Hier is waarom Hugh Hefner deze beroemdheden afwees voor Playboy

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Hugh Hefner deze beroemdheden afwees voor Playboy
Hier is waarom Hugh Hefner deze beroemdheden afwees voor Playboy
Anonim

Pamela Anderson was zonder twijfel de favoriete speelkameraad. Dus toen Playboy in oktober 2015 aankondigde dat het niet langer volledig naaktmodellen zou bevatten, was het niet verwonderlijk dat ze mevrouw Anderson kozen voor de definitieve omslag die in december van datzelfde jaar werd gepubliceerd.

Veel sterren hebben enorm veel geld afgewezen en de ongeëvenaarde blootstelling van een Playboy Playmate - Jen Aniston, Kate Hudson, Katy Perry Voor hen was het het geld niet waard risico voor hun reputatie. Ze hebben immers relatief kraakheldere beelden. Maar voor celebs die bereid zijn zichzelf letterlijk bloot te stellen aan volledige controle, kan het zijn van een centerfold een carrière starten. Soms doen de toch al beroemde mensen het voor een broodnodige boost voor een ego dat gebroken is door het leven in Hollywood.

De onderstaande vrouwen zijn mooi, maar Hefner ontzegde hen de toegang tot zijn exotische en verwrongen universum. Dus, waar zoekt Playboy naar in een centerfold? Afgezien van de voor de hand liggende fysieke vereisten, moeten de modellen meesters zijn in verleiding en volledig comfortabel in hun lichaam. Over-vergroting is taboe, en een enkele negatieve persoonlijkheidskenmerk is een aanval op hen. Het is dan ook begrijpelijk waarom een paar beroemdheden op deze lijst werden afgewezen - het had niets te maken met hun uiterlijk en alles met hun levensstijl en persoonlijke keuzes.

10 Kelly Osbourne

Kelly is even veelzijdig als dynamisch - actrice, zangeres, model en modeontwerper. Nadat ze met haar familie de hoofdrol had gespeeld in de tweevoudig Emmy-winnende realityshow The Osbournes (2002 – 2005), verklaarde Rolling Stone dat ze "een buitengewoon grappige, brutaal eerlijke, pint-size, potty-mouthed spitfire" was."Helaas ontwikkelde Kelly ook een interesse in drugs. Shock rocker Ozzy's dochter heeft zeven afkickklinieken onder haar riem.

Te midden daarvan, in 2006, toonde de nu rozeharige schoonheid interesse in een spread in Playboy. Hugh Hefner antwoordde: "Ik kan het op de een of andere manier niet zien gebeuren - we airbrushen niet in die mate." Jammer, want Kelly heeft het nu allemaal voor elkaar!

9 Shirley Jones

In de vrijgevochten jaren '60 droeg Shirley Jones een pluizige staart en slappe oren toen ze in een Playboy Club werkte. De regels waren toen anders en het leek haar geweldige reputatie niet te verpesten. Ze speelde de 'moeder naast de deur' die in de jaren '70 met haar muzikale kinderen door het land reisde in The Partridge Family.

Op 75-jarige leeftijd poseerde Shirley voor 300 testshots, waarbij ze alleen haar benen en decolleté ontblootte in een Franse boudoir-lay-out uit de 19e eeuw. Voor de shoot zei Marty Ingels, de echtgenoot en manager van Shirley: Ze is nog steeds adembenemend mooi… een natuurlijke schoonheid.” Hugh verwijderde de foto's en zei dat mevrouw Jones niet genoeg huid had onthuld. Ze zei dat ze het onder geen enkele omstandigheid zou doen. Ze wilden meer vlees – op 75…

8 Montana Fishburne

Montana Fishburne had er al over nagedacht om de entertainmentindustrie in te gaan sinds ze 16 was, maar niet op de manier waarop haar voor een Academy Award genomineerde vader, Laurence, had gehoopt. In plaats daarvan tekende Montana, geïnspireerd door Kim Kardashian's sekstape uit 2007, uitgebracht door Vivid, een deal om acteur te worden in films voor volwassenen, naar verluidt verdiende hij maar liefst $ 250 K voor één film (artiestennaam "Chippy D"). Dit viel natuurlijk niet goed bij Daddy Fishburne en veroorzaakte een vervelende breuk in hun relatie. Simpel gezegd, Laurence schaamde zich.

Montana deed naakttestshots voor Playboy in 2010 op 19-jarige leeftijd. Maar ze voldeed niet aan de normen van Hugh en haar verspreiding werd nooit gedrukt, wat Mr. Fishburne waarschijnlijk erg blij maakte.

7 Kate Gosselin

Deze reality-tv-moeder van acht domineerde de roddelbladen in 2010, en verdiende uiteindelijk de reputatie van een uitdagende, veeleisende diva. Op de cover van hun nummer van april 2010 stond Kate in Life & Style Magazine met de kop "Out of Control Monster", en een foto die haar waarschijnlijk deed blazen.

Toen ze Playboy vroeg of ze naakt mocht poseren voor het tijdschrift, antwoordde Hugh beledigend en definitief: "Nee!" Heff verklaarde ook dat hij niet begrijpt waarom Gosselin zelfs op Dancing with the Stars is en zei: "Ik denk niet dat ze een beroemdheid is." Au!

6 Audrina Patrijs

Audrina staat niet bekend om haar scherpe geest, maar ze is de koningin van de lege blik. Dus het is waarschijnlijk maar goed dat ze mooi is. Voordat ze het scherm met Heidi, LC en Whitney op The Hills deelde, liet Audrina enkele naaktfoto's maken om naar Playboy te sturen. Helaas zijn ze in maart 2008 zonder haar toestemming online "gelekt".

Hefner wees haar portefeuille af en zei dat het hun interesse niet wekte. Mevrouw Partridge wierp tegen dat ze helemaal niet wilde dat ze naar het tijdschrift werden gestuurd. Er klopt iets niet. Vertelt ze de waarheid? Of is haar claim net zo leeg als haar blik?

5 Bridget Marquardt

Deze lieftallige dame heeft verschillende keren geprobeerd de felbegeerde centerfold van Playboy te bemachtigen, maar dat is nooit gelukt. De redenen zijn onbekend, maar Bridget gaf nooit op en haar verhaal heeft een enigszins happy end. In plaats daarvan verhuisde Hefner haar naar zijn exclusieve herenhuis om in de realityshow Girls Next Door te verschijnen als een van zijn vriendinnen, samen met Holly Madison en Kendra Wilkinson. Hoewel dit betekende dat Bridget langer in het landhuis moest blijven dan welk meisje dan ook, leidde het tot haar eigen realityshow, dus ze verhoogde haar merknaam zonder al haar kleren uit te trekken.

Uiteindelijk kreeg Bridget haar wens en poseerde ze met Holly en Kendra in 3 coverfoto's.

4 Debbie Harry

Net als Shirley Jones werkte Debbie Harry in haar jeugd als Bunny Hostess in een Londense Playboy-club. Toen ze het tijdschrift probeerde, weigerde Hefner omdat hij dacht dat ze te mager was. Niet afgeschrikt door de entertainmentindustrie, maakte Debbie in plaats daarvan muziek. In 1974 richtte ze samen met gitarist Chris Stein Blondie op, een new wave-act die in veel van de legendarische clubs in New York City speelde.

Debbie heeft 40 miljoen albums verkocht en gaat nog steeds goed. Vandaag is mevrouw Harry naar schatting $30 miljoen waard en lacht ze het laatst.

3 Michaele Salahi

Het zelfbenoemde voormalige model en de crasher van het Witte Huis-etentje had veel erotische foto's gemaakt, maar haalde het tijdschrift niet. De Real Housewives of DC-ster werd naar verluidt per e-mail verteld dat Playboy geen aanstaande cover of spread had die geschikt voor haar was. In plaats daarvan bood de publicatie aan om haar op hun website te plaatsen, wat nooit is gebeurd.

Net als veel andere beroemdheden van reality-tv was Michaele niet blij met slechts 15 minuten roem, dus ging ze er in september 2011 vandoor met Neal Schon, gitarist van de rockband Journey. Ze zijn nog steeds getrouwd en wonen in San Francisco.

2 Lindsay Lohan

Het is moeilijk te doorgronden dat het schattige kleine meisje van The Parent Trap het allemaal voor een mannenblad blootlegt, maar sindsdien is er veel met Lindsay gebeurd. Haar strijd tegen verslaving en afkickklinieken zijn al jaren voorpaginanieuws in de roddelbladen. Maar Heff betaalde Lindsay $ 1 miljoen om in 2011 voor Playboy te poseren, wat haar sterrenkracht bewijst. Helaas was de redactie niet blij en moest ze terug voor een tweede shoot. Bovendien heeft mevrouw Lohan de reputatie onbetrouwbaar te zijn (waarschijnlijk door haar verslaving) en heeft ze een vlucht gemist om een promo voor een tv-show te doen.

Maar Lindsay heeft hard gewerkt om het voor elkaar te krijgen en in april 2020 dropte ze haar eerste single in meer dan tien jaar. "Terug naar mij" gaat over haar verleden onder ogen zien en ermee in het reine komen.

1 Britney Spears

Net als Lindsay Lohan kwam Britney als kind in de showbusiness in The Mickey Mouse Club. Aan het begin van haar muziekcarrière toonde ze een gezond imago dat al snel provocerend werd. Ze had op het hoogtepunt van haar roem op de cover van elk tijdschrift kunnen staan. Maar na talloze incidenten, zoals haar mislukte optreden bij de MTV Video Awards en de vele onthullende foto's die de paparazzi maakten, ging haar voorraad omlaag. Playboy bood aanvankelijk $ 400 K om de vuile daad te doen, maar ze eiste $ 1 miljoen, die andere beroemdheden van haar kaliber verdienden. Hugh zei naar verluidt dat ze niet in zijn tijdschrift zou staan totdat ze haar leven op orde had.

Britney is weer terug in het nieuws, dit keer vanwege haar conservatorium. Ze vecht om haar leven weer op de rit te krijgen, en het is jammer dat meneer Hefner er niet bij is.

Aanbevolen: