Hier is waarom Chelsea Handler een on-off vriendschap deelt met de Kardashians

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Chelsea Handler een on-off vriendschap deelt met de Kardashians
Hier is waarom Chelsea Handler een on-off vriendschap deelt met de Kardashians
Anonim

Voor haar vertrek in 2014 uit de E! netwerk, waardoor ze praktisch een begrip was geworden, had Chelsea Handler een haat-liefdeverhouding met de Kardashians.

De comédienne, die $ 35 miljoen waard is, zou van het uitnodigen van de beroemde familie voor haar show, Chelsea Lately, ze afwijzen door erop te staan dat ze ze niet kon uitstaan, nadat ze ze zelfs ooit mensen had genoemd die gewoon niet weg wil gaan.”

Toegegeven, Handler belandde haar grote doorbraak door grappen te vertellen, maar moeten fans van de Kardashians beledigd zijn als ze van vriendschap met de clan verandert in ze uitschelden als ze er niet zijn? Dat is een vraag die veel mensen op sociale media hebben gesteld, waarbij velen zich afvroegen of de A-lijstgroep cool is met Handler of niet.

Heeft Chelsea Handler ruzie met de Kardashians?

Zeggen dat Handler een serieuze vete deelt met de Kardashians zou zeker reiken. Als er iets is, vindt ze het leuk om ze voor de gek te houden als ze een grap vertelt - maar soms lijkt het alsof er kleine subliminale opgravingen worden gedaan naar de reality-sterren en hun snelle opkomst naar roem.

Handler en de Kardashians hebben de E! netwerk om net zo succesvol te worden als het was in het midden tot het einde van de jaren’00. Kim, Kourtney en Khloe verschenen de laatste tijd vaak op Chelsea, ze hadden zelfs de show gehost toen de inwoner van New Jersey zich onder het weer voelde.

En hoewel bekend is dat Handler alle beroemdheden in Hollywood uitha alt met wat velen haar 'droge humor' beschouwen, nadat ze in 2014 over het door NBCUniversal gesteunde netwerk had gelopen, had de 46-jarige het gevoel dat ze kreeg veel dingen uit haar hoofd in een onthullend interview met Daily Mail.

Tijdens haar gesprek met de publicatie benadrukte ze dat ze het zat was geworden om haar dagen door te brengen met denken en praten over mensen als Justin Bieber en de Kardashians, met het gevoel alsof haar dagen des te productiever zouden kunnen zijn in een andere werkomgeving.

Na zeven jaar bij E! voelde Handler zich niet langer uitgedaagd door haar dagelijkse taken bij het netwerk, ondanks het feit dat ze in die tijd ook een handvol tv-programma's had geproduceerd.

Haar carrière was sterk gebaseerd op het leven van beroemdheden, en het laatste wat ze wilde doen toen ze in de veertig was, was bijna nog een decennium proberen om de beroemdheden zoals de Kardashians bij te houden. Geen woordspeling bedoeld.

”Om heel eerlijk te zijn geef ik niet echt om Justin Bieber en ik wil ook niet meer over hem praten. Om dat voor elkaar te krijgen, moest ik gewoon stoppen met mijn show. Meteen”, vertelde ze aan de Britse nieuwszender.

Je kunt de hele dag blijven zitten en klagen over dat alles (piep) en de Kardashians, maar als je eraan meedoet, wat kun je dan doen? Het voelde echt niet geweldig om de show te doen, en de de enige manier om dingen op een rijtje te krijgen, was mezelf uit de hele situatie te bevrijden.”

Handler kondigde later aan dat ze overstapte naar Netflix, waar ze een deal had getekend om haar eigen talkshow, Chelsea, te leiden.

Hoewel ze erg eigenwijs was geweest over de Kardashians, leek de grappige vrouw op goede voet te zijn gebleven met de familie, aangezien ze Khloe had laten verschijnen in een van de afleveringen van haar show, die bij haar werd gefilmd Bel-Air thuis.

Als ze de Kardashians net zo haatte als mensen denken, zou ze ze toch niet bij haar thuis uitnodigen, toch?

In een interview in 2016 op Jimmy Fallon's Tonight Show herhaalde ze haar opmerkingen over de Kardashians als een van de redenen waarom ze E!

Toen Fallon zei dat ze een van de grootste sterren van het netwerk was, grapte de ster van Chelsea Does: "Was ik de grootste naam op E!?"

“Dat was geen Kardashian? Ja, ik denk het wel', voegde ze eraan toe. “Ik had niet een grote kont om op dat netwerk te blijven. […] Ik wil niets als vanzelfsprekend beschouwen en ik wil elke dag in een goed humeur zijn als ik naar mijn werk ga. Ik dacht: ‘Deze plek is zo stom.’”

Sinds ze vertrok bij E!, heeft Handler met Netflix aan een reeks shows gewerkt, van een documentaireserie tot een talkshow en stand-upspecials. Zeggen dat ze een goede zakelijke relatie deelt met de streaminggigant zou duidelijk een understatement zijn.

Handler is onlangs ook begonnen te werken met HBO Max, waar ze haar nieuwste special, Chelsea Handler: Evolution, debuteerde.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Handler een ongelooflijke nettowaarde van $ 35 miljoen vergaard, terwijl haar jaarsalaris wordt geschat op ongeveer $ 10 miljoen.

Aanbevolen: