Alles wat we weten over alle babymama's van Lil Wayne

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over alle babymama's van Lil Wayne
Alles wat we weten over alle babymama's van Lil Wayne
Anonim

Rich and famous Lil Wayne is een rollende steen… waar hij zijn hoed ook neerlegt, zijn thuis is. Dat betekent dat hij favoriet is bij de dames. Het is zo oprecht dat zelfs voormalig video-vixen en auteur, Karrine Steffans, publiekelijk heeft verklaard dat ze voor niemand zal stoppen met het zien van de rapper (inclusief haar man). Zelfs actrice/zangeres Christina Milian, die bruist in lingerie van Fenty, heeft haar penseel in de liefdesverf van Tunechi gedoopt.

Wat doet Wayne om deze vrouwen wild te maken? We weten het niet zeker! Verschillende dames kozen er echter voor om voor eeuwig een band met de muziekmagnaat te hebben door zijn nakomelingen te baren. We kennen Wayne heel goed, maar wat weten we eigenlijk over de moeders van zijn baby's? Scroll hieronder en verzamel feiten over deze interessante en fascinerende dames.

Bijgewerkt op 1 september 2021, door Michael Chaar: Hoewel fans bekend zijn met de muziekcarrière van Lil Wayne, is zijn stamboom iets gecompliceerder. De rapper is vader van vier kinderen, allemaal van vier verschillende babymoeders. In 1998 beviel Toya Johnson van haar en Wayne's eerste kind, Reginae Carter. Wayne's tweede kind werd geboren tijdens zijn tijd met Sarah Vivan, die onbekend is in de industrie. In 2009 verwelkomde Lil Wayne niet één, maar twee kinderen met Lauren London en Nivea. De rapper is in al het leven van zijn kind actief gebleven, inclusief een paar van zijn babymama's. Toya Johnson en Lil Wayne zijn gemakkelijk de dichtstbijzijnde van het stel en hebben zelfs het idee om weer bij elkaar te komen opnieuw bekeken.

10 Toya was 12 toen ze Wayne ontmoette

Antonia "Toya" Johnson ontmoette Lil Wayne op 12-jarige leeftijd in New Orleans, toen ze een winkel op de hoek bezocht. De rapper stond buiten. Op 14-jarige leeftijd werd Johnson zwanger van hun dochter. Toen Toya in verwachting was, was Wayne al een ontluikende rapper die een contract had getekend bij Cash Money Records.

Om zijn kind te ondersteunen, koos Wayne er uiteindelijk voor om volledig achter zijn rapcarrière aan te gaan bij Cash Money Records. Toen hij 16 was en Johnson 15, op 29 november 1998, beviel ze van hun dochter, Reginae Carter. Sheesh, praat over snel opgroeien!

9 Het stel trouwde op Valentijnsdag

Jaren later, op Valentijnsdag 2004, toen Wayne een superster aan het worden was, trouwde het paar. Aww - en we dachten dat Paula Patton en Robin Thicke het ultieme sprookjesverhaal hadden!

Getrouwd zijn met een jonge en magnetische hiphopster bracht echter ook zijn tekortkomingen met zich mee, zoals je je zeker kunt voorstellen. Na bijna twee jaar huwelijk, in januari 2006, gingen Johnson en Wayne uit elkaar, daarbij verwijzend naar haar onvrede over zijn levensstijl. Zijn carrière hield hem lange tijd op de weg.

Ondanks dat ze gescheiden zijn, zijn Wayne en Johnson tot op de dag van vandaag goede vrienden gebleven en blijven ze van hun dochter houden en ze steunen.

8 Toya is een realityster en auteur

Wayne is niet de enige getalenteerde van het voormalige koppel! Johnson heeft verschillende boeken geschreven/gepubliceerd: In My Own Words…My Real Reality, How To Lose A Husband, Priceless Inspirations en You Just Don't Get It, die ze samen met haar dochter schreef. Johnson is ook een zakenvrouw. Ze is eigenaar van twee boetieks - GARB Shoetique in Smyrna, Georgia, en G. A. R. B. in New Orleans, Louisiana.

In 2009 speelde Johnson in een BET-realityshow genaamd Tiny and Toya met Xscape-groepslid, Tameka "Tiny" Harris (die de vrouw is van rapper T. I. - hij heeft een aantal vreemde opvoedingstechnieken). In 2011 speelde Johnson in haar eigen BET-realityshow met de titel Toya: A Family Affair, die één seizoen duurde.

7 Nivea staat in de hitlijsten en is een Grammy-genomineerde

Herinner je je de haak uit Mystikal's "Danger (Been So Long)" nog? "Het is al zo lang geleden, hij is al op; Dus alsjeblieft, laat me zien wat je wilt zien!" Ja, dat was Nivea! Dat hebben we net zelf ontdekt.

Na die functie is Nivea voor zichzelf begonnen en heeft ze een paar keer de Billboard-hitlijsten gehaald. Twee populaire nummers van Nivea zijn "Okay" met YoungBloodZ & Lil' Jon, evenals "Laundromat". Nivea is echter het meest bekend om haar hit "Don't Mess with My Man", waarmee ze een Grammy-nominatie kreeg.

6 Nivea & Wayne begonnen te daten in 2002

Nivea begon met Wayne te daten in februari 2002. In december 2002 verloofden de twee zich. In juli 2003 besprak Nivea haar verloving en hoe de rapper haar ten huwelijk vroeg.

"Wayne zei: 'Ik heb je kerstcadeau bij me en je zult het geweldig vinden. Het zal je aan het lachen maken. Hij ging op zijn knie zitten en hij zei: 'Ik weet dat ik jong ben, maar ik heb genoeg relaties meegemaakt om de betekenis van liefde te kennen en te begrijpen.' Hij was gewoon perfect. Hij vertelde me dat hij de rest van zijn leven met mij wilde doorbrengen en hij hield van me. Het was snot en tranen tegelijk."

Nivea sprak over haar wens om Wayne's kind te baren. 'Ik wil nu heel graag een jongetje. Wayne's dochter is gewoon geweldig. Ze is een prachtig klein meisje.' Echter, in augustus 2003 zegde de "Lollipop" spitter hun verloving af.

5 Het stel kreeg in 2009 een kind

Na haar scheiding in 2007, uit 'The Dream', verzoende Nivea zich met Wayne. Ze bleef bij de rapper, zelfs nadat hij in 2008 een baby had gekregen met een ex-vriendin. In juni 2009 ging het gerucht dat het paar opnieuw verloofd was en samen een kind verwachtte.

Tegelijkertijd verwachtte Wayne een baby met Insta-waardige Lauren London. Wayne bevestigde in oktober 2009 dat hij en Nivea een zoon verwachtten. Op 30 november 2009 beviel de zangeres van Neal Carter.

Déjà vu…Wayne en Nivea verbraken hun verloving voor de tweede keer in juni 2010.

4 Lauren London ontmoette Wayne toen ze 15 was

Londen ging al jaren met Wayne uit en af. In mei 2011 sprak Londen over haar verwantschap met de "T. O." rapper, volgens Heavy:

"Ik ontmoette Wayne toen ik 15 jaar oud was. Ik ken hem al heel lang, en we hadden een relatie die het niet heeft gehaald. We hebben meer dan eens geprobeerd om het nieuw leven in te blazen, en we waren jaren geleden kort verloofd, maar uiteindelijk zijn onze wegen uit elkaar gegaan. Mensen zien de persoonlijkheid van 'Lil Wayne' en denken dat ze weten wie hij werkelijk is. De vader van mijn zoon is een intelligent, liefhebbend en beminnelijk persoon die altijd een goede vriend zal zijn. En dat zal nooit veranderen. Dat is alles."

Wayne's tweede couplet op "Young'n Blues" vertelt hoe hij Londen ontmoette. Zijn eerste couplet op het nummer, "California Love", gaat ook over Londen, en hoe hij de actrice ten huwelijk vroeg en het toen afsloeg. "En in die doos zit een ring… iemand belt dat ding en zegt tegen haar dat shawty me mijn ring heeft teruggegeven."

3 Hun zoon werd geboren in 2009

Ergens tussen 1999-2003 tatoeëerde Wayne "Lauren" op zijn rechterarm (hij tatoeëerde er echter "Carter" over, vlak voor zijn huwelijk met zijn huidige ex-vrouw). Het was zijn manier om te zeggen dat hij en Londen op de een of andere manier voor altijd samen zouden zijn! Nou, uiteindelijk vond hij een nog betere manier om verbonden te blijven met de actrice: door haar zwanger te maken.

Op 9 september 2009 werd de zoon van Wayne en Londen, Kameron Carter, geboren. Afgelopen september vierde het koppel Kameron's 10e verjaardag. Londen ging naar Instagram om de gebeurtenis te herdenken."

"Mijn eerstgeborene wordt 10. 9-9-09 - 09-09-19. Vandaag opende Kam mijn hart 10 jaar geleden. Een geschenk van de hoogste. Een consequente daad van dienstbaarheid. Een geschenk Kameron zit vol met ziel en een constante herinnering aan Gods onvoorwaardelijke liefde. Mijn zoon! Gelukkigste verjaardag mijn dappere jongen, "post Londen.

2 Londen verloor onlangs de vader van haar baby door geweld te gebruiken

Net als Toya Wright heeft ook Londen geleden onder verlies als gevolg van wapengeweld. Londen begon te daten met Ermias Asghedom, ook bekend als Nipsey Hussle, in 2013. Op 31 augustus 2016 beviel ze van de zoon van het paar, Kross Ermias Asghedom. Hussle en Londen waren 6 jaar samen, tot een noodlottige dag op 31 maart 2019.

Terwijl Hussle buiten zijn kledingwinkel in Los Angeles stond, rende een schutter op hem af en schoot hem ongeveer 9 keer in de romp/rug… en één keer in het hoofd. De rapper werd dood verklaard in het ziekenhuis. De moordenaar van Hussle, Eric Ronald Holder Jr., zit gevangen voor moord en wacht momenteel op zijn proces.

1 Wayne heeft een zoon met een onbekende vrouw

Weet je wie Sarah Vivan is? We wedden dat 7 van de 10 van jullie zeiden: "Wie? Heck nee." Nou, één, Vivan is een co-host van 'Streetz Is Watchin Radio' op Shade 45 (Eminem's hiphopmuziekstation). Ten tweede is ze de babymoeder van Wayne.

In oktober 2008 beviel Vivan van Wayne's tweede kind en eerste zoon, Dwayne Carter III. In die tijd was Wayne betrokken bij Nivea en speelde hij ook met Lauren London aan de kant. Zelfs tijdens zijn controversiële hachelijke situatie was Vivan op de een of andere manier in staat om onder de radar te vliegen.

Aanbevolen: