De echte reden dat Seth MacFarlane geen vrouw heeft

Inhoudsopgave:

De echte reden dat Seth MacFarlane geen vrouw heeft
De echte reden dat Seth MacFarlane geen vrouw heeft
Anonim

Seth MacFarlane mag in bepaalde omstandigheden van geluk spreken, maar het ziet ernaar uit dat hij niet veel geluk heeft met daten. MacFarlane zei dat hij een beetje lijkt op zijn beroemde Family Guy-personage, Brian Griffin, maar hij is uitgegaan. Hij heeft hem alleen nog niet gevonden. Het is echter een beetje zorgwekkend dat hij die speciale persoon nog niet heeft gevonden. Wie zou er niet willen daten met een grappige, succesvolle beroemdheid die niet ouder lijkt te worden? Dit is wat we weten over het liefdesleven van MacFarlane.

MacFarlane heeft veel vrouwen gedateerd

MacFarlane is tijdens zijn carrière met veel vrouwen uitgegaan. Er zijn veel geruchten, maar hij gaat al jaren nonchalant om met co-sterren en collega-beroemdheden. In een gesprek met The Daily Princetonian in 2004 zei MacFarlane: "Ik heb van tijd tot tijd wat Brian-achtige problemen waarbij ik op zoek ben naar de juiste persoon, maar ik date net zoveel als de volgende man."

Datingceleb.com meldt een volledige lijst van vrouwen die een romantische band hebben gehad met MacFarlane. Hij had een relatie met Nicole Sullivan van 1998 tot 2000, daarna met Christa Campbell en Jessica Barth in 2006, Camille Guaty en Kat Foster het volgende jaar, en Amanda Bynes (er was een groot leeftijdsverschil) en Eliza Dushku (Faith from Buffy the Vampire Slayer?) in 2008. In 2009 had hij een relatie met Katie Sah en Kaylee DeFer, Trisha Cummings van 2010 tot 2012 en Game of Thrones' Emilia Clarke van 2012 tot 2013. Hij was ook verbonden met Halston Sage in 2017.

Volgens The Talko ging MacFarlane ook uit met Alexis Knapp. "Het is al een tijdje aan de gang. Het is heel casual, maar ze hangen rond en hij heeft plezier met haar", vertelden bronnen aan E! Nieuws van toen. "Ze hadden altijd een goede chemie. Hij denkt dat ze echt getalenteerd is. De ster van Alexis is in opkomst. Ze kennen elkaar al drie jaar en zijn al meer dan een jaar hechter."

MacFarlane Gedateerd Emilia Clarke

Fans waren verrast toen ze ontdekten dat MacFarlane en Clarke aan het daten waren nadat ze ze samen hadden gezien op een HBO Emmy afterparty in september 2012. Clarke was aanwezig omdat ze nog steeds te zien was in HBO's Game of Thrones. Clarke bevestigde later de datinggeruchten en vertelde Glamour dat een fan hun relatie in twijfel trok toen ze naar haar toe kwamen voor een selfie.

Sprekend over de problemen van het daten met iemand in de publieke belangstelling, zei Clarke: "Nou, een oplichter is dat je vreemden hebt die je liefdesadvies geven, zoals: 'Ik ben een grote fan van de show, en ik 'Ik weet niet zeker wat je met die man doet', waar ik niet goed op reageerde. Dat gebeurde in New York toen Seth en ik samen waren. Deze man begon me advies te geven: 'Mag ik een selfie? En trouwens…' Unh-unh, bro."

Uiteindelijk waren het hun drukke schema's die tussen hen in kwamen. "Het was echt een locatie-uitdaging", vertelde een bron aan E! Nieuws. "Ze is in Europa geweest om Game of Thrones te filmen en hij is gevestigd in Californië, dus het was moeilijk om het ondanks de afstand te laten werken. Ze zijn vrienden gebleven." Ondertussen heeft MacFarlane niets anders gedaan dan Clarke prijzen, door aan Entertainment Weekly te vertellen dat ze "een ongelooflijk vriendelijke, uiterst getalenteerde persoon is en een van de hardstwerkende mensen die ik ooit heb ontmoet."

"Het is vervelend, want als je uitgaat, heb je op een bepaald moment een relatie en op een bepaald moment speel je op het veld. Het wordt proberen om plaatsen te vinden waar je wat privacy kunt hebben, waar je niet wordt aangesproken door mensen en plotseling gekoppeld wordt aan iemand alsof je een serieuze relatie hebt, " vervolgde MacFarlane over het worstelen met daten in Hollywood.

Hij is naar verluidt aan het daten met Anne Winter

Volgens de site Creeto heeft MacFarlane een relatie met zijn Orville-collega Anne Winter. Blijkbaar werden ze Instagram-officieel toen Winter in december 2020 een foto plaatste waarop ze knuffelden en een film keken. In 2017 had MacFarlane een date met een andere van zijn Orville-collega's, Halston Sage. Ze werden gezien op een paar dinerdates, maar hun relatie leek te verwateren rond de tijd dat Sage de show verliet na twee seizoenen, zonder enige uitleg.

"Ik vertrouw onze schrijvers en producenten volledig", zei ze over haar abrupte vertrek. "Ik denk dat alles met een reden gebeurt." We weten niet veel meer over hun relatie of MacFarlane's relatie met Winter, maar we hopen dat hij snel zijn match vindt. Het lijkt erop dat een beroemdheid en zo'n druk schema de belangrijkste reden is voor zijn vele mislukte relatiepogingen.

Maar misschien zal hij zijn zoals George Clooney, die later in zijn leven met zijn vrouw Amal trouwde. Nu hebben ze een tweeling. Of misschien Cameron Diaz, die pas zes jaar geleden met Benji Madden trouwde. Ze verwelkomden onlangs ook hun eerste dochter. Eén ding is zeker, MacFarlane zal ooit een geweldige partner en vader zijn. Hij is een familieman.

Aanbevolen: