De echte reden dat Ed Helms zijn vrouw geheim houdt

Inhoudsopgave:

De echte reden dat Ed Helms zijn vrouw geheim houdt
De echte reden dat Ed Helms zijn vrouw geheim houdt
Anonim

In Hollywood geven sommige acteurs er gewoon de voorkeur aan een ultra-privéleven te leiden, en dat lijkt het geval te zijn voor acteur Ed Helms die niet echt in het openbaar verschijnt, tenzij dat nodig is. De acteur staat bekend om zijn vele rollen in de biz, waaronder zijn tijd in The Office, The Hangover en meest recentelijk, Rutherford Falls.

Buiten zijn werk heeft Helms niet echt veel informatie over zichzelf gegeven. Fans hebben hem zelfs zelden over zijn gezinsleven horen praten. Interessant is dat Helms ook nooit de identiteit van zijn vrouw of hun dochter heeft bekendgemaakt. Hoewel dit een zeldzame gebeurtenis kan zijn, gezien het grote aantal acteurs in het openbaar, lijkt het alsof Ed Helms de zaken liever op een laag pitje houdt.

Bijgewerkt op 9 november 2021, door Michael Chaar: Ed Helms is een van de grootste acteurs op klein en groot scherm die naam maakte als Stu uit The Hangover en Andy Bernard van Het Kantoor. Ondanks zijn A-lijststatus, is Helms erg privé als het gaat om zijn vrouw en hun kind samen. Hoewel we hun namen niet eens kennen of wanneer het duo elkaar ontmoette en in het huwelijksbootje stapte, heeft Ed verschillende keren in het openbaar over hen gesproken. Tijdens een bezoek aan Jimmy Kimmel Live!, onthulde Ed dat zijn familie van het buitenleven houdt, terwijl hij een grappig stukje deelde over de reactie van zijn vrouw op de geruchten dat Ed een affaire had met Demi Moore. Bovendien heeft Ed de worsteling van het ouderschap onthuld, met name in het digitale tijdperk waarin zijn dochter een beetje te veel van haar iPad geniet, maar dat is zo ongeveer alles wat we weten, en alles wat we ooit zullen weten!

Wie is Ed Helms?

Helms is een ervaren Hollywood-acteur die bekend staat om zijn werk voor televisie en film. Zelfs vandaag herinneren fans zich Helms nog voor zijn vertolking van verkoper/regionale salesmanager Andy Bernard in de met een Emmy bekroonde serie The Office. Rond dezelfde tijd voegde Helms zich ook bij de cast van de succesvolle sitcom Arrested Development.

Ondertussen werd Helms op het grote scherm gecast om Stu te spelen in The Hangover-films, wat een enorm succesvolle franchise is geworden. In de loop der jaren speelde hij ook in verschillende andere films. Deze omvatten I Do…Tot I Do not, Love the Coopers, Chappaquiddick, Father Figures, Corporate Animals, Tag, Coffee & Kareem en Together Together. Meest recentelijk speelde Helms ook in de tv-serie Rutherford Falls, een show waarin hij ook als uitvoerend producent optreedt.

Ed Helms houdt zijn vrouw en privéleven…Privé

Helms is misschien constant aanwezig op film en televisie, maar de acteur heeft de neiging om voor zichzelf te blijven als hij niet op de set is. Tot op de dag van vandaag heeft Helms de naam van zijn vrouw tijdens interviews niet bekendgemaakt. En terwijl hij zei dat ze een dochter delen, heeft Helms ook de naam van zijn kleine meisje niet genoemd.

Hoewel dit vrij zeldzaam is voor iemand die zo groot is als Ed Helms in Hollywood, is het duidelijk dat hij de zaken liever op een laag pitje houdt. Met talloze celebs die worden overspoeld door paparazzi, of constant indringende vragen stellen over hun privéleven, is het duidelijk dat Ed gewoon wil acteren en dat is het dan!

Dit is wat Ed Helms heeft gezegd over zijn vrouw

Dat gezegd hebbende, had Helms van tijd tot tijd beide dames in zijn leven genoemd. Toen Helms bijvoorbeeld op Jimmy Kimmel Live was, sprak hij een beetje over zijn vrouw en beschreef haar en haar kant van de familie zo vaak als 'buiten' dat ze besloten om op vakantie te gaan kamperen. Interessant is dat Helms ook toegaf dat hij niet helemaal dezelfde liefde heeft voor kamperen (of het buitenleven).

Tijdens de show noemde Helms ook een hilarisch verhaal over de tijd dat het gerucht ging dat hij een affaire had met actrice Demi Moore. Het gebeurde allemaal terwijl hij en zijn gezin op vakantie waren en de acteur plotseling een telefoontje kreeg van zijn publicist. Het bleek dat zijn vrouw er meer geamuseerd over was dan iets anders. Helms herinnerde zich: "Voordat ik iets kan zeggen, gaan ze, 'Demi Moore, high five! Kun je geloven dat dit roddelblad dacht dat jij en Demi Moore een stel zouden kunnen zijn?'" De acteur zei ook dat hij "gelukkig getrouwd" is.

Wat betreft het kleine meisje van Helms, Kimmel probeerde haar naam live in zijn show te krijgen, maar Helms antwoordde alleen: "Haar naam, vreemd genoeg, is Jimmy Kimmel." De acteur beweerde zelfs hilarisch dat zijn dochter naar zijn grootmoeder was vernoemd. Ondertussen nam Helms in enkele van zijn recente interviews ook de tijd om verhalen over zijn dochter te delen.

Helms vertelde bijvoorbeeld over zijn 'wrede strijd' door de tijd van zijn dochter voor de televisie te verkorten. Terwijl hij virtueel verscheen in The Ellen DeGeneres Show, herinnerde de acteur zich een recente roadtrip die hij met zijn vrouw en dochter had gemaakt.

“We kunnen een iPad ophangen en dat is voor haar het mooiste wat er is. En eigenlijk hield het haar behoorlijk koel tijdens deze extreem lange rit, 'legde Helms uit. "Maar het was misschien ook een misrekening, want als een kind niet veel tv krijgt en dan deze enorme dosis krijgt, is het net heroïne." De acteur vertelde dat het moeilijk was om de gadget daarna weg te wrikken. "Het is een meedogenloze strijd om een kind weer aan te passen aan geen tv."

En terwijl hij Coffee en Kareem promootte, deelde Helms ook hoe het met het gezin is gegaan sinds ze door de huidige situatie meer thuis zaten. "Dus we proberen er voor ons kind en elkaar te zijn en elkaar ook wat ruimte te geven", legde Helms uit tijdens een gesprek met Uproxx. “Ik bedoel, weet je wat, alles bij elkaar genomen, gaat het goed. We hebben gewoon niet veel om over te klagen, gezien wat zoveel andere mensen doormaken.”

Ed Helms vertelt meer over zijn werk

Hoewel Helms tijdens interviews zelden zijn vrouw of dochter noemt, vertelt deze ervaren acteur meestal graag over de rollen die hij door de jaren heen heeft gespeeld. Hij gaf bijvoorbeeld gemakkelijk inzicht in hoe zijn Office-personage het zou doen te midden van een pandemie.

“Het hangt ervan af wanneer in de serie je Andy vangt. Er zijn momenten waarop hij bijna manisch is", vertelde Helms aan Entertainment Weekly. "Dat is de Andy die tijdens quarantaine echt uit de bol zou gaan."

Ondanks het ontbreken van vermelding van zijn vrouw (of dochter), is het duidelijk geworden dat Helms zijn familie meer waardeert dan wat ook ter wereld. Voor nu moet iedereen gewoon respecteren dat hij sommige dingen privé wil houden. Hopelijk zou zijn vrouw en/of kleine meisje in de toekomst een cameo maken in een van zijn films of shows.

Aanbevolen: