MIles Teller werd aanvankelijk afgewezen door Project X omdat hij niet nerdy genoeg was

Inhoudsopgave:

MIles Teller werd aanvankelijk afgewezen door Project X omdat hij niet nerdy genoeg was
MIles Teller werd aanvankelijk afgewezen door Project X omdat hij niet nerdy genoeg was
Anonim

Ondanks de geruchten dat Miles Teller mogelijk wordt geannuleerd, lijkt de carrière van de acteur beter dan ooit, na zijn geweldige chemie naast Tom Cruise in Top Gunn: Maverick.

Teller floreerde niet alleen in de rol, maar hij zag er ook goed uit, vooral tijdens zijn strandscène, wat veel voorbereiding achter de schermen met zich meebracht.

Voordat hij naast Tom Cruise rollen kreeg, was het een hele klim voor Teller. Hij had verschillende doelen, zoals het maken van honkbal. Zelfs toen hij van richting veranderde en Hollywood binnenkwam, waren er geen garanties.

Een van zijn eerste grote cameo's bleek in Project X te zijn. Volgens de acteur zou hij echter een veel grotere rol in de film spelen.

Laten we eens kijken wat er achter de schermen gebeurde.

Voordat Hollywood Miles Teller honkballer wilde worden

Zijn droom was om het te maken in honkbal, hilarisch, Teller gaf toe dat hij het dichtst bij deze realiteit kwam in Project X, het filmen van een iconische scène waar fans hem nog steeds van herinneren tijdens zijn vroegere dagen.

“Ik raakte een graskabouter vol extase in Project X met een honkbalknuppel. Dus dat was een beetje het dichtst bij wat ik denk dat ik [pro-honkbal] zal krijgen, "vertelt hij aan Rolling Stone.

Miles Teller is ook een grote fan van het verzamelen van honkbalkaarten, iets waar de acteur samen met zijn vader van genoot en tot op de dag van vandaag nog steeds doet.

Ondanks zijn succes met Top Gunn: Maverick, is het belangrijkste doel van Teller nog steeds om een honkbalspeler op het kleine of grote scherm te portretteren. Hij kocht onlangs een script, waardoor dit mogelijk in de toekomst werkelijkheid zou worden.

"Dat is een perfecte wereld als ik betaald kan worden om te doen alsof ik een honkbalspeler ben", zegt hij.

Het was tot nu toe een behoorlijke weg voor Teller en eigenlijk kreeg hij, net als andere grote sterren in het vak, al vroeg te maken met afwijzing.

Miles Teller kreeg te horen dat hij niet nerdy genoeg was om een van de hoofdproject X-sterren te portretteren

Met een bescheiden budget van $12 miljoen sloeg Todd Phillips een homerun met Project X, want de film was een enorme hit aan de kassa, vooral bij de jongere fans.

Het verdiende 102,7 miljoen dollar aan de kassa en werd een cultklassieker.

Miles Teller verscheen slechts in twee scènes, hoewel hij een gedenkwaardig onderdeel van dit alles werd. De acteur onthulde dat hij tot op de dag van vandaag nog steeds wordt erkend voor die rol.

“Project X is, tot op de dag van vandaag, het ding dat ik het meest erkend krijg. Het is zo grappig, want ik zit in die film voor letterlijk twee scènes. Het is zo'n niet-narratief gestructureerde film dat ik niet dacht dat mensen daarin personages zagen."

De waarheid is dat Teller een veel grotere rol in de film zou spelen. Tijdens de auditiefase kreeg de acteur echter te horen dat hij gewoon niet nerdy genoeg was om een van de drie hoofdpersonages te spelen. Hij werkte samen met Coming Soon.

"Op "Project X" was de rol waarvoor ik auditie deed om een van de drie kinderen te spelen. Een van de drie belangrijkste kerels. Todd bleef me vertellen wanneer ik werd teruggeroepen: "Kijk, man Je bent echt heel goed

Phillips wist absoluut waar hij het over had, want Tellers carrière bleek meer dan oké te zijn…

Miles Teller wilde zijn echte naam gebruiken in Project X

Teller kreeg nog steeds de rol in de film en ironisch genoeg werd hij eigenlijk gecast als zichzelf, de coole jongen. Teller onthulde ook dat hij door Will Smith was gemotiveerd om zijn echte naam in de film te gebruiken, ondanks het feit dat hij bijna een valse naam gebruikte.

"Ik had een andere naam moeten hebben, maar de naam van het kind dat ik wilde gebruiken was een echte student op de Pasadena High School. Ze zeiden: "We konden de rechten daarop niet krijgen. Ben jij cool om je eigen naam te gebruiken, "vertelde hij Coming Soon.

"Ik herinner me dat Will Smith sprak over hoe het beste wat hij deed, zijn personage Will Smith noemde in 'Fresh Prince'. Dan weten mensen je naam. Ze zeiden: "Vind je het cool om je echte naam te gebruiken?" en ik zei: "Ja, zeker."

Het is duidelijk allemaal gelukt voor Teller, die de kleine cameo in Project X als een belangrijk lanceerplatform gebruikte.

Aanbevolen: