New Kids On The Block - Waar zijn ze in 2021?

Inhoudsopgave:

New Kids On The Block - Waar zijn ze in 2021?
New Kids On The Block - Waar zijn ze in 2021?
Anonim

New Kids on the Block (NKOTB) werd eind jaren tachtig beroemd en ontketende wat een boybandfenomeen zou worden. Na de release van hun album Hangin 'Tough in 1988 hadden tienermeisjes overal posters van Donnie Wahlberg, Joey McIntyre, Jordan Knight, Jonathan Knight en Danny Wood op hun slaapkamermuren. Hun koopwaar was in elke winkel. Er was zelfs een NKOTB-tekenfilm op zaterdagochtend.

Halverwege de jaren negentig viel de in Boston gevestigde band uit elkaar en gingen de jongens hun eigen weg, maar in 2008 kwamen ze weer samen om hun zevende album uit te brengen. Sindsdien hebben ze nog meer muziek gemaakt, verschillende succesvolle tours voltooid en een reeks cruises georganiseerd voor doorgewinterde fans. Ondanks dat de meeste bandleden nu eind 40 of begin 50 zijn, vertoont NKOTB geen tekenen van vertraging. Dit is wat ze de laatste tijd hebben gedaan.

10 Ze traden net op in Fenway Park in augustus 2021

Hoewel de meeste bands moesten stoppen met toeren vanwege de COVID-19-pandemie, hield NKOTB net een groot concert in Fenway Park in Boston op 6 augustus 2021. De bijna drie uur durende ervaring omvatte vuurwerk, een gastheer van speciale effecten en meer dan dertig nummers uit hun repertoire. Ook de jaren negentig-groep Bel Biv Devoe maakte een opwachting.

9 Joey & Debbie Gibson hebben een show in Vegas

Joey McIntyre werkte onlangs samen met de jaren negentig superster Debbie Gibson voor een reeks optredens in The Venetian in Las Vegas. Een laatste reeks shows zal worden gehouden van 16-19 september 2021. Debbie opende voor NKOTB tijdens hun 2019-tour, waarin ook Tiffany, S alt-N-Pepa en Naughty By Nature te zien waren. Joey & Debbie namen ook een duetversie op van haar hit 'Lost in Your Eyes' uit de jaren tachtig, die op haar laatste album The Body Remembers staat.

8 Donnie heeft zojuist zijn huwelijksgeloften hernieuwd

Nadat de band hun eigen weg ging, speelde Donnie Wahlberg in The Sixth Sense, Ransom en Band of Brothers. Sinds 2010 speelt hij Danny in de populaire televisieserie Blue Bloods. In 1999 trouwde hij met Kimberly Fey en kreeg twee zonen, maar ze scheidden in 2008. Hij verloofde zich met en trouwde met Jenny McCarthy in 2014. Het paar hernieuwde onlangs hun huwelijksgeloften op hun zevenjarig jubileum. Donnie's produceerde en speelde in shows zoals Rock This Boat, Donnie Loves Jenny en Return of the Mac (waar ook Joey McIntyre in speelde). Hij is mede-eigenaar van de Wahlburgers-restaurantketen met zijn broers, Paul en Mark, en produceerde en speelde ook in de show met dezelfde naam op A&E.

7 Donnie's moeder, Alma, overleed in 2021

De meeste NKOTB-fans kenden en hielden van Donnie's moeder, Alma Wahlberg. Donnie's broer, Paul, noemde een restaurant, Alma Nove, naar haar in Massachusetts. Ze was prominent te zien in de televisieserie Wahlburgers en heeft sinds de jaren tachtig contact met fans. In juli 2020 liet Donnie fans weten dat haar gezondheid verslechterde en in april 2021 stierf ze aan dementie.

6 Jordan is mede-eigenaar van een restaurant

Jordan Knight bracht zijn eerste soloalbum uit in 1999. Hij bracht nog twee albums uit in 2006 en 2011 en werkte vervolgens samen met Nick Carter van The Backstreet Boys op een album uit 2014 genaamd Nick & Knight. In 2004 trouwde hij met jeugdvriend Evelyn Melendez. Ondanks geruchten over een wankel huwelijk en zijn worsteling met alcoholisme (hij is nu zo'n vijftien jaar nuchter), is het paar nog steeds samen en hebben ze twee kinderen. In de loop der jaren is Jordan verschenen in realityshows zoals American Juniors en The Surreal Life. Sinds 2016 is hij ook mede-eigenaar van een restaurant in Milton, Massachusetts, Novara genaamd.

5 Jon is een HGTV-ster

Jon Knight, Jordans broer en oudste lid van de groep, was de eerste die de band verliet. Hij werkte samen met een vriend en begon huizen te verkopen, een bedrijf dat in de loop der jaren gestaag groeide. In 2009 kwamen fans erachter dat hij homo was toen zijn ex-vriend, Kyle Wilker, het nieuws deelde met de National Enquirer. Het jaar daarvoor begon Jon te daten met personal trainer Harley Rodriguez. Het paar is sinds 2016 verloofd. In 2021 werd Jon een HGTV-ster en verscheen hij in een serie van zes afleveringen genaamd Farmhouse Fixer, waar hij hielp bij het herstellen van boerderijen in New England. Het is zojuist verlengd voor een tweede seizoen.

4 Danny heeft een populair YouTube-kanaal

Danny Wood trouwde in 1997 met Patricia Alfaro. Ze kregen samen drie kinderen voordat ze in 2006 uit elkaar gingen. In 2008 richtte Danny de non-profitorganisatie Remember Betty op ter nagedachtenis aan zijn moeder die in 1999 aan borstkanker stierf. steun aan borstkankerpatiënten en overlevenden in nood. Naast het uitbrengen van verschillende solo-albums door de jaren heen, lanceerde Danny een YouTube-kanaal genaamd The Wood Works, waar hij video's deelt over eten, fitness en familie. Hij brengt elke dinsdag om 12.00 uur EST/9.00 uur PST een nieuwe video uit.

3 Joey verhuist naar Los Angeles

In de loop der jaren speelde Joey, het jongste lid van de band, in verschillende Broadway-musicals, waaronder Tick, Tick…BOOM!, Slecht, en Serveerster. Hij speelde ook in de filmversie van The Fantasticks en The Heat met Melissa McCarthy. Hij nam deel aan het allereerste seizoen van Dancing with the Stars en kwam op de derde plaats. In 2009 trouwde hij met Barrett Williams met wie hij drie kinderen heeft. Zijn zoon, Griffin, speelt momenteel in Country Comfort op Netflix In juli 2021 werd Joey geïnterviewd voor het tijdschrift Boston en verklaarde dat het hele gezin naar Los Angeles verhuist.

2 De band verscheen op ‘Fuller House’

In 2016 verscheen de hele band, minus Donnie die bezig was met het filmen van Blue Bloods, in een aflevering van seizoen 2 van de Netflix-serie Fuller House. In de aflevering koopt Kimmy per ongeluk valse NKOTB-concertkaarten voor de verjaardag van DJ. Om de fout recht te zetten, spoort ze de echte band op om nieuwe kaartjes voor de show te vragen. Joey McIntyre kwam in 2020 terug om de huwelijksceremonie van Kimmy, Stephanie en DJ te leiden tijdens de finale van seizoen vijf Fuller House.

1 Nostalgische NKOTB-merchandise is net uitgebracht

In juni 2021 bracht de band een reeks nostalgische NKOTB-items uit op basis van hun merchandise uit begin jaren negentig. De Blockhead Bedroom Collection omvat onder andere koffiemokken, dekens, tassen, handdoeken, overhemden en hoeden. Het werd geïnspireerd door fans die hun memorabilia hadden bewaard en hun items hadden veranderd in maskers en kleding. De band denkt constant na over nieuwe manieren om hun oude fans verbonden te houden en een hele nieuwe generatie Blockheads aan te spreken.

Aanbevolen: