On My Block'-fans zijn teleurgesteld dat de Netflix-show na seizoen 4 stopt

On My Block'-fans zijn teleurgesteld dat de Netflix-show na seizoen 4 stopt
On My Block'-fans zijn teleurgesteld dat de Netflix-show na seizoen 4 stopt
Anonim

Vrijdag heeft Netflix aangekondigd dat de coming-of-age-serie On My Block terugkeert voor zijn vierde en laatste seizoen.

Het derde seizoen eindigde met een enorme cliffhanger en fans vroegen zich af wat de toekomst biedt voor de hechte vriendengroep. Hoewel de vier beloofden dat er niets tussen hen zou veranderen, toonde een flits naar de toekomst een ander verhaal.

Nadat Monse (Sierra Capri) Freeridge High verlaat om naar een privé-internaat te gaan, wordt ze getoond met een nieuwe groep beste vrienden. Jamal (Brett Gray) voegt zich weer bij het voetb alteam en Ruby (Jason Genao) krijgt een donkerdere nieuwe look.

De meest schokkende verhaallijn die fans echter over de grond liet gaan, was dat Cesar zich weer bij de Santos-bende voegde. Nadat hij probeerde een nieuw leven te leiden, lijkt hij nu de leider van de bende te zijn.

Netflix heeft geen officiële trailer of plotdetails voor het komende seizoen vrijgegeven. Aangezien het vierde seizoen de serie zal afsluiten, hopen fans dat de finale een verklaring zal bieden voor de drastische verandering in de vriendschap van de groep, en bevredigende conclusies zal geven aan hun verhalen - en, natuurlijk, afsluiting voor fans.

Vorig jaar onthulde de maker van de show Lauren Iungerich in een interview met TV Guide dat het vierde seizoen "definitieve antwoorden" zou bieden met betrekking tot de splitsing van de personages in de toekomst.

“[De tijdsprong] opende zoveel verschillende manieren en verschillende wegen om deze personages echt te laten groeien en hun vleugels uit te spreiden en voor ons om hun verhalen te zien evolueren en veranderen, want dat is wat er gebeurt,” zei ze."Je kernvrienden blijven soms je kernvrienden, en soms niet."

GERELATEERD: 10 aankomende Netflix-shows die we niet kunnen wachten om te bekijken (en 5 zullen we overslaan)

Nadat de populaire streamingdienst de aankondiging deed, voelden fans een mix van vreugde en verdriet. Velen waren enthousiast om te horen dat de serie terugkeerde voor nog een seizoen, maar sommigen waren verdrietig om te horen dat het hun laatste zal zijn.

On My Block-fans gingen naar Twitter om hun mening te uiten over het komende seizoen:

Netflix heeft nog geen officiële releasedatum aangekondigd voor On My Block seizoen 4, en er is nog geen aankondiging gedaan dat het filmen al is begonnen. Gezien de beperkingen die de pandemie met zich meebrengt, is de kans groot dat het laatste seizoen pas in 2022 in première gaat.

Als fans een van de momenten uit de show willen herbeleven om de leegte voor nu te vullen, zijn alle drie de seizoenen van On My Block beschikbaar om te bekijken op Netflix.

Aanbevolen: