Twitter reageert in memes op Kawhi Leonard in de muziekvideo van Drake

Twitter reageert in memes op Kawhi Leonard in de muziekvideo van Drake
Twitter reageert in memes op Kawhi Leonard in de muziekvideo van Drake
Anonim

Drake heeft op 3 september zijn nieuwe muziekvideo voor "Way 2 Sexy" uitgebracht en deze wordt nu al onthouden.

De video voor "Way 2 Sexy" is satirisch, met toneelstukken op Rambo, reclame voor Keulen, covers van romantische romans en meer. Het lijkt zelfs alsof er een satire is op de muziekvideo van de Backstreet Boys voor 'I Want It That Way'. In de scène die zich afspeelt op de top van een witte zandduin, ziet LA Clippers-speler Kawhi Leonard dansen op choreografie naast Drake, Young Thug en Future. Geheel in het wit gekleed, met een vliegtuig op de achtergrond, ziet het tafereel er maar al te bekend uit voor Backstreet Boys-fans.

Eerst wordt Leonard gewoon afgeschilderd als een achtergronddanser, maar dan maakt de camera een close-up van hem die verward naar zijn handen kijkt. De hele clip is meme-waardig voor Twitter-gebruikers.

Sommigen maakten memes op basis van de clip van Leonard die naar zijn handen keek.

Anderen trokken de duidelijke connectie met de populaire muziekvideo van de Backstreet Boys.

Velen geloven dat de verschijning in deze muziekvideo Leonards manier is om te bewijzen dat hij een leuke vent is. De beroemde uitspraak van Leonard dat hij "een leuke vent" is (gevolgd door een langgerekte lach) tijdens de inleidende persconferentie in Toronto in 2018. Drake en Leonard lijken een goede relatie te hebben. Leonard speelde basketbal op de Toronto Raptors, terwijl Drake de rol van wereldwijde ambassadeur van het team behield (een functie die hij sinds 2013 bekleedt).

Naast het uiterlijk van de muziekvideo, wordt de NBA-kampioen ook genoemd op het album. In de track "Remorse" staat in de tekst: "Can't picture bein' a hubby, finger too stubby to fit a ring on, tenzij Kawhi wanna run it back."

Drake bracht op 3 september zijn langverwachte album, Certified Lover Boy, uit. Het is het zesde volledige studioalbum van de zangeres en bevat 21 tracks. De rapper heeft een voortdurende vete gehad met Kanye West en wachtte geduldig tot West afgelopen zondag zijn album Donda dropte voordat hij Certified Lover Boy uitbracht. Het uitbrengen van zijn album na West garandeert bijna dat de heerschappij van West aan de top van de hitlijsten van korte duur zal zijn.

Aanbevolen: