Wie is Eminems broer Nathan Kane Samara?

Inhoudsopgave:

Wie is Eminems broer Nathan Kane Samara?
Wie is Eminems broer Nathan Kane Samara?
Anonim

Zeggen dat de familie van Eminem disfunctioneel is, is het understatement van de eeuw. Iedereen die naar zijn liedjes heeft geluisterd, weet hoe hij zich voelde over zijn gewelddadige moeder Debbie Mathers. O zeker, toen hij rijk en beroemd werd, kwamen de vader die hem in de steek liet, zijn moeder en zijn halfbroers en -zussen uit het houtwerk om "contact te maken". Hij heeft ze zo goed als weggegooid. En tot hun schande begrepen ze gewoon niet waarom.

Maar we zijn blij te kunnen zeggen dat hij strakker dan strak is met ene Nathan Kane Samara. Wie is hij? Nou, hij is de halfbroer van Eminem. Toen ze jong waren, woonden de twee bij hun moeder Debbie. Volgens beide broers was Eminem meer een ouder voor Nate dan Debbie ooit was. De twee jongens vormden een sterke band. En tegen de tijd dat Nate 16 jaar oud was, woonde hij bij Eminem in Detroit. Dit was in de beginjaren van het succes van Eminem als rapper. Het was een hele fijne tijd voor de lankmoedige broers.

Maar wie is Nathan Kane Samara? Nou, hij is een beginnende (meer hoopvolle dan ontluikende) rapper, een personal trainer en een echtgenoot en vader van 3 schattige kinderen, die af en toe optreden in zeer slechte films en Eminem-muziekvideo's. Naar verluidt zijn de broers nog steeds hecht. Dit is wat we weten over Nathan Kane Samara, ook bekend als Nathan Mathers.

Bijgewerkt op 1 september 2021, door Michael Chaar: Eminem en Nathan Kane Samara, ook bekend als Nathan Mathers, delen een behoorlijke opvoeding nadat ze zijn opgevoed door hun moeder, Debbie Mathers. Het duo is halfbroers en heeft tot op de dag van vandaag contact gehouden, maar Nathan heeft een hechtere band met zijn nicht, Eminems dochter, Hailie Jade. Hoewel de start van Nathan moeilijk was, heeft hij sindsdien zijn weg gevonden in de industrie en verscheen hij in films zoals Devil's Night: Dawn Of The Nain Rouge, terwijl hij ook muziek nastreefde. Nathans grootste prestatie blijft zijn huwelijk met zijn vrouw, Ashley Mae, met wie hij zijn twee zonen deelt.

Een echt slechte jeugd

Eminem's vader Marshall Mathers en moeder Debbie hadden een band genaamd Daddy Warbucks. Ze reisden door de Dakota's en Montana en bereikten de duizelingwekkende hoogten van het spelen in Ramada Inns. De twee gingen uit elkaar toen Eminem nog heel jong was. Tot hij rijk en beroemd werd, wilde papa Marshall niets met het kind te maken hebben.

Daarna kuierde Debbie, met Eminem op sleeptouw, door het middenwesten en deed niet veel, en bleef nooit lang op één plek. Jaren later kwam ze in contact met ene Fred Samara, waarmee ze in 1986 Eminems halfbroer Nathan Kane Samara produceerde. het beste wat ze kon.

Haar beste was behoorlijk slecht. Eminem en Nate zijn erg openhartig over Debbie en haar beledigende karakter. Eminem heeft tot op zekere hoogte vrede gesloten met zijn zieke moeder. Maar niet Nate. Hij is nog steeds erg boos over wat hij ziet als haar falen als moeder en mens. Het leven met Debbie was behoorlijk zwaar voor haar beide zoons, maar vooral voor de jongste Nate. Al vroeg werd Eminem zijn beschermer, meer een vaderfiguur dan een broer.

Sommige verhalen beweren dat de sociale dienst Nate uit het huis van Debbie heeft verwijderd. Maar in 2002, net toen Eminems rapcarrière de stratosfeer bereikte, woonde de 16-jarige Nate samen met de rapper in Detroit. Het was de hemel vergeleken met het helse leven met Debbie. Sindsdien heeft hij zijn naam wettelijk veranderd in Nathan Mathers.

Trouw aan zijn muzikale roots, heeft Nate geprobeerd een carrière als rapper op te bouwen, met singles als "Slide on Over" en "Shadow of a Celebrity". Hij is niet erg. Maar Eminem is hij niet. In het verleden heeft Nate ook getourd met Eminem, verscheen hij in een enkele videoclip en nam hij zelfs een prijs of twee in ontvangst namens zijn grote broer.

Gelukkig krijgt hij nog steeds af en toe een optreden met Eminem. Maar zijn "dagbaan" is als personal trainer. Blijkbaar is hij er ook best goed in.

Nate is gelukkig getrouwd en een trotse vader

Nate's vrouw Ash (Ashley) en hij kennen elkaar al sinds ze tieners waren. Ze kregen samen drie kinderen, een meisje en twee jongens, en besloten pas in 2018 te trouwen. De kinderen kwamen zelfs naar de bruiloft.

Nate en zijn familie lijken een goed leven te leiden in Detroit. Naar verluidt is Nate een soort supervader. En hij is helemaal verliefd op Ash en noemt haar de beste vrouw die hij ooit heeft gekend. Lief, niet?

Is Nate dicht bij Eminems dochter Hailie Jade?

Hoewel Eminem en Nate elkaar niet vaak zien, is het Nate toch gelukt om dicht bij Marshalls dochter, Hailie Jade, te blijven. Het duo heeft een vrij hechte relatie onderhouden vanaf het moment dat Hailie een jong meisje was, tot vandaag!

Onlangs plaatste Nathan een foto van de twee buiten het huis van Haili in Detroit, Michigan, waarin hij zijn nichtje een heel gelukkige verjaardag wenste. "Gefeliciteerd met mijn mooie nichtje", postte hij. Hoewel het duidelijk is dat de tumultueuze opvoeding van Eminem en hij een breuk in hun relatie heeft veroorzaakt, is het verfrissend om te zien dat Nathan nog steeds een hechte band met Haili heeft.

Aanbevolen: