Lena Dunham's Bikini Selfie heeft een belangrijke boodschap voor fans

Inhoudsopgave:

Lena Dunham's Bikini Selfie heeft een belangrijke boodschap voor fans
Lena Dunham's Bikini Selfie heeft een belangrijke boodschap voor fans
Anonim

Haar 'Polly Pocket'-film wordt misschien online gesleept, maar de socials van Lena Dunham zien er behoorlijk foutloos uit. Ze plaatste net nog een foto van zichzelf in badkleding (je ziet er een paar hieronder gepost - meid doet dat vaak) en deze keer kwam het met een krachtig bericht.

De maker van 'Meisjes' staat vol met advies en gebruikt vaak haar eigen ervaringen om tips te geven over het omgaan met alles, van angst tot pesten tot verslaving. Lees verder voor haar laatste woorden over het omarmen van de bikini en kijk hoe ze dat zelf doet.

Lena's Bikini Moment

Dit is wat Lena dit weekend heeft gepost. Ze droeg een groen gegolfd tweedelig stuk en citeerde de bekroonde journalist/rom-com-icoon Nora Ephron in het bijschrift.

"Oh, wat heb ik er spijt van dat ik het hele jaar geen bikini heb gedragen toen ik zesentwintig was", luidt het citaat. "Als iemand jong dit leest, ga dan meteen een bikini aan en doe hem pas uit als je vierendertig bent."

Lena legt uit dat ze eigenlijk 35 is, "maar hey, ik ben altijd al een laatbloeier geweest."

Mensen waren het er niet mee eens

Lena's vrienden en fans voelden dat onderschrift.

Halloweenkoningin Kathy Najimy schreef "vanwege jou" met zes paarse harten. Sophia Bush voegde zelf zes groene harten toe, en zowel Christian Sirano als Sam Smith toonden hun steun met enkele klassieke rode harten.

Actrice (en de vrouw van Tom Hanks) Rita Wilson heeft zelfs in films gespeeld die zijn geschreven door Nora Ephron, zoals 'Sleepless in Seattle'. Ze merkte op dat Lena's bijschrift "een van mijn favoriete citaten van lieve Nora" bevat.

Mensen stemden in met hun eigen perspectieven op het omarmen van hun lichaam in badkleding. Sommigen leken geïnspireerd om het advies van Lena (/Nora) op te volgen en schreven dingen als "Ik ben bijna 35 en moet er nog een dragen, maar ik denk zeker dat het tijd is!"

"Het kostte me tot halverwege de veertig om die bikini aan te trekken en me geen fs te geven", luidt een populaire opmerking van een fan. "Nooit achterom kijken."

"Ik ben 47. Als ik 20 jaar terug in de tijd zou kunnen gaan, zou ik op mijn 27e zeggen dat ik van mijn lichaam moet houden en me er niet voor moet schamen", leest een andere nadenkende. "Dat ik kostbare jeugd verspilde door mezelf te haten - en dat jeugd en leven zulke speciale dingen zijn die niet aan zelfhaat mogen worden besteed."

Willekeurige opmerkingen over houten poten? Ook, Ja

Afbeelding
Afbeelding

Lena's lichaamspositieve bericht werd zeker ontvangen, maar VEEL fans lijken meer geïnteresseerd in haar been dan in haar advies.

"Omg ik dacht dat je je been had geamputeerd, " "Heeft ze een beenprothese?" en "Het is het houten been voor mij" verdienden allemaal honderden likes in het commentaargedeelte van Lena's bikinimoment.

Zoals je kunt zien, heeft het meisje nog steeds twee benen. Lichaamspositiviteit regeert hoe dan ook, niet? (Vraag het maar aan Aimee Mullins…)

Voor meer informatie over Lena's relatie met haar lichaam, kun je ook dit 2020-bericht bekijken:

Aanbevolen: