Fans denken dat Meghan Markle zojuist een belangrijke aanwijzing heeft gegeven over de naam van haar toekomstige dochter

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Meghan Markle zojuist een belangrijke aanwijzing heeft gegeven over de naam van haar toekomstige dochter
Fans denken dat Meghan Markle zojuist een belangrijke aanwijzing heeft gegeven over de naam van haar toekomstige dochter
Anonim

Fans van de koninklijke familie denken dat Meghan Markle een belangrijke aanwijzing heeft gegeven over de naam van haar toekomstige dochter, tijdens haar videoboodschap op televisie voor het Global Citizen VAX Live-concert.

In haar eerste openbare toespraak sinds het explosieve Oprah-interview met prins Harry, zag Markle er stralend uit als altijd. Hoewel haar man, prins Harry, het evenement persoonlijk bijwoonde, kon Meghan, die zwanger is van hun dochter, zich niet bij hem voegen. Ze stuurde een opgenomen videoboodschap voor de grote dag, om ervoor te zorgen dat haar stem werd gehoord.

Markle en Prins Harry waren co-voorzitter van het evenement, dat werd georganiseerd om het bewustzijn over het Covid-19-vaccin te vergroten en smeekten mensen om zich te laten vaccineren."We willen ervoor zorgen dat als we herstellen, we sterker herstellen. Dat als we herbouwen, we samen herbouwen", deelde Meghan in haar indrukwekkende toespraak.

Meghan's concertoutfit hintte naar een aanwijzing

Voor het evenement droeg Markle een levendige hemdjurk met papaverprint van ontwerper Carolina Herrera. @hrhofsuxxex, een Instagram-account met bijna een half miljoen volgers gewijd aan het promoten van de activiteiten van de hertog en hertogin van Sussex, merkte op hoe Meghans jurk een verborgen motief kan hebben.

De hertogin droeg een prachtige jurk bedekt met klaprozen, waardoor fans zich afvragen of dit de naam van haar toekomstige dochter zou kunnen zijn.

"De klaproos is een symbool van herdenking en hoop, en wordt vaak gedragen om steun te betuigen aan de dienst en opoffering van de strijdkrachten, veteranen en hun families in het Verenigd Koninkrijk, de geallieerden en het Gemenebest, " @hrhofsuxxes schreef op Instagram en voegde eraan toe dat "flander poppies", een veel voorkomende site in het VK en het Europese platteland, een speciale band hebben met het land.

De klaproos is een symbool van herinnering en hoop en wordt al tientallen jaren geassocieerd met het VK, sinds de Eerste Wereldoorlog. Het dorre platteland baarde onverwachts felrode Vlaamse klaprozen, die met duizenden floreerden. Ze zijn een van de weinige planten die ooit op kale slagvelden hebben gestaan, en "Poppy" zou de naam kunnen zijn van de dochter van prins Harry en Meghan!

Een gebruiker stelde voor: "Poppy Frances?", en legde uit hoe Frances de middelste naam van prinses Diana was en "gratis" bedoelde. Ze voegden eraan toe: "Het gaat super goed voor de eerste koninklijke die vrij wordt geboren!"

"Ohhh, ik vind dit geweldig. Zou iets op het spoor kunnen zijn. Archie en Poppy, zo lief."

"De tweede keer dat ik die jurk zag… Ik wist dat haar naam Poppy moest zijn!!" antwoordde een ander.

Aanbevolen: