Fans woedend op Taylor Swift omdat ze een bruidsmeisje was op de bruiloft van Lena Dunham

Fans woedend op Taylor Swift omdat ze een bruidsmeisje was op de bruiloft van Lena Dunham
Fans woedend op Taylor Swift omdat ze een bruidsmeisje was op de bruiloft van Lena Dunham
Anonim

“Swifties” hebben Twitter bestormd om Taylor Swift uit te schelden voor haar schijnbaar twijfelachtige keuze van vrienden.

Op 25 september trouwde actrice en schrijfster Lena Dunham met muzikant Luis Felber in Londen. Volgens Vogue was de ceremonie erg intiem, met slechts 60 mensen en 8 bruidsmeisjes om "getuige te zijn van het uitwisselen van geloften van het paar die ze zelf hebben geschreven."

Onder die 60 mensen waren enkele behoorlijk beroemde gezichten, zoals bruidsmeisjes, Tommy Dorfman en Taylor Swift. Op een vrijgegeven foto was te zien dat Swift en Dorfman gelukkig in hun bruidsmeisjekleding zaten op wat de huwelijksreceptie van Dunham leek te zijn.

Sprekend over haar keuze van bruidsmeisjes, zei Dunham: "Je kunt een veel grotere bruiloft hebben met minder bruidsmeisjes, maar ik denk dat het alleen maar aangeeft hoe opgewonden ik was om mijn goede vrienden daar te hebben."

Ze voegde eraan toe: Ik heb tijdens de pandemie zoveel tijd besteed aan het praten met mijn vriendinnen over onze gevoelens via FaceTime, maar een paar van mijn beste vrienden heb ik al meer dan een jaar niet gezien, en, weet je, mijn vriendinnen hebben in onze volwassenheid met veel niet-zo-gelukkige dingen met mij te maken gehad, dus om iets vreugdevols te kunnen vieren en het te gebruiken als een excuus om samen te zijn, was heel bijzonder.”

Na de vrijgegeven foto's van Swift als haar rol van bruidsmeisje, gingen massa's fans echter naar Twitter om de zangeres te bashen. Ze wezen op de meerdere controverses waar Dunham bij betrokken was geweest, van beschuldigingen van seksueel misbruik tot 'hipsterracisme' en zelfs de wrede behandeling van huisdieren.

Een trollde bijvoorbeeld Swift en haar fanbase zoals ze zeiden: "Dus jullie held taylorswift besloot geen lippen, nep metoo yodeler, laat me mijn zus vingeren, zwarte ppl zijn slechts 4 de tapdans, laat me zwarte mannen/vrouwen lastig vallen terwijl ze scrollen en ongestoord leven, laat me nog een huisdier doden - @lenadunham is de vriend die ze in haar leven nodig had. Wedden."

Een andere criticus zei: Natuurlijk is Taylor Swift een bruidsmeisje op de bruiloft van Lena Dunham. rommelig en walgelijk gaat samen.”

Terwijl een ander eraan toevoegde: "Het spijt me zo, maar ik ben officieel klaar met Taylor Swift, stop met het maken van excuses voor haar, ze was een bruidsmeisje op de bruiloft van lena dunham."

Ondertussen kozen sommige Swift-fans ervoor om contact op te nemen met de zangeres om haar te smeken om niet langer met Dunham om te gaan. Een van hen zei: "@taylorswift13 blondie we houden van je, maar Lena Dunham is het gewoon niet dat je jezelf niet moet associëren met mensen zoals haar."

Anderen konden gewoon niet begrijpen waarom Swift actief betrokken zou willen zijn bij iemand die zo 'walgelijk' had gehandeld. Ze twijfelden aan Swifts eigen moraal omdat ze geloofden dat iemands vrienden een directe weerspiegeling van zichzelf zijn.

Aanbevolen: