Fans zijn boos omdat Lorde haar VMA-optreden annuleert vanwege een 'verandering in productie-elementen

Fans zijn boos omdat Lorde haar VMA-optreden annuleert vanwege een 'verandering in productie-elementen
Fans zijn boos omdat Lorde haar VMA-optreden annuleert vanwege een 'verandering in productie-elementen
Anonim

Lorde heeft in de hele VS een stormachtige promotiecampagne gevoerd ter ondersteuning van haar nieuwste album, Solar Power, dus het komt als een schok dat de zangeres zich plotseling heeft teruggetrokken uit haar geplande optreden bij de MTV Video Music Awards op 12 september.

"Vanwege een wijziging in de productie-elementen kan Lorde niet langer optreden", twitterden de VMA's vanaf hun officiële Twitter-account. "We houden van Lorde en kunnen niet wachten tot ze in de toekomst op het VMA-podium zal optreden!"

Er werd geen verdere uitleg gegeven, behalve dat productie-elementen problemen hadden veroorzaakt voor de zangeres van "Royals", wat er uiteindelijk toe leidde dat ze zich terugtrok, slechts een week voordat ze op het podium zou staan.

En natuurlijk waren haar fans bedroefd door het nieuws.

Toch blijft het onduidelijk of dit ook betekent dat Lorde de show helemaal niet zal bijwonen, aangezien ze ook genomineerd is voor Beste Cinematografie tijdens de prijsuitreiking van dit jaar.

De Nieuw-Zeelandse hitparade vertelde onlangs waarom ze een pauze van drie jaar nam in de muziekindustrie, en onthulde dat ze zich moe voelde nadat ze het werk aan haar laatste album, Melodrama, had afgerond. uitverkochte wereldtournee.

"Ik was moe na 'Melodrama'", gutste ze naar USA Today. "Het was een heel intens album en ik had het gevoel dat ik alles had gegeven. Ik moest gewoon thuis rustiger aan doen, en dat heb ik heel erg gedaan."

Door de coronaviruspandemie kon ze precies dat doen: achterover leunen en een jaar lang genieten van lange wandelingen door haar huis. Dit wekte uiteindelijk haar interesse om weer de studio in te gaan en aan zonne-energie te gaan werken.

"Als je me had verteld dat het ding dat echt inspirerend zal zijn, een jaar lang elke dag een wandeling in het park bij je huis is, zou ik hebben gezegd van 'Nee, nee, nee, ik ben Ik ga daar geen album over schrijven'", legde Lorde uit.

"Maar dat deed ik. Dus (de muziek) komt een beetje van plaatsen die moeilijk te lokaliseren zijn. Ik voelde niet echt enige druk om het te laten gebeuren."

Aanbevolen: