Dit is waarom fans denken dat Zac Efron er groter uitziet dan hij in werkelijkheid is

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans denken dat Zac Efron er groter uitziet dan hij in werkelijkheid is
Dit is waarom fans denken dat Zac Efron er groter uitziet dan hij in werkelijkheid is
Anonim

Denk eens na over de belangrijkste reden waarom fans zo dol zijn op Zac Efron. Een kort overzicht van zijn filmcarrière bewijst het waarschijnlijk, maar er lijkt één overkoepelend kenmerk te zijn: zijn uiterlijk.

Ja, Efron is getalenteerd, en dat is duidelijk waarom hij steeds in Hollywood wordt gecast. Maar veel mensen houden van hem vanwege de manier waarop hij eruitziet, en het is duidelijk waarom ze dat doen.

Van zijn knappe gezicht tot zijn vaak wasbordbuikspieren (hij verandert zijn lichaam voor verschillende rollen), fans kunnen een heleboel redenen opnoemen waarom ze Zac's uiterlijk leuk vinden.

Een ding waar mensen niet vaak commentaar op geven, is zijn lengte.

In feite merken de meeste mensen niet veel van Zac's lengte, omdat ze afgeleid worden door… nou ja, de rest van hem. Dus hoe lang is Zac en waarom denken fans dat hij eigenlijk kleiner is dan hij op film lijkt?

Wat vindt Zac Efron van zijn lengte en zijn lichaam?

Hoewel Zac schijnbaar heeft toegegeven te worstelen met zijn lichaamsbeeld, is het al lang duidelijk dat hij door de meeste van zijn fans wordt gezien als een absolute beefcake.

Hij staat bekend om zijn fitte lichaamsbouw, hoe onrealistisch het soms ook was. In feite was het onderhouden van zijn keiharde lichaam een veeleisende taak, zozeer zelfs dat Efron toegaf dat hij niet van plan was om dat weer aan flarden te krijgen.

Hoe dan ook, die moeilijke tijd heeft fans iets over Zac onthuld: hij geeft echt om zijn lichaam. Zich realiserend dat het een fysieke en mentale tol van hem vergde om hyped te worden voor sommige rollen, besloot Zac die kansen in de toekomst over te slaan.

Er zijn echter enkele dingen die Zac niet in de hand heeft over zijn uiterlijk, waaronder zijn lengte. Interessant genoeg is zijn gest alte een van de minst besproken dingen over Zac, en hij lijkt zich geen zorgen te maken over zijn lengte.

Hoe lang is Zac Efron?

Omdat hij zo vaak op het scherm te zien is, is het soms moeilijk voor fans om te onderscheiden hoe lang Zac is (of niet). Tenzij ze direct naast hem stonden, is het echt onmogelijk te zeggen.

Hoewel zijn verschijning samen met ex-vriendin Vanessa Hudgens helpt om zijn relatieve lengte duidelijker te maken; Hudgens is 5'1.

Maar de meeste bronnen zijn het erover eens dat Zac Efron ongeveer 5'8 is, en op die hoogte is er waarschijnlijk geen reden voor Zac om de meting te weerleggen. Hij is tenslotte niet geneigd om grappen te maken over zijn uiterlijk zoals sommige beroemdheden doen dit op basis van waargenomen fysieke tekortkomingen.

Is Zac Efron als kort beschouwd?

Over het algemeen is 5'8 "een behoorlijke lengte voor een man; het is in ieder geval net onder de gemiddelde lengte voor een man in de VS. Als de "gemiddelde" man 1.80 meter is, is Zac dat niet niet echt als kort beschouwd.

In Hollywood-termen is Zac Efron gemiddeld misschien wat aan de korte kant.

Hij is zeker groter dan celebs als Kevin Hart en Tom Cruise, maar hij is naar verluidt op hetzelfde niveau als collega-celebs Mark Wahlberg, Sean Penn, Joaquin Phoenix, Simon Cowell en zelfs Kanye West.

En veel vrouwelijke beroemdheden zullen ook boven Efron uittorenen; dames als Serena Williams, Gwyneth P altrow, Julia Roberts, Bella Hadid, Taylor Swift, Mandy Moore en Gisele Bundchen zijn allemaal minstens een centimeter of meer groter dan Zac.

Het punt is dat Zac Efron niet altijd van "gemiddelde" lengte lijkt in zijn films. En fans willen weten wat geeft!

Waarom ziet Zac Efron er zo lang uit?

Een nieuwsgierige fan realiseerde zich dat Zac Efron in een fotopromo voor 'Baywatch' naast Dwayne "The Rock" Johnson stond… de meeste.

Het is duidelijk dat Dwayne Johnson fysiek veel groter en groter is dan Zac -- de voormalige worstelaar is maar liefst 1.80 m. Fans begonnen de beelden uit elkaar te halen en presenteerden enkele theorieën om uit te leggen hoe deze optische illusie tot stand kwam.

Een fan stelde "camerahoektactieken" voor, terwijl een ander erop wees dat Zac's haar hem een beetje een boost gaf. Ze suggereerden ook (hopelijk gekscherend?) dat Dwayne "al oud" is en misschien iets kleiner is dan zijn eerder gemelde lengte van 1,80 meter.

Sommige Redditors, mogelijk een beetje verward over de werkelijke lengte van beide acteurs, discussieerden heen en weer over de perceptie van lengteverschillen, zelfs als twee mensen naast elkaar staan.

En een andere commentator wees op een zeer logische verklaring waarom Zac er groter uitziet dan hij in werkelijkheid is: zijn proporties.

Ja, Zac Efron traint, want het hoort bij zijn werk. Maar de commentator merkte op dat hij echt geen goede weergave is van hoe iemand van ongeveer gemiddelde lengte eruit ziet.

Die Redditor merkte op dat Zac "de lichaamsverhoudingen heeft" van iemand die een paar centimeter langer is, wat een beetje knoeit met de hersenen van de kijkers.

Fans geven toe dat het ook kan zijn dat Zac wat dichter bij de camera staat dan Dwayne op de foto's, wat een standaard Hollywood-truc is om iemand er precies de juiste hoogte of maat uit te laten zien.

Aanbevolen: