Wat is er met Katie Holmes gebeurd na haar scheiding van Emilio Vitolo Jr.?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Katie Holmes gebeurd na haar scheiding van Emilio Vitolo Jr.?
Wat is er met Katie Holmes gebeurd na haar scheiding van Emilio Vitolo Jr.?
Anonim

Katie Holmes is er nooit voor terugdeinzen om met beroemde mannen te daten. Haar meest opvallende relatie was met Tom Cruise, met wie ze meer dan vijf jaar getrouwd was. Hun huwelijk en de daaropvolgende echtscheiding werden ontsierd door een drama dat zich afspeelde rond de Scientology Kerk, waar Cruise lange tijd een belangrijk onderdeel van is geweest en waar Holmes door associatie bij betrokken raakte.

Andere bekende mensen met wie ze een relatie heeft gehad, zijn onder meer haar tegenspeler in Dawson's Creek, Joshua Jackson. Ze beweerde dat Jackson, die nu zelf getrouwd is met de Britse superster Jodie Turner-Smith, haar eerste liefde was. Holmes heeft ook gedate met acteurs Chris Klein en Jamie Foxx.

Haar meest recente vlam was echter niet zo illuster: van eind 2020 tot begin 2021 had ze een relatie met de in New York gevestigde chef-kok Emilio Vitolo Jr. Ze maakten officieel een einde aan die affaire in april, sinds wanneer de actrice heeft ervoor gekozen om zich meer op haar werk en haar dochter, de 15-jarige Suri Cruise, te concentreren.

Geen drama met de breuk

Toen Holmes en Vitolo Jr. elkaar ontmoetten, werd er gezegd dat hij nog steeds bij zijn toenmalige verloofde woonde, een vrouw met de naam Rachel Emmons. Nadat hij naar verluidt het uitmaakte met haar, begon het echt tussen hem en het onderwerp van zijn nieuwe verliefdheid. Het paar werd vaak buiten gezien, kussend en hand in hand. Ze werden zelfs gefotografeerd tijdens een ma altijd in een familierestaurant van Vitolo, samen met de vader van de chef-kok.

De kortstondige verwikkeling was echter net zo snel voorbij als het was begonnen, toen de 42-jarige Holmes verder ging met haar minnaar, ongeveer tien jaar jonger dan zij. Us Weekly was een van de eerste winkels die verslag uitbracht over de splitsing, met exclusieve citaten uit de kring van de actrice.

"Het paar is in der minne uit elkaar gegaan, maar blijft vrienden", legt een insider uit. "Hun relatie stokte. Ze kwamen erachter dat ze beter af zijn als vrienden. Er is geen drama met de breuk en in feite zijn ze nog steeds vrienden." Ze bleven volhouden dat de enige reden waarom ze tijd voor elkaar hadden, was omdat ze 'op heel verschillende plaatsen in het leven' waren.

Kon niet vastgebonden worden

Een van de problemen die de beslissing om uit elkaar te gaan van invloed leek te zijn, was het feit dat Vitolo Jr. erg gesetteld is met zijn leven en werk in New York. Holmes heeft wel een huis in de stad - sinds haar tijd getrouwd met Cruise - maar als actrice en allround avonturier kon ze niet aan één locatie worden gebonden.

www.instagram.com/p/COp5zXonlSp/

"[Ze hebben] verschillende schema's en verschillende verplichtingen", vervolgde de bron. "Hij werkt in New York in de horeca en zij is duidelijk een drukke actrice die net een tijdje weg was om te filmen."

Terwijl ze volhielden dat het paar geen spijt had van hun tijd samen, onthulde de insider dat Holmes geen haast had om terug in de datingring te springen: "Katie en Emilio genoten echt van hun tijd samen. het lukt niet. Ze concentreert zich nu op het moederschap en haar aankomende projecten."

De All We Had-ster deelt legaal de voogdij over haar dochter met Cruise, hoewel wordt aangenomen dat de acteur zelden contact heeft met Suri of haar moeder. Begin mei ging Holmes op Instagram om een liefdevolle moederdagboodschap te delen ter ere van haar tienerkind.

Niet één om neerslachtig te blijven

Holmes heeft de afgelopen jaren niet veel werk gehad op het gebied van werk, en de sluiting als gevolg van COVID zou de zaken in die zin niet hebben geholpen. Haar laatste film was getiteld The Secret: Dare to Dream, die in juli 2020 werd uitgebracht.

Een poster voor de film 'The Secret: Dare To Dream' met in de hoofdrollen Katie Holmes en Josh Lucas
Een poster voor de film 'The Secret: Dare To Dream' met in de hoofdrollen Katie Holmes en Josh Lucas

De film belandde bij de kassa, iets dat opnieuw kon worden verklaard als onderdeel van de pandemische gevolgen. Wat niet weg te wensen is, is de slechte kritische ontvangst die het ook kreeg. Dit culmineerde in een Golden Raspberry Award-nominatie voor Slechtste Actrice, die speciaal naar Holmes ging.

Niet iemand om te somberen, de in Ohio geboren actrice stofte zichzelf af en ging zo snel mogelijk weer aan het werk. In mei van dit jaar was ze net klaar met het opnemen van haar tweede regiefilm, naar verluidt de titel Alone Together. Holmes schreef ook en speelde in de foto.

Deadline onthulde het belangrijkste plot voor de film als 'twee vreemden verwikkeld in slechte relaties [die] in dezelfde upstate New York Airbnb belanden. Ze worden gedwongen de quarantaine en hun minachting voor elkaar het hoofd te bieden in dit onverwachte en onwaarschijnlijke liefdesverhaal.' De film zal naar verwachting in 2022 uitkomen. Holmes hoopt dat deze het beter doet dan haar vorige - en haar laatste relatie trouwens.

Aanbevolen: