Hoe een kapotte gitaarsnaar de carrière van Post Malone maakte

Inhoudsopgave:

Hoe een kapotte gitaarsnaar de carrière van Post Malone maakte
Hoe een kapotte gitaarsnaar de carrière van Post Malone maakte
Anonim

In het echte leven kan het fascinerend zijn om te bedenken hoe anders de dingen zouden zijn verlopen als er één ding was veranderd. Er zijn bijvoorbeeld veel verhalen van grote filmsterren die bijna de rol van hun leven hebben gekregen. In die gevallen is het echt interessant om je voor te stellen hoe anders de carrières van die acteurs zouden zijn verlopen als ze de gedenkwaardige rol hadden gekregen waarvoor ze in de race waren.

Net als die acteurs wiens carrière een heel andere weg had kunnen gaan, is het duidelijk dat als één ding anders was uitgepakt, het leven van Post Malone misschien onherkenbaar was voor zijn huidige fans. Als het op Malone aankomt, is het duidelijk dat een van de meest beslissende momenten in zijn carrière is dat een van zijn gitaarsnaren brak op een cruciaal moment in zijn leven.

De cruciale string

Gezien het feit dat er zoveel mensen zijn die op het punt staan rijk en beroemd te worden, is het overduidelijk dat er ongelooflijk veel concurrentie is in de wereld van beroemdheden. Het maakt tenslotte niet uit of een ster beroemd is geworden als acteur, muzikant, atleet of iets anders, als ze hun carrière laten glijden, zijn er heel veel mensen die wachten om het over te nemen waar ze waren gebleven.

Verbazingwekkend genoeg, hoewel de kansen zijn gestapeld tegen iedereen die roem en fortuin wil verwerven, zijn er veel sterren die volledig geluk hebben gehad in hun zeer succesvolle carrière. Immers, in plaats van dat de ster in kwestie hardnekkig werkte om de kans van hun leven te krijgen, waren ze op de juiste plaats en het juiste moment, en kregen ze gewoon de baan waarmee hun carrière begon.

In tegenstelling tot de sterren die toevallig hun carrière lanceerden, is het heel duidelijk dat Post Malone al op jonge leeftijd grote plannen had voor zijn muzikale toekomst. Wat nog belangrijker is, Malone was bereid om het werk te doen om zijn muzikale dromen waar te maken. Immers, toen Malone nog maar 15 jaar oud was, vatte hij de moed op om auditie te doen voor een band die een groot succes zou worden.

Onder Metalcore-fans is de band Crown the Empire een opmerkelijke groep. Vanwege al het succes dat Crown the Empire heeft genoten, is het heel duidelijk dat de meeste aspirant-muzikanten graag bij de band willen. Het blijkt dat, toen Crown the Empire nog in de beginfase zat, Post Malone auditie deed om gitaar te spelen in de band.

Tijdens een interview in 2016 met de Alternative Press, bevestigde Crown the Empire-zanger Andrew "Andy Leo" Rockhold dat Post Malone deel uitmaakte van een eerdere band waar hij deel van uitmaakte. Verder sprak Rockhold over Malone's mislukte Crown the Empire-auditie en hoe hij de groep misliep.

“Toen Crown op zoek was naar een gitarist, toen we nog aan het vormen waren, dacht ik dat je deze man moest proberen en hij was als mijn vriend en zo. Uitgeprobeerd, zijn gitaarsnaar brak tijdens de auditie, dus hij was als super beschaamd, en ze zeiden: 'Nee gast, ik denk niet dat hij zo goed is'. Maar uh, hij deed uiteindelijk zijn eigen ding, verhuisde naar L. A., en produceerde dat nummer zelf, daar ben ik vrij zeker van, en toen was het gewoon baller as fk now.”

Vanaf dat moment in het interview ging Andrew "Andy Leo" Rockhold van Crown the Empire-zanger verder met opscheppen over het succes van Malone, duidelijk blij met het succes van zijn jeugdvriend. Bovendien maakte Rockhold duidelijk dat hij en Malone vrienden zijn gebleven en onthulde hij dat Post hem heeft voorgesteld aan verschillende opmerkelijke beroemdheden. Vervolgens onthulde Rockhold dat het mislukken van de gitaarsnaar bij Malone bleef door te zeggen dat hij het onderwerp onlangs ter sprake had gebracht tijdens het interview in 2016. Ten slotte sprak Rockhold over hoe geweldig Malone is en hoeveel hij al zijn succes verdient.

Hoe verschillende dingen hadden kunnen zijn

Als je kijkt naar alles wat Post Malone heeft bereikt tijdens zijn relatief korte leven en hoe rijk hij is geworden, is het duidelijk dat het voor alle betrokkenen goed is gekomen. Het is echter fascinerend om na te denken over hoe anders het leven van Malone zou zijn verlopen als zijn gitaarsteek niet kapot was gegaan op die cruciale dag toen hij 15 jaar oud was.

Gezien het feit dat Post Malone heeft bewezen een getalenteerde muzikant te zijn, lijkt het zeker heel goed mogelijk dat hij gekozen had kunnen worden om zich bij Crown the Empire aan te sluiten als zijn gitaarsnaar niet zou breken. Gezien het feit dat Crown the Empire een succesvolle band is, zou Malone waarschijnlijk nog steeds een solide carrière hebben gehad als hij deel uitmaakte van de band. Maar als je bedenkt hoeveel mensen van Malone's muziek houden, zou het jammer zijn geweest als die niet bestond. Bovendien staat Malone bekend om zijn bereidheid om te experimenteren, dus het is heel goed mogelijk dat een lid van een band hem zou hebben verstikt.

Aanbevolen: