Hoe Dwayne Johnson en Will Smith echt over elkaar denken

Inhoudsopgave:

Hoe Dwayne Johnson en Will Smith echt over elkaar denken
Hoe Dwayne Johnson en Will Smith echt over elkaar denken
Anonim

Soms moeten we ons achter de oren krabben over hoe geliefde Hollywood-acteurs nooit hun krachten hebben gebundeld. Dat was het langst het geval met Brad Pitt en Leonardo DiCaprio. Toen ze eenmaal samen in 'Once Upon A Time In Hollywood' verschenen, viel hun gouden chemie samen niet te ontkennen.

Fans hebben dezelfde vraag voor Dwayne Johnson en Will Smith, twee A-lijststerren die grote fanfavorieten zijn. Heck, DJ zou in de voetsporen van Smith kunnen treden met de release van zijn rapnummer meest recentelijk.

Fans willen weten wat er tussen de twee speelt en of ze ooit samen in een film zullen verschijnen. Gelukkig hebben we wat antwoorden, want we zullen hun huidige relatie onderzoeken en de kans dat er in de nabije toekomst een film met de twee plaatsvindt.

Smith voelde jaloers op Dwayne

Will Smith kan worden beschouwd als een van de meest succesvolle acteurs aller tijden wanneer hij zijn succes op zowel televisie als film beoordeelt. Tijdens ' Fresh Prince ' hadden zelfs zijn eigen co-sterren zoals Karyn Parsons de populariteit die hij op het grote scherm zou smeden niet kunnen voorspellen.

Het begon allemaal met 'Men in Black' en al snel werd hij beschouwd als een van de A-listers in Hollywood. Met een nettowaarde van $ 350 miljoen hoeft hij geen dag meer in zijn leven te werken.

Ondanks al dat succes vergelijkt Will zichzelf nog steeds met anderen, laten we eerlijk zijn, we worden er allemaal op een gegeven moment op betrapt. Tijdens zijn 'Bad Boys 3'-perstour gaf Smith toe zijn carrière te vergelijken met DJ's.

"Ik had een kort moment waar ik vast kwam te zitten op The Rock en hij doet al die films van miljarden dollars en ik kwam vast te zitten … en dat dier werd weer wakker."

Smith gaf toe dat het alleen de menselijke natuur is om nooit volledig tevreden te zijn, hoe goed de dingen ook worden.

“Ik realiseerde me dat er nooit genoeg is. Je zult nooit genoeg geld verdienen als je jezelf vasthoudt aan seks, je zult nooit genoeg seks hebben. Je zult nooit genoeg hebben van iets in de materiële wereld. Dus ik ben nu in de geestruimte waar ik dat loslaat en ik moet gewoon goed voor me zijn. Ik moet blij en comfortabel met mezelf rondlopen, wat iemand anders ook denkt. Dat is waar ik nu ben, een soort van ontgifting van mijn verslaving aan cijfers en overwinningen en vergelijking."

Het bleek dat de dingen in het begin heel anders waren, en in feite was DJ zijn carrière aan het vormen rond Will's.

DJ vormde zijn carrière rond Smith

In het begin was de carrière van Dwayne Johnson niet bepaald topwerk. Hij verscheen in films als 'Tooth Fairy' en in werkelijkheid vroegen zijn vertegenwoordigers hem om zich aan de Hollywood-normen te houden.

DJ probeerde zijn team op te peppen door te zeggen dat hij een carrière als Will Smith wilde, maar dan groter… Op dat moment was hij nog niet gevestigd, dus de aanwezigen in de zaal keken naar The Rock alsof hij twee hoofden had.

''Ze keken me aan alsof ik drie hoofden had - en ik heb sowieso een groot hoofd, dus je kunt het je alleen maar voorstellen , lachte hij. “Het was ook niet in positieve zin. Ik voelde dat.”

Vanwege het gebrek aan geloof en visie ontsloeg DJ zijn team volledig en begon opnieuw, en omarmde wie hij werkelijk is. We kunnen duidelijk zeggen dat de verhuizing werkte, hoewel in werkelijkheid, zoals hij onthulde met Men's He alth, het allemaal vorm kreeg vanwege zijn geloof in zichzelf.

Ik zei, je bent weg - bedankt voor je inspanningen, maar iedereen is weg, schone lei. Ik ga mensen om me heen plaatsen die niet alleen hongerig zijn om te winnen en hongerig om te slagen, maar, belangrijker nog, het vertrouwen hebben en de waarde van mogelijkheden begrijpen.”

Geloof hebben is hier het ware verhaal.

Zowel DJ als Smith hebben enorm succes en het blijkt dat Smith geïnteresseerd is in een film naast DJ.

Smith wil een film maken met DJ

Ze zijn misschien rivalen in het vak, maar de twee hebben enorm wederzijds respect voor elkaar. DJ gaf toe dat de twee op een gegeven moment voor hetzelfde bureau werkten. De ster noemde Smith, ''mijn jongen'', wat betekent dat er een hechte band bestaat tussen de twee.

Wat Will betreft, hij is niet alleen een fan van DJ's, maar door vragen van fans te beantwoorden naast GQ, onthulde hij meer dan open te staan om samen met Johnson een film op te nemen.

Hij noemde DJ "een beest", terwijl hij het ermee eens was dat de twee meer dan verdiend zijn om samen in een film te spelen. Zonder twijfel zal dat soort projecten de fans naar de theaters brengen.

Aanbevolen: