Zo ziet Rosario Dawson er hetzelfde uit als 15 jaar geleden

Inhoudsopgave:

Zo ziet Rosario Dawson er hetzelfde uit als 15 jaar geleden
Zo ziet Rosario Dawson er hetzelfde uit als 15 jaar geleden
Anonim

Als je Rosario Dawson betrapt in Clerks III, gepland voor een release in 2022, zou je een dubbele take kunnen doen - de actrice kijkt bijna precies hetzelfde vandaag als ze deed in Clerks II, die in 2006 uitkwam. Op 42-jarige leeftijd lijkt ze alles te hebben: een vruchtbare carrière op het scherm, meerdere politieke en humanitaire doelen en activistische inspanningen, een 19-jarige dochter, die ze in 2014 adopteerde, een succesvol vriendje (Amerikaanse senator Cory Booker), en het gezicht, haar en lichaam van een 25-jarige jaar oud.

Hoewel ze zeker een genetische loterij heeft gewonnen, wisten we dat dit niet het hele verhaal kon zijn, en we wilden weten wat voor soort tovenarij ze gebruikte om er precies hetzelfde uit te blijven zien als 15 jaar geleden. Het blijkt dat het helemaal niet veel tovenarij is - slechts een reeks redelijk redelijke schoonheidsproducten en -praktijken en een gezonde levensstijl. Lees verder om alle niet-zo-vuile geheimen van de Clerks III-ster te ontdekken.

10 Meditatie

De Clerks II-actrice is een van de vele beroemdheden die snel de voordelen van meditatie aanprijzen, vooral als het gaat om het behouden van een levendige en jeugdige uitstraling. In plaats van zichzelf een strikt meditatieschema op te leggen, zei ze tegen zichzelf te zeggen: "Ik ga twintig minuten met mijn ziel doorbrengen." Die framing maakte het gemakkelijker om tijd te maken voor haar oefening en ze zegt dat de voordelen verstrekkend zijn. Ze is meer aanwezig bij andere mensen en meer in contact met zichzelf, en het helpt haar ook om een goed slaapschema aan te houden.

9 Veganisme

Net als haar vriend, senator Cory Booker, eet Rosario Dawson voornamelijk veganistisch en rauw. "Ik heb meer energie, dus ik ben meer geneigd om te wandelen en te sporten, en ik slaap beter en ik ben sterker. Het geeft me elke dag momenten om na te denken over hoe ik me voel en hoe ik kan blijven bijdragen aan mijn welzijn." Ze voegt eraan toe: "Ik drink ook geen alcohol."

8 Hydraterend

Rosario Dawson probeert geobsedeerd te zijn door hydratatie en zegt dat ze de hele dag haar gezicht sprayt en producten aanbrengt. "Ik ben dol op mijn zelfgemaakte gezichtsspray die mijn vriend Remi maakt van rozenwater en lavendelolie en ik breng mijn boters regelmatig aan (kokosnoot en sheaboom)." Ze houdt ook van gezichtsmaskers en zweert bij Honest Beauty Facial Oil als gezichtsolie voor de nacht.

7 Bijenproducten

De Sin City-actrice kan geen genoeg krijgen van bijenproducten en heeft veel geleerd over hoe belangrijk ze zijn voor ons ecosysteem. "Ik werd zo lang geleden verliefd op de producten van Burt's Bees", zegt ze. "We hebben een groot gesprek gehad over honing en bijen, om onze relatie met de bijen te beschermen, en hoe noodzakelijk ze zijn met de verbinding met de natuur en de verbinding met onszelf."

6 Slaaphygiëne

In tegenstelling tot haar personage Mimi in Rent gaat Rosario Dawson niet vaak 'uit vanavond'. Ze benadrukt het belang van slaap en legt uit hoe moeilijk het kan zijn om goed te slapen als ze zoveel reist en werkt. Ze geeft ook toe een nachtmens te zijn, zoals Mimi, dus het is essentieel om doelgericht de tijd te nemen en echt prioriteit te geven aan slaap.

5 Baden en aromatherapie

De actrice kan niet zonder haar badproducten en gebruikt essentiële oliën voor veel verschillende dingen in haar dagelijks leven. Ze bewaart ze niet alleen in een diffuser om continu door haar hele huis te nevelen, ze gebruikt ze ook in baden vanwege hun huidverzachtende eigenschappen, en dankt haar grootmoeder met haar toewijding om haar huid zacht en soepel te houden. Ze herinnert zich dat haar grootmoeder een zware roker was, maar tot aan haar dood "de zachtste, lekkerste huid" had.

4 Actief blijven

Dit zal geen verrassing zijn - heb je haar buikspieren gezien? - maar Rosario Dawson blijft actief, en dat is ongetwijfeld een van de grootste geheimen van hoe lang ze erin geslaagd is er precies hetzelfde uit te zien. Ze houdt van yoga en pilates en wandelt regelmatig in de buurt van haar huis in Los Angeles. Ze loopt overal naartoe en begint echt te rennen wanneer ze zich voorbereidt op een fysieke rol.

3 Natuurlijke Producten

Omdat haar lichaam slecht reageert op zuren en geuren, houdt Rosario Dawson vast aan natuurlijke schoonheidsproducten, zoals die met klei, vitamine C, havermout, aloë en komkommer. Ze houdt van de ontstekingsremmende eigenschappen van dergelijke ingrediënten en experimenteert graag met verschillende producten om te ontdekken wat voor haar het meest gezond en luxueus aanvoelt.

2 Verbinding maken met de natuur

De Josie and the Pussycats-actrice zegt dat ze geen genoeg kan krijgen van het buitenleven. Ze woont vlakbij het strand in Los Angeles en zegt dat ze aarde, wind en water nodig heeft. Ze houdt van de nieuwe trend van 'bosbaden' en zegt: 'Het gaat erom dat je bij de bomen bent, het geritsel van de bladeren voelt en hoort, alle verschillende kleuren groen opmerkt en in je opneemt hoe verschillend de zuurstof is. Je kunt de positieve impact in je systeem voelen. Je realiseert je gewoon niet hoe dankbaar je lichaam is als je gewoon in de zon stapt totdat je dat doet."

1 Zielvervullende activiteiten

Rosario Dawson weet dat jong blijven niet alleen gaat over wat je in je lichaam en op je gezicht stopt. Het gaat er ook om hoe je je ziel voedt. Ze houdt meer van dansen dan wat dan ook en komt vaak samen met vrienden en familie om spelletjes te spelen of lekker te eten, vooral taco's. Ze zegt dat een goed gesprek of samenzijn met vrienden net zo belangrijk voor haar is als haar schoonheidsroutine en ze heeft helemaal gelijk - sterke connecties en liefde in je hart helpen je geïnspireerd en betrokken te blijven.

Aanbevolen: