Fans denken dat Chris Tucker perfect zou zijn als dit DC-personage

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Chris Tucker perfect zou zijn als dit DC-personage
Fans denken dat Chris Tucker perfect zou zijn als dit DC-personage
Anonim

Fans hebben al lang de gewoonte om de krachten in te drukken om hun favoriete beroemdheden toe te voegen aan het DC Universe. Hoewel ze niet altijd succesvol zijn, zweren fans soms dat ze de perfecte acteur of actrice voor een bepaald optreden hebben uitgekozen.

En als het lukt dat fans hun favoriete Hollywood-gezicht laten schitteren als een MCU- of DC-personage, is dat een win-winsituatie voor iedereen.

Dus fans van Chris Tucker vragen hem hard om zich bij de DC aan te sluiten in een specifieke rol.

Chris Tucker zou graag lid worden van het DC-universum

Jaren geleden sprong Chris Tucker op Reddit voor een AMA met fans. Destijds was hij in het comedycircuit met een Netflix-special, maar zoals fans weten, heeft hij ook tal van andere projecten op zijn naam staan.

Helaas voor Chris is zijn vermogen in de loop der jaren gekelderd, van $ 40 miljoen tot bijna niets. Maar het goede nieuws is dat fans een idee hebben hoe Chris weer aan de slag kan en weer een lucratieve portfolio in Hollywood kan opbouwen.

En het lijkt erop dat Chris klaar is voor de uitdaging; toen een fan hem vroeg of hij geïnteresseerd zou zijn om in een Marvel- of DC Universe-project te spelen, antwoordde Tucker: "Ik zou graag willen."

Hij vroeg om suggesties voor personages en een handvol fans reageerde met hetzelfde idee.

Voor welke DC-rol zou Chris Tucker perfect zijn?

Hoewel ze niet meteen naar een Marvel-personage voor Tucker sprongen, hadden fans een geweldig idee voor een DC Universe-rol voor de acteur. Over het algemeen waren ze het erover eens dat Chris Tucker zich bij de DC zou voegen als Riddler; een fan gutste: "Dit is een behoorlijk briljant idee, hij zou een perfecte Riddler zijn."

Een andere commentator voegde toe: "Ik realiseerde me niet hoe graag ik dit wilde", en weer een ander was het ermee eens: "Oh man, serieus de Riddler. Het is tijd."

DC-enthousiastelingen zullen zich herinneren dat The Riddler (Edward, ofwel Nigma, Nygma of Nashton in verschillende iteraties) een superschurk/crimineel meesterbrein is dat helemaal draait om raadsels en puzzels.

Afgezien van de nogal onflatteuze bodysuit-styling met vraagteken, denken fans dat Chris Tucker geweldig zou zijn voor dit optreden vanwege zijn achtergrond in verschillende film- en tv-niches.

Hij heeft in sciencefictionthrillers, komedies (natuurlijk!), misdaadfilms en zelfs een oorlogsdrama gespeeld.

Die reeks zou de perfecte mix van vaardigheden bieden om een crimineel meesterbrein te spelen, waren fans het erover eens, en Riddler moet echt zo snel mogelijk tot leven komen. En hey, misschien zal Chris' zoon Destin Tucker in de voetsporen van zijn vader treden met acteren?

Uiteindelijk zouden ze allebei in de DC-franchise kunnen verschijnen - of misschien ook in Marvel.

Aanbevolen: