Lord of the Rings': dit is waarom fans denken dat Morgan Freeman een goede Gandalf zou zijn

Lord of the Rings': dit is waarom fans denken dat Morgan Freeman een goede Gandalf zou zijn
Lord of the Rings': dit is waarom fans denken dat Morgan Freeman een goede Gandalf zou zijn
Anonim

Sir Ian McKellen was een uitstekende Gandalf, en niemand beweert anders. Maar als het gaat om het herschikken van Lord of the Rings, gaat het bij fans om het vinden van de beste (of op één na beste?) Acteur voor de baan. Er zijn nog steeds veel fans die niets weten over de films, maar ze zullen niet blijven stilstaan bij het verleden.

In dit geval zijn fans ervan overtuigd dat Morgan Freeman een goede Gandalf zou zijn. Hoewel Morgan Freeman een breed acteerbereik heeft, verklaart dat niet waarom zoveel fans het erover eens zijn dat hij een geweldige tovenaar en vriend van hobbits zou zijn.

Maar het zou voor de meeste LOTR-fans niet veel overtuigingskracht moeten kosten om in lijn te komen met de overname van Freeman. De man heeft tenslotte letterlijk God gespeeld (Bruce Almighty, iemand?).

Mockup van Lord of the Rings-poster met een geheel zwarte cast
Mockup van Lord of the Rings-poster met een geheel zwarte cast

Samen met memes die Morgans gezicht over dat van Sir Ian McKellen pleisteren, zijn commentatoren op Reddit het erover eens dat hij een geweldige Gandalf zou zijn. Maar een Redditor vat het goed samen: "Morgan Freeman zou alles goed doen." Zijn acteerprestaties zijn tenslotte op punt.

Een ander voordeel van het hebben van Morgan's stem Gandalf is zijn vermogen om verhalen te vertellen. Hij vertelde met verve over Shawshank Redemption, en zoals Shortlist aangeeft, zou hij hetzelfde kunnen doen met het avontuur van Frodo Baggins. Hoewel er veel minder ruwe taal is in LOTR, zijn fans er zeker van dat Morgan het verhaal recht zou doen.

Shortlist benadrukt ook het feit dat Morgan ook al bijna drie decennia een "verstoorde codeur op het scherm" is, dus echt, hij past perfect bij Gandalf. Hoewel veel fans het misschien niet eens zijn met het stukje coder, zou Morgan gemakkelijk kunnen veranderen in de mystificerende en woedende tovenaar met een pruik en wat gewaden.

Stel je de twinkeling in Morgan's ogen voor in een van zijn meer luchtige films, en het is duidelijk dat de rol van Gandalf bij hem zou passen. De stem waar Ian McKellen (en Tolkien zelf) om bekend staat, is nog een reden waarom Morgan een geweldige tweede act zou zijn. Trouwens, wie weet wat de originele cast tegenwoordig doet.

Gefotoshopte afbeelding van Morgan Freeman als Gandalf
Gefotoshopte afbeelding van Morgan Freeman als Gandalf

Wie anders zou de iconische LOTR-lijnen kunnen herhalen, evenals Morgan? En hij hoeft het niet eens te doen als een onstoffelijke stem uit de hemel.

De laatste reden waarom fans een andere Gandalf willen zien? De wereld wordt een meer diverse plek - en dat is het commentaar dat op menig meme volgt met het gezicht van Morgan over dat van Sir Ian. Hoewel fans misschien erkennen dat het niet realistisch is om een diverse cast te hebben met Beyonce voor de volgende iteratie van The Lord of the Rings, hopen ze op Morgan als Gandalf in een post-Black Panther-filmindustrie.

Maar kunnen fans Morgan Freeman echt als Gandalf zien? Zoals Indiewire meldde, zal Amazon rond 2021 een nieuwe LOTR-serie uitbrengen. Aangezien de volledige castlijst nog niet is bevestigd, kruisen fans hun vingers.

Aanbevolen: