Dany Garcia stopte met een prestigieuze baan om haar ex-man Dwayne Johnson te vertegenwoordigen

Inhoudsopgave:

Dany Garcia stopte met een prestigieuze baan om haar ex-man Dwayne Johnson te vertegenwoordigen
Dany Garcia stopte met een prestigieuze baan om haar ex-man Dwayne Johnson te vertegenwoordigen
Anonim

O, wat kunnen dingen snel veranderen. Dwayne Johnson en Dany Garcia gingen uiteindelijk uit elkaar, maar hun splitsing gebeurde op minnelijke voorwaarden. Ze hielden contact, met een open communicatielijn. Aan de zakelijke kant van de zaak zou de relatie echter alleen maar groeien na hun splitsing.

Garcia was altijd hands-on met Dwayne Johnson's carrière vanaf zijn dagen met voetballen op de universiteit tot zijn dagen bij WWE. Dany zag DJ altijd als iets groters dan hij was tijdens zijn tijd in Hollywood aan het begin. Het zou ertoe leiden dat Garcia haar spraakmakende baan zou verlaten en permanent DJ zou worden.

We kijken terug naar hoe het allemaal verliep en wat de aanleiding was voor de verandering. Gezien het succes dat de twee blijven genieten, zoals het samen kopen van een hele voetbalcompetitie, is het duidelijk dat ze de juiste beslissing hebben genomen om samen te werken.

Dwayne Johnson's carrière zat in een moeilijke positie voor Dany Garcia

Voordat The Rock zijn team ontsloeg, probeerde de ster zich aan te passen aan en zich aan te passen aan Hollywood. Uiteindelijk realiseerde DJ zich dat dit een grote fout was. DJ verloor gewicht voor rollen en in werkelijkheid was hij gewoon niet zichzelf. Bij dit besef veranderde alles.

''Toen ik voor het eerst in Hollywood aankwam, Hollywood, wisten ze niet wat ze met me aan moesten. Ik bedoel, ik was half zwart, half Samoaan, 1,80 meter lang, 275 pond pro worstelaar. Ik kreeg toen te horen: 'Nou, je moet op een bepaalde manier zijn. Je moet wat afvallen. Je moet iemand anders zijn. Je moet stoppen met sporten. Je moet stoppen jezelf The Rock te noemen.' Ik maakte een keuze, en de keuze was dat ik me niet zou conformeren aan Hollywood. Hollywood zou zich aan mij aanpassen."

Het blijkt dat Dany Garcia een cruciale rol speelde bij het besturen van het schip. Ze werd niet alleen DJ's manager, maar ze zou ook duidelijk maken dat het tijd was voor Hollywood om zich aan Johnson te conformeren.

''Dus Dwayne en ik hadden een gesprek. Hij was veel afgevallen om op bepaalde onderdelen te passen, en hij zei: 'Ik kan dit niet meer. Ik moet mezelf zijn.' Ik steunde hem en zei: 'Laten we jou doen. Dat is alles wat we hoeven te doen. Laten we ervoor zorgen dat Hollywood ruimte voor je maakt.'"

Plots nam de carrière van DJ een grote wending.

Garcia stopte met een enorme rol bij 'Merill Lynch' om The Rock te vertegenwoordigen

Vanaf het allereerste begin, ver terug naar zijn dagen aan de Universiteit van Miami als voetballer, was Garcia altijd op de achtergrond, op zoek naar de belangen van DJ's gezien haar ervaring in onderhandelingen.

Haar werk was echter op Wall Street en beklom de financiële ladder bij 'Merill Lynch'.

Ze zou uiteindelijk de gewaagde beslissing nemen om de prestigieuze baan op te zeggen en de carrière van Dwayne op zich te nemen. Zoals ze onthulde met Marie Claire, was het gemakkelijk gezien het feit dat ze al zijn hele carrière voor hem onderhandelde.

"Vanaf het moment dat Dwayne aan het voetballen was aan de Universiteit van Miami tot aan het worstelen in de WWE, tot het opduiken in film, was ik altijd op de achtergrond om hem te begeleiden, advies te geven en een zakelijk standpunt toe te voegen aan iedereen de beslissingen."

"Ik bekeek het altijd vanuit het oogpunt van: 'Hoe werkt dit binnen een bedrijfsmodel?' Dat ging over naar Dwayne, die hem zag als deze ongelooflijk getalenteerde persoon, en zei: "Hoe bouw ik nu een bedrijf om hem heen? Hoe kan ik hem ondersteunen? Waar is de marketing? Waar zijn onze extensies? Wie zijn de partners wie kan me helpen dupliceren?' Het is net als bij Apple, behalve dat de technologie Dwayne Johnson is."

Gezien die visie, is het vrij duidelijk dat Garcia is geslaagd en nog wat.

Garcia en Johnson blijven samen een enorm rijk bouwen

Johnson is op weg om miljardair te worden en een groot deel daarvan was de visie van Dany Garcia. Natuurlijk behoort DJ tot de elite in Hollywood, maar dat is nog maar het begin van waar het duo nog meer aan werkt. DJ heeft zijn eigen bloeiende kledingmerk naast Under Armour, 'Project Rock'. Zijn tequilabedrijf 'Teremana' doet het ook niet al te armoedig, en hij heeft zelfs een energiedrankje 'ZOA', waar ook Dany Garcia's echtgenoot Dave Rienzi bij betrokken is.

Alsof dat nog niet genoeg was, kocht het duo de XFL en ach, ze hebben hun eigen productiebedrijf, 'Seven Bucks Productions', waarmee DJ en Dany films kunnen opnemen en precies laten zien hoe ze willen en niet voldoen aan wat Hollywood eist.

Het is duidelijk dat het succes van de samenwerking opmerkelijk was. Garcia's gok heeft zijn vruchten afgeworpen.

Aanbevolen: