‘Bachelor In Paradise’-fans reageren op het schurkachtige plan van Brendan en Pieper

Inhoudsopgave:

‘Bachelor In Paradise’-fans reageren op het schurkachtige plan van Brendan en Pieper
‘Bachelor In Paradise’-fans reageren op het schurkachtige plan van Brendan en Pieper
Anonim

Bachelor In Paradise is een stuk schetsmatiger geworden. Fans dachten allemaal dat de terugkeer van de ex-verloofde van Grocery Store Joe, Kendall Long, slecht was, maar de hel brak los toen Pieper opdook.

90 minuten van de show was gewijd aan Brendan Morais en Pieper James, die besloten dat het een goed idee was om in de show te komen… al aan het daten. Hun plan was om te doen alsof ze elkaar op het strand ontmoetten, "verliefd te worden" en Instagram-volgers te krijgen door de blootstelling.

Het enige dat deze twee zichzelf blootstelden aan het hol van de leeuw omdat hun plan volledig implodeerde, kwam de tweede Pieper het strand binnen. Om op Pieper's terugkeer te wachten, moest Brendan vanaf dag één manipuleren en tegen Natasha Parker liegen.

Gelukkig voor de kijkers gaf Brendan het hele plan toe op de nationale televisie.

Brendans microfoon betrapte hem toen hij zei: "Ze had nul vooruitzichten. Zoals, het is niet alsof ik haar voor iemand weghield. Zoals, ik weet niet of ze een enkel, echt, levensvatbaar, leuk vooruitzicht zou hebben anders weet je dat?"

Dus hij deed haar een plezier door natuurlijk tegen haar te liegen.

Natasha confronteert Brendan

Brendan vroeg Natasha: "Nou, wat ga je doen", nadat ze haar twee weken had gebruikt en ze klapt terug: "Ik weet het niet, maar je hoeft niet meer te doen alsof het je iets kan schelen, de act is voorbij."

Tijdens de een-op-een date van Pieper en Brendan zei Brendan tegen Pieper: "Het moeten jij en ik zijn, eerst en vooral, voor iemand anders, voor iemand anders op het strand. En dat is de enige manier waarop we We zullen hier doorheen komen, zoals in de positie zijn waarin we willen zijn, deze tijd hier benutten, en profiteren van, je weet wel, wat Paradise samen zou promoten."

De geruchten over hun relatie werden eindelijk bevestigd nadat Brendan ze wekenlang had ontkend.

Ondertussen deelde Pieper: "Ik ben hier voor Brendan. Hij is mijn vriend, we zijn aan het daten en ik ben hier om onze relatie voort te zetten. We zijn erg op één lijn betekent om hier samen te zijn en de volgende stappen voor ons en een beetje onze verwachtingen hier in het paradijs. Dus laten we hopen dat het allemaal volgens plan verloopt."

Fans reageren op hun kwaadaardige plan

Niemand houdt van een slagkrachtjager!

Voegt John Mulaney-meme in

Fans blijven het paar ontvolgen op Instagram en volgen in plaats daarvan Natasha.

Het duo lijkt echter nog steeds niet gefaseerd door hun kwaadaardige acties. Pieper plaatste: "Alles is eerlijk in liefde en oorlog?"

Terwijl Brendan een cryptische post heeft gedeeld.

IMG_7299
IMG_7299

Het duurde niet lang voordat Bachelor Nation zich verenigde en deze twee schurken annuleerde!

Aanbevolen: