Een 'Very Cavellari'-geschiedenis van de relatie tussen Jay Cutler en Kristin Cavellari

Inhoudsopgave:

Een 'Very Cavellari'-geschiedenis van de relatie tussen Jay Cutler en Kristin Cavellari
Een 'Very Cavellari'-geschiedenis van de relatie tussen Jay Cutler en Kristin Cavellari
Anonim

Eerder deze week kondigde Kristin Cavallari publiekelijk aan dat zij en de man van zeven jaar, Jay Culter, zouden gaan scheiden.

Het nieuws over de scheiding van het paar kan als een schok komen voor de fans van hun populaire realityshow Very Cavallari, waar ze werden afgeschilderd als een sterk stel dat constant aan hun huwelijk werkte. Helaas lijkt het van kwaad tot erger te zijn gegaan sinds de aankondiging van de scheiding zondag werd vrijgegeven.

Fans van Very Cavallari nemen het nieuws van de splitsing niet goed op. Een fan schreef op Twitter toen hij hoorde van de scheiding: "Oké 2020, dit is de laatste druppel." Hoewel de realityshow vernoemd was naar Cavallari, werden kijkers al snel verliefd op Cutler's geestige comebacks en nuchtere aard.

Het paar besprak hun huwelijk vaak in de show en was er snel bij om ruzies de kop in te drukken of openhartige discussies te hebben waar ze normaal gesproken voor terugschrikken in andere realityshows. Voor het publiek leken Cavallari en Cutler grip te hebben op hun huwelijk en leken ze een geweldig voorbeeld van succes op de lange termijn. Natuurlijk waren de dingen niet perfect en hun transparantie op Very Cavallari gaf fans een klein inzicht in wat er mis zou kunnen zijn gegaan.

Een grote gelukkige familie

Cutler en Cavallari begonnen te daten in 2010. Destijds was Cutler de quarterback van de Chicago Bears. In 2011 waren de twee verloofd. Ze gingen kort uit elkaar voordat ze in 2013 in het huwelijksbootje stapten. Het echtpaar heeft samen drie kinderen.

Vanaf het begin van hun relatie was Cavallari een groot voorstander van Cutler's carrière. In de loop van de tijd was er echter een verschuiving in de dynamiek waaraan het paar in de loop der jaren gewend was geraakt. Aan het begin van Very Cavallari maakte het publiek een nieuwe reis met Cavallari toen ze van plan was haar bedrijf Uncommon James te lanceren, dat destijds voornamelijk gericht was op sieraden.

Aan het begin van seizoen 1 maakten kijkers niet alleen kennis met Uncommon James, maar ook met de plezierige relatie tussen Cavallari en Cutler. In aflevering twee van het eerste seizoen beschrijft Cavallari hun relatie door te zeggen: "Jay en ik houden ervan om op elkaars knopen te drukken. We hebben zeker dit speelse geklets … hij maakt me aan het lachen." Hun constante heen en weer was niet alleen grappig, maar het gaf de kijkers ook een intieme kijk in de relatie van twee mensen die van elkaar genoten.

Houd het echt

Naarmate de tijd verstreek, kwamen er echter serieuzere problemen aan het licht. Cavallari stelde zich open voor vrienden en zei dat zij en Cutler "op een laag" punt in hun huwelijk waren. Hoewel het paar duidelijk nog steeds van elkaar hield, waren er momenten waarop er onopgeloste problemen tussen de twee leken te zijn.

In seizoen 2 bespraken Cavallari en Cutler vaak onderwerpen als carrière en gezinsleven, waarbij ze hun problemen transparant hielden en openlijk oplosten. Veel discussies leidden tot Cutler's pensionering en zijn plannen na het voetbal. Hij ging officieel met pensioen in 2017 en richt zich sindsdien op het gezin. Dit was een grote verschuiving voor het paar, want toen Cavallari een nieuwe carrière begon, eindigde Cutler er een.

Afgezien van een verhitte discussie tijdens een etentje, vocht het paar zelden kwaadwillig. Vaak besprak het paar problemen in korte, volwassen gesprekken. De meeste van hun gespannen momenten leidden tot productieve gesprekken en de perceptie dat de zaken waren opgehelderd.

Tegen het einde van seizoen 2 maakten Cavallari en Cutler een reis naar Mexico. Het was daar dat de twee een zeer serieuze discussie hadden over de dynamiek in hun huwelijk en de verschuiving in carrières van de afgelopen jaren. Cavallari opende zich over het feit dat ze zich niet gesteund voelde door Cutler. Ze rechtvaardigde dit door te zeggen: "toen je aan het voetballen was… moest ik mijn hele leven opgeven, en ik moest gewoon jouw leven leiden, en ik heb het je nooit moeilijk gemaakt." Cutler gaf toe dat hij het beter moest doen en tegen het einde van het seizoen leek alles goed.

Tussen seizoen 2 en 3 werd Cutler ervan beschuldigd Cavallari te hebben bedrogen met haar beste vriendin Kelly Henderson. Natuurlijk zou dit moeilijk zijn voor elke relatie, laat staan voor een in de publieke belangstelling, maar Cavallari zei dat ze "geen seconde dacht dat het waar was." Wat Cavallari echter dwarszat, was hoe Henderson met de situatie omging. De geruchten leidden er uiteindelijk toe dat Cavallari en Henderson de banden verbreken, zoals te zien is in seizoen 3.

Aan het einde van het derde seizoen waren er heel lieve momenten met Cavallari en Cutler, toen hij haar feliciteerde met haar zakelijke succes. Op die noot eindigend, is het geen verrassing dat het nieuws van hun splitsing sommige fans verraste. Zoals Cavallari zondag in haar Instagram-bericht schreef: "Dit is gewoon de situatie van twee mensen die uit elkaar groeien." Kijkers zullen zeker de scherts tussen de twee missen en de openhartige gesprekken die de realityshow echt maakten.

Een vierde seizoen van Very Cavallari is nog niet officieel aangekondigd.

Aanbevolen: