Hoe 'Peacemaker'-ster Jennifer Holland echt over John Cena denkt

Inhoudsopgave:

Hoe 'Peacemaker'-ster Jennifer Holland echt over John Cena denkt
Hoe 'Peacemaker'-ster Jennifer Holland echt over John Cena denkt
Anonim

DC's Peacemaker is een razend populair personage geworden, maar dit was niet altijd het geval. Het personage werd een begrip na The Suicide Squad en toen hij eenmaal zijn eigen show had, bereikte hij een ander niveau.

Peacemaker is een geweldige show, en hoewel het wat herschikking nodig had voor een sleutelrol, vielen de dingen perfect op hun plaats. Jennifer Holland speelt Emilia Harcourt in de show, en hoewel ze van tevoren veel aan de hand had, heeft ze een aanzienlijke boost in populariteit gekregen.

Holland werkt goed samen met John Cena, en ze heeft veel te zeggen gehad over de samenwerking met hem. Laten we eens luisteren naar wat Holland te zeggen had over haar mede-ster van Peacemaker.

'Peacemaker' was een fenomenale show

In januari maakte Peacemaker zijn officiële debuut. De langverwachte serie kwam uit op het moment dat het personage aan populariteit won dankzij The Suicide Squad, en fans konden niet wachten om te zien wat de serie te bieden had.

Peacemaker, gemaakt en geschreven door James Gunn, was een enorm succes bij de critici en de fans. De show viel niet tegen en schrok er nooit voor terug om precies te zijn wat het moest zijn.

Op ware James Gunn-manier slaagde hij erin kleinere personages te nemen en ze groter dan het leven te laten voelen. Dankzij Gunns schrijfstijl en regie was de show een doorslaand succes waar mensen meer van willen.

De cast was zo geweldig in hun rollen, waaronder Jennifer Holland, die Emilia Harcourt speelde tijdens het eerste seizoen van de show.

Jennifer Holland was geweldig als Emilia Harcourt

Voordat ze de rol van Emilia Harcourt speelde, was Jennifer Holland geen bekende artiest. Maar na het eerstejaarsseizoen van Peacemaker weet de hele wereld wie ze is, en het was opmerkelijk om te zien hoe haar carrière een nieuw niveau bereikte.

Holland maakte eigenlijk haar debuut als het personage in The Suicide Squad, maar ze had geen grote rol in die film. Het was een briljante zet om haar naar een grotere rol voor Peacemaker te leiden, omdat ze een belangrijke reden was voor het succes van de show.

Bij het beschrijven van het personage zei Holland: "Het opwindende voor mij dat ik ontdekte toen ik aan haar personage begon te werken, was dat ze zo hard was, ze was zo koud en ik moest uitzoeken waar dat vandaan kwam Ik realiseerde me net dat als je zo lang in dit soort veld werkt, ik denk dat je jezelf moet verharden omdat je mensen ziet sterven en je constant mensen vermoordt. En tenzij je gewoon een sociopaat bent, moet je jezelf opsluiten uit of het zal je verscheuren."

"Ik denk dat ze heeft geleerd dat het hebben van elke vorm van emotionele gehechtheid in je leven je kan doden … Ze is gewoon zo anders dan elk personage dat ik ooit eerder heb gespeeld en ze is ongelooflijk complex. En ze is ook een totaal badass, " voegde ze eraan toe.

Holland is geweldig als Harcourt, en ze lijkt een geweldige chemie te hebben met de cast, met name John Cena. Het heeft er zeker voor gezorgd dat mensen zich afvragen hoe de dingen tussen hen zijn buiten de camera om.

Wat Nederland heeft gezegd over Cena

Dus, wat heeft Jennifer Holland te zeggen over het werken aan Peacemaker met John Cena? Nou, op basis van haar interview met LA Confidential, houdt Holland er echt van om met Cena te werken.

"Ik wil gutsen over John Cena. Hij is het hoofdpersonage van de show en hij is gewoon een meer dan levensgrote beroemdheid," zei ze.

"Ik ontmoette hem op The Suicide Squad … Ik heb hem niet zo goed leren kennen tijdens de [shoot,] dus ik wist niet wat ik kon verwachten en hij is gewoon de meest geweldige persoon die we konden zijn ooit de hoofdrolspeler van onze serie geworden. Hij gaf altijd 150 procent. Hij was vaak de eerste die op de set verscheen. Hij klaagde nooit over iets. Ik voel me gewoon zo gelukkig. Het dringt door in het geheel cast en crew wat die persoon in de hoofdrol elke dag weer naar het werk brengt. Hij is een volmaakte professional, " vervolgde ze.

Dat is veel lof vanuit Nederland. Het laat maar weer eens zien hoeveel talent John Cena voor de camera is, en hoeveel professional hij er ver vanaf is.

Onlangs zijn Holland en James Gunn verloofd, en Cena bood aan om de bruiloft te leiden in volledige Peacemaker-kleding. Het is gewoon weer een bewijs van de geweldige werkrelatie die Holland en Cena hebben.

Fans zouden opgetogen moeten zijn dat een tweede seizoen van Peacemaker is bevestigd, en het zal Nederland nog een kans geven om met Cena op het scherm te werken.

Aanbevolen: