Friends'-fans denken dat deze acteur het verdiende om een Emmy Award te winnen, maar nooit gedaan

Friends'-fans denken dat deze acteur het verdiende om een Emmy Award te winnen, maar nooit gedaan
Friends'-fans denken dat deze acteur het verdiende om een Emmy Award te winnen, maar nooit gedaan
Anonim

Gedurende de uitzonderlijk lange tijdspanne van de sitcom 'Friends' hebben tal van uitstekende acteurs fans over de hele wereld gecharmeerd. Als we eerlijk zijn, blijven ze dat doen, dankzij ons vermogen om elke aflevering te bingewatchen.

Maar er is één acteur waarvan fans denken dat hij niet genoeg erkenning kreeg. Temidden van de ruzie over de "hoofd" -personages Rachel en Ross en wie giftiger was, en zich afvroegen over alle rare eigenaardigheden van Phoebe, zagen sommige fans (en critici) Chandler Bing over het hoofd.

Uber-fans zijn het erover eens dat Matthew Perry een grote prijs had moeten winnen voor zijn bijdragen aan de komische opluchting op 'Friends'.

Dus, waarom denken fans dat Matthew Perry een Emmy Award verdiende voor het spelen van Chandler?

Om te beginnen had Chandler een lange lijst met hilarische regels die veranderden in epische citaten uit de sitcom. En sommigen van hen waren ad-libbed in plaats van in het script geschreven, wat Matthew Perry nog iconischer maakt.

Een Quora-gebruiker noemde Matthew's vertolking van Chandler ook "briljant" in de serie en merkte op dat "hij geen prijs won, maar hij won zeker onze harten en een erfenis."

Natuurlijk, aangezien fans tot op de dag van vandaag geobsedeerd zijn door Matthew als Chandler, is de Emmy-afstomping des te pijnlijker. Maar zoals Quora-commentatoren bespraken, werd de show meer dan zestig keer genomineerd, zoals bevestigd door EW.

Daarvan won het zes keer, en de meeste waren voor gaststerren (zoals Bruce Willis en Christina Applegate). Als het om de sterren zelf ging, was er veel minder erkenning. Courteney Cox heeft helemaal geen nominatie gekregen, merkten Quora-gebruikers op, in een ander licht tegen 'ondersteunende' personages.

Het is echter vermeldenswaard dat Matthew Perry daadwerkelijk heeft gevraagd om eenmaal te worden verwijderd uit een Emmy-stemming voor de prijs voor Beste Acteur. In plaats van zichzelf individuele erkenning toe te staan, stemden alle 'Friends'-castleden ermee in om alleen nominaties in categorieën van ondersteunende acteurs te accepteren.

Niet elke fan van de sitcom was het er echter mee eens dat Matthew Perry een Emmy zou moeten krijgen.

Sommige Quora-gebruikers merkten op dat als iemand erkenning zou krijgen voor het karakter van Chandler, het de schrijvers waren die op de proppen kwamen met zijn sarcastische grappen en hilarische sarcasme. Maar zoals uber-fans die Matthew's Emmy-nominatie steunen, uitlegden, is komische timing meer dan de helft van de strijd, zelfs als het script geweldig is.

Matthew had dus meer dan een schouderklopje moeten krijgen voor zijn vertolking van Chandler. Aan de andere kant concurreerde 'Friends' met andere hooggeplaatste shows zoals 'Seinfeld' en 'Sex and the City' en nog veel meer geweldige shows. Het is duidelijk dat sommige van die shows de concurrentie moesten verslaan.

Helaas moeten de grootste fans van Matthew misschien tevreden zijn met het opnieuw bekijken van al hun favoriete Chandler-momenten op het kleine scherm in plaats van op het Emmy-podium voor de rest van de tijd.

Aanbevolen: