Waar is nu de baby mama van Arnold Schwarzenegger, Mildred Baena?

Inhoudsopgave:

Waar is nu de baby mama van Arnold Schwarzenegger, Mildred Baena?
Waar is nu de baby mama van Arnold Schwarzenegger, Mildred Baena?
Anonim

Mildred Baena, ook wel bekend als Patty, was jarenlang de huishoudster van Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver. Op een bepaald moment tijdens haar tijd dat ze voor het gezin werkte, was Patty de geheime minnaar van Arnold, die hem droeg wat de roddelbladen "een liefdeskind" noemden - een mini-me genaamd Joseph Baena.

Gedurende haar jaren bij het huis gingen de meeste mensen ervan uit dat Joseph de zoon was van Patty's echtgenoot, terwijl hij in feite al die tijd de zoon van Arnold was. Hoewel Arnold gewend is om in veel drama's te spelen, kwam niets in de buurt van het schandaal dat in 2011 uitbrak.

De onthulling dat Joseph (die zo duidelijk op Arnold lijkt) in feite de zoon van Schwarzenegger was, kwam voor velen als een schok. Maar het blijkt dat Joseph meer op Arnold lijkt dan op een van Arnolds kinderen met Maria Shriver. Hij heeft het stoere uiterlijk van zijn vader en deelt zijn passie voor sporten.

Maar hoe zit het met Patty? Ze is springlevend en woont in een huis in Bakersfield dat Arnold haar heeft helpen kopen, maar waar staan de twee tegenwoordig? Laten we het uitzoeken!

Mildred Baena en Arnold Schwarzenegger veroorzaakten nogal wat opschudding in 2011 toen werd onthuld dat de zoon van Mildred, Joseph Baena, in feite de biologische zoon van Arnold was. Hoewel dit niet goed afliep voor Arnold en zijn huwelijk met Maria Shriver, blijft hij vandaag zeer dicht bij zijn zoon, Joseph. Wat Mildred betreft, zij en Arnold houden de zaken hartelijk in het belang van hun zoon.

Ze waren allebei aanwezig bij het afstuderen van Joseph in 2019 en Arnold hielp haar een huis te kopen. Sindsdien is Mildred afgestudeerd aan de culinaire school om haar inspanningen als chef-kok voort te zetten en tegelijkertijd exclusieve aanbiedingen te geven met betrekking tot haar privétijd met Arnold.

Bijgewerkt op 20 februari 2022: Nu het meer dan tien jaar geleden is dat het schandaal uitbrak, lijkt Mildred Baena blij haar leven in vrede te leven buiten de schijnwerpers. Joseph Baena treedt echter in de voetsporen van zijn beroemde vader en probeert zijn eigen carrière als acteur en bodybuilder te beginnen. Hij stond onlangs op de cover van Men's He alth en in zijn interview beantwoordde hij enkele vragen over zijn relatie met zijn vader.

In het interview legde Joseph uit waarom hij ervoor koos de achternaam van zijn moeder te behouden nadat hij de waarheid over zijn afkomst had ontdekt. Hij legde uit: "Als ik naar audities ga, weten ze niet wie ik ben, omdat we niet dezelfde achternaam hebben… ik ben het allemaal." Hij sprak ook over hoeveel zijn moeder hem steunde toen het schandalige nieuws voor het eerst naar buiten kwam, en zei: "Ze was echt de enige persoon die ik had… Niemand wist het en iedereen wilde de details. We stonden achter elkaar."

Dit is wat er echt gebeurde tussen de families Baena en Schwarzenegger

Het meest interessante aan de sage van Mildred, Arnold, Maria en Joseph is hoe ze elk reageerden op het nieuws dat Joseph's vaderschap naar buiten kwam.

Arnold had de neiging zijn schouders op te halen en mompelen dat hij niet perfect was, terwijl Patty 'exclusieve interviews' gaf waarvoor ze werd betaald, waardoor velen zich tegen haar keerden omdat ze de chaos kapitaliseerden.

Joseph, toen hem dat werd verteld, sprak het woord 'cool' uit, terwijl Shriver probeerde door te gaan, totdat ze uiteindelijk de handdoek in de ring gooide en zo'n 3 maanden nadat het verhaal uitkwam, vertrok.

Mildred Baena werkte 20 jaar voor de Schwarzeneggers! Ze werd een deel van hun uitgebreide familie en woonde familiebijeenkomsten bij. De lachende Schwarzeneggers waren zelfs aanwezig bij de doop van Joseph, wat bewijst hoe hecht ze allemaal waren.

Het verhaal is dat de affaire tussen Arnie en Patty een knipperlicht was. Patty liet in een van haar 'exclusieve' interviews weten dat ze de daad hadden verricht in het bed van Arnold en Maria toen iedereen het huis uit was.

In 1997 waren Maria en Mildred allebei tegelijkertijd zwanger, Maria met Christopher en Patty met Joseph. Patty beweerde verder dat ze geen idee had dat haar kind door Arnold was verwekt, in plaats van door haar man Rogelio Baena.

Toen, in 2011, toen Joseph 13 was, confronteerde Maria Mildred Baena zonder meer. De gelijkenis van de jongen met Arnie was gewoon onmiskenbaar. Patty gedienstig vertelde de media over de noodlottige ontmoeting. Ze zat op haar knieën te huilen en Maria omhelsde haar. Maria verhuisde drie maanden later en vroeg om echtscheiding. De scheiding werd in 2021 afgerond, tien jaar nadat Shriver en Schwarzenegger uit elkaar gingen.

Patty Baena's leven nadat het schandaal brak

Nadat het 'liefdeskind'-verhaal in 2011 uitbrak, gaf de goede oude Patty 'exclusives' aan elk verkooppunt dat zou betalen.

Ze ging in 2011/2012 met pensioen in een huis in Bakersfield. Het gerucht gaat dat Arnold in 2010 een forse aanbetaling van $ 65.000 heeft gedaan om Patty te helpen het huis te kopen. Let op, dit was voordat het schandaal uitbrak, waardoor sommigen dachten dat Arnold meer wist dan hij destijds toegaf, en hoopte dat het nooit naar buiten zou komen.

Hoewel Mildred Baena en Joseph hechter zijn dan ooit, is Joe lang niet zo hecht met zijn broers en zussen. Volgens Mom.com negeren zijn halfzussen, Katherine en Christina hem volledig.

Wat Patrick en Christopher betreft, velen geloven dat ze contact houden met Joseph op het dieptepunt, omdat ze nu te veel veren binnen de familie verstoren.

Hoe zit het met Patty Baena en Arnold Schwarzenegger?

Toen Joseph in 2019 afstudeerde aan de Pepperdine University, woonden zijn beide ouders zijn afstuderen bij. Ze hielden elk afstand van elkaar en namen elk aparte foto's met Joseph.

Arnold kan niet blij zijn geweest met Mildred Baena die haar 'kiss and tell'-verhalen aan de media verkocht. Dat weerhoudt Arnie er niet van om een hechte relatie met zijn zoon aan te gaan.

Van samen ijzer pompen tot sigaren roken met Sylvester Stallone, de twee zijn duidelijk hecht. Patty moet het gewoon goedkeuren, niet in de laatste plaats omdat Arnold erg gul is geweest met Joseph, hem een jeep van $ 30.000 heeft geschonken en (waarschijnlijk) de rekening voor Josephs schoolgeld beta alt.

Patty Baena's leven vandaag

Patty's echtgenoot Rogelio Baena was vanaf de eerste dag wantrouwend over het vaderschap van Joseph. Hij scheidde van Patty nog voordat Joseph werd geboren.

Sinds een paar jaar geleden bleef ze haar 15 minutes of fame rijden. Vanaf 2016 trok haar MySpace-pagina veel aandacht van Latijns-Amerikaanse fans, van wie de meesten naar binnen stormden om Patty te verdedigen. Sommige trollen hadden echter kritiek op haar uiterlijk en vergeleken haar met Maria Shriver.

In 2017 studeerde Mildred Baena af van de culinaire school in Santa Anita, en natuurlijk verspilde Joseph geen moment om zijn moeder te prijzen! "Ik ben zo trots op mijn moeder! Vandaag is ze afgestudeerd aan de culinaire school en ik zou niet gelukkiger voor haar kunnen zijn terwijl ze haar dromen als chef-kok blijft waarmaken", schreef Joseph.

Joseph deelt veel momenten tussen hem en zijn moeder Patty op zijn Instagram. Of het nu gaat om zijn afstuderen, koken met hem of het vieren van verjaardagen, Patty heeft altijd het beste met Joe voor, wat haar een echte supermoeder maakt!

Aanbevolen: