Alec Baldwin doet een geweldige Donald Trump, maar SNL-fans zijn niet zo zeker van Joe Biden van Jim Carrey

Alec Baldwin doet een geweldige Donald Trump, maar SNL-fans zijn niet zo zeker van Joe Biden van Jim Carrey
Alec Baldwin doet een geweldige Donald Trump, maar SNL-fans zijn niet zo zeker van Joe Biden van Jim Carrey
Anonim

Alec Baldwins schetsmatige portret van Donald Trump op Saturday Night Live werd alom geprezen en leverde hem zelfs een Emmy Award op. Hij is de go-to-stem voor satire op het presidentschap van Trump, en tijdens de show van gisteravond stelde hij niet teleur.

Maar hoe zit het met Biden-parodieën? SNL lijkt problemen te hebben met het vinden van de juiste acteur om Biden consequent te spelen. Tot voor kort was Woody Harrelson hun favoriete Biden-gast, maar de show van gisteren veranderde dat. De openingsschets van de aflevering van SNL van gisteravond was een parodie op de recente duellerende gemeentehuizen tussen president Donald Trump en vice-president Joe Biden, en deze keer brachten ze niemand minder dan Jim Carrey naar speel de rol.

De schets omvatte ook Maya Rudolph in haar Emmy-winnende rol als vice-presidentskandidaat Kamala Harris, en Kate McKinnon als NBC-moderator Savannah Guthrie.

Biden is geen gemakkelijk personage om te parodiëren, omdat zijn idosynchrosies niet altijd consistent zijn, in tegenstelling tot Trump's - en Carrey's debuut van Biden op de seizoenspremière van SNL's 46e seizoen werd niet goed ontvangen.

Carrey's uitbeelding van Biden gisteren in die ene schets heeft een Twitter-trend in gang gezet van fans die om zijn vervanging vragen.

De SNL-sketch vertelde over de duellerende stadhuizen, die ervoor kozen om ze af te schilderen als bijna tegenovergestelde programma's, waarbij Carrey's Biden zijn publiek verveelde, terwijl Baldwin's Trump werd afgeschilderd als een professionele worstelaar die worstelde met McKinnon's Savannah Guthrie bij WrestleMania.

Op een gegeven moment verschoof de actie terug naar het stadhuis van Biden, waar Carrey Rogers beroemde "Won't You Be My Neighbor?" begon te zingen. terwijl hij een kastanjebruine trui aantrekt en een aflevering van Mister Rogers Neighborhood parodieert als Mr. Rogers.

Carrey-as-Biden-as-Rogers is misschien de typische excentrieke, over-the-top uitvoering waar Carrey bekend om staat, maar het voegde kleur en contrast toe aan een algeheel hilarische parodie op de huidige stand van zaken in de politieke aangelegenheden.

Het v alt niet te ontkennen dat hij op zijn minst wat een heel saai personage zou kunnen zijn behoorlijk interessant heeft gehouden - helaas vonden fans het geen erg nauwkeurige weergave, waarbij sommige Twitter-gebruikers beweerden dat ze Carrey niet eens dachten had Biden ooit op televisie gezien.

De vraag blijft of SNL een nieuwe Joe Biden zal vinden, aangezien critici nog steeds onaardig zijn tegen Carrey's vertolking van Biden, maar we weten wel dat kritiek Carrey in het verleden niet heeft tegengehouden. Critici hebben Ace Ventura gepand toen het voor het eerst uitkwam, maar nu wordt het beschouwd als een cultklassieker en een aantal van Carrey's beste werk.

Misschien zullen SNL-fans wennen aan de nieuwe nep-Biden en Carrey's kijk erop waarderen - de tijd zal het leren.

Aanbevolen: