Fans zijn er vrij zeker van dat Harry Styles net officieel uitkwam

Inhoudsopgave:

Fans zijn er vrij zeker van dat Harry Styles net officieel uitkwam
Fans zijn er vrij zeker van dat Harry Styles net officieel uitkwam
Anonim

Harry Styles ging absoluut zijn eigen richting in.

Als meester in het bewandelen van die 'dunne lijn', vermengt hij stereotypische mannelijke en vrouwelijke mode, zingt hij liedjes die ofwel heel ordinair of helemaal gezond zijn, en (overduidelijk) laat hij iedereen gissen over zijn relatiestatus.

Ondanks dat Harry al meer dan tien jaar in de openbaarheid is, deelt Harry zelden iets specifieks over met wie hij uitgaat en wat hij graag in zijn vrije tijd doet. Dankzij zijn 'Love On Tour'-tour laat hij fans de laatste tijd misschien een kijkje nemen in zijn persoonlijke leven. Het begon deze week in uitverkochte stadions. Tot nu toe heeft Harry slechts drie shows gedaan, maar elk van hen heeft inzicht gegeven in wat Harry achter de schermen zou kunnen doen.

Olivia Wilde ging naar een van hen en bevestigde dat, ja, deze twee brengen quality time samen door buiten de filmset 'Don't Worry Darling'. Misschien heeft hij net ook iets anders bevestigd.

Lees verder om erachter te komen waarom Harry's keuzes op het podium ervoor zorgen dat fans OVERTUIGD zijn dat hij net stijlvol uit de kast is gestapt.

Harry heeft enkele teksten veranderd

Bij optredens in Las Vegas, Denver en San Antonio opende Harry de show met 'Golden'. Volgens video's die fans tijdens de shows hebben gedeeld, heeft hij de songtekst veranderd om mannelijke voornaamwoorden op te nemen.

In Las Vegas zong hij "Het spijt me, hij hoopt dat ik op een dag open kan zijn… Ik ben zo open." In San Antonio zong hij "hij is goud en hoopt, hij hoopt op een dag dat ik open kan zijn."

Een clip gepost door het celebrity-schaduwaccount @wigsandtea laat het exacte moment zien waarop Harry die mannelijke voornaamwoorden zong. Het bevat tekst die is overlay door de fan die het op TikTok heeft gepost, met de tekst "hij ziet er ZO vrij uit nadat hij het zegt."

Fans zijn enthousiast

Andere fans legden soortgelijke momenten vast in de 'Golden' uitvoeringen, wat een golf van speculatie veroorzaakte op IG en Twitter.

"HARRY STYLES ZANG ECHT GOUDEN MET HIJ/HEM VOORnaamwoorden EN DE LYRISCHE VERANDERING EN SOMMIGE VAN JULLIE DENKEN HIJ RECHT EN EEN RELATIE MET O!VIA I CANT", luidt een enthousiaste Tweet.

"Harry-stijlen gebruikten hij/hem-voornaamwoorden in gouden, nee ik ben niet oké" luidt een ander.

Hij gaf ook advies

Of Harry nu wel of niet heteroflexibel/LGBTQ+ is, hij had tot nu toe nog andere zinvolle dingen te zeggen tijdens deze concerten.

Gisteravond hield hij een kleine toespraak voor 'Fine Line' waarin hij erkende dat iedereen daar een verschrikkelijk jaar moet hebben doorgemaakt, en het eindigde door wat hoop te bieden.

"Laat niemand je vertellen wie je zou moeten zijn, laat niemand je vertellen wat je wel en niet kunt doen", zei hij tegen het publiek van 20.000 fans. "Als we elkaars rug hebben, denk ik dat het wel goed komt."

Voeg dat toe aan de trotsvlaggen die hij op het podium heeft gezwaaid en je hebt één ster die helemaal van goud is.

Aanbevolen: