10 dingen die maar weinig mensen weten over de broer van Zac Efron, Dylan

Inhoudsopgave:

10 dingen die maar weinig mensen weten over de broer van Zac Efron, Dylan
10 dingen die maar weinig mensen weten over de broer van Zac Efron, Dylan
Anonim

Zac Efron is misschien de ster van de familie, maar een andere Efron krijgt langzaamaan erkenning. Zac's jongere broer, Dylan, is niet bepaald een Hollywood-sensatie, maar zijn status op Instagram - en zijn passie voor zijn hobby's - zijn niets om mee te spotten. Misschien wordt hij net als zijn broer een grote ster, ook al komt hij laat op zijn 29e.

Er zijn dingen die we weten over Dylan, maar niet zoveel als we zouden willen. Wat we wel weten is dat hij ongelooflijk dicht bij zijn broer staat. Dylan gebruikt ook zijn invloed op sociale media om een positieve levensstijl te promoten. Hij is erg actief en lijkt een allround aardige vent te zijn.

Hoewel we zo ongeveer alles weten wat er te weten v alt over Zac, van zijn start bij Disney tot zijn meest recente fysieke transformatie, is er nog steeds veel dat een mysterie blijft als het gaat om zijn jongere broer, Dylan. Dus, wie is Dylan Efron? Laten we erin springen!

Bijgewerkt op 6 september 2021, door Michael Chaar: Zac Efron en Dylan Efron hebben een heel speciale band, maar fans willen meer weten over de binnenkort 30 jaar oud zijn. Dylan, die in 2013 afstudeerde aan Cali Polytech, heeft veel van het buitenleven gehouden. De ster heeft misschien zijn studie economie achtergelaten voor een leven vol avontuur, wat hij documenteert op zijn Flow State YouTube-kanaal. Naast zijn passie voor alles in de buitenlucht, waaronder vissen, is Dylan een grote basketbalfanaat, maar hij houdt nog meer van reizen. Meest recent reisde Dylan met Zac Efron naar Australië, waar Zac zijn inmiddels ex-vriendin, Vanessa Valladares, ontmoette. Wat het liefdesleven van Dylan betreft, de ster is in verband gebracht met zowel Stella Hudgens als Courtney King.

10 Dylan Efron's Instagram volgt

Dylan's Instagram is waar hij het meest actief is op sociale media. Hij nadert 765.000 volgers en heeft meer dan 370 foto's en/of video's gepost. Zijn foto's zijn zo vol leven - hij ha alt altijd het beste uit wat hij doet. Hij werkt hard en speelt hard, net als elke actieve persoon.

9 Hij houdt van basketbal

Waarschijnlijk niet toevallig, vanwege de High School Musical-serie van zijn broer is Dylan een grote fan van basketbal. Hij is een grote fan van de Los Angeles Lakers en gaat naar zoveel mogelijk wedstrijden. En natuurlijk doet het nooit pijn als Zac langskomt en zijn hoofd erbij krijgt.

8 Ging naar een enorme universiteit

Hoewel Dylan het type persoon is dat veel aan fysieke activiteit doet, ging hij eigenlijk naar school om economie te studeren. Hij ging naar de California Polytechnic State University om te studeren, maar tot nu toe heeft hij geen baan aangenomen die verband houdt met zijn hoofdvak.

7 Houdt van het buitenleven

Het is waarschijnlijk niet verwonderlijk om te weten dat Dylan, gezien zijn liefde voor actief zijn en sporten, leeft en ademt in de buitenlucht. Zijn Instagram heeft zoveel buitenfoto's dat er binnen bijna geen van zijn. Hij is het type persoon dat non-stop de wereld rond zou reizen als hij kon.

6 Geboren in het jodendom

Dylan en Zac's achternaam, Efron, is een Joodse achternaam, en Dylan en Zac zijn van hun vaders kant joods. Hun familie beoefent echter geen religie. Ze hadden een seculiere jeugd, net als veel andere kinderen die in Amerika opgroeiden. Zac maakte zich altijd zorgen over zijn cijfers en hij maakte graag grapjes in de klas.

5 Hij houdt van de Italiaanse keuken

Je kunt nooit fout gaan met een fantastische Italiaanse keuken en Dylan houdt echt van Italiaans eten. Hoewel we niet weten welk Italiaans gerecht hij het liefste heeft, is er toch niets mis met pizza, lasagne of spaghetti? Als je op een dag met hem omgaat, is het een slimme zet om samen naar een Italiaans restaurant te gaan.

4 Roem is onderweg

Met meer dan een half miljoen volgers op Instagram zou het niet verwonderlijk zijn om Dylan hetzelfde niveau van bekendheid te zien bereiken als zijn broer. Omdat sociale media zeer toegankelijk zijn, heeft Dylan een aantal geweldige kansen gekregen die hem er uiteindelijk toe kunnen brengen te proberen te acteren of andere kansen te grijpen die zijn profiel verhogen.

3 Dylans verrassende relatie

Een beetje als zijn oudere broer, ging Dylan vroeger uit met de jongere zus van Vanessa Hudgens, Stella. Maar net als Zac en Vanessa duurden Dylan en Stella niet lang. Het is grappig en lief om terug te kijken op de tijd dat beide families hecht waren, dankzij de oudste broers en zussen in de High School Musical-serie. Zijn romance is sindsdien gegroeid en de ster is nu aan het daten met zijn huidige vriendin, Courtney King.

2 Hij heeft een unieke hobby

Wat vindt Dylan nog meer leuk dat te maken heeft met buitenactiviteiten? Het antwoord heeft te maken met vissen, maar met een ander soort vissen. Hij is absoluut dol op vliegvissen, wat een leuke manier is om vis te vangen. Veel mensen vinden vliegvissen ontspannend. Ze ontstressen terwijl ze een frisse neus halen.

1 Dylan heeft geploeterd in film

Dylan werd bestuurslid van een filmfestival, maar wat heeft hij nog meer gedaan dat heeft bijgedragen aan het filmmaken? Wel, hij kreeg de kans om assistent te zijn van uitvoerend producent, Ravi Mehta, voor de film Get Hard, met Will Ferrell en Kevin Hart in de hoofdrollen.

Aanbevolen: