Owen Wilson verdient een verrassende hoeveelheid geld voor deze slogan

Inhoudsopgave:

Owen Wilson verdient een verrassende hoeveelheid geld voor deze slogan
Owen Wilson verdient een verrassende hoeveelheid geld voor deze slogan
Anonim

Hoewel het vermogen van Owen Wilson rond de $ 70 miljoen schommelt, heeft hij tijdens zijn carrière veel meer verdiend.

Fans die de berekeningen hebben uitgevoerd, zeggen dat Owen in zijn carrière ongeveer $ 217 miljoen heeft verdiend. Natuurlijk kunnen zelfs de rijkste mensen niet al hun inkomen sparen.

Maar fans zeggen dat Owen eigenlijk geld verdient voor iets heel verrassends. Ja, hij wordt betaald voor acteren, maar het is een specifieke slogan die echt geld lijkt te verdienen.

Owen Wilson zegt 'Wow' veel meer dan gemiddeld

Het is een handelsmerk van Owen Wilson geworden om 'wauw' te zeggen in elk project waarin hij verscheen, en fans beginnen te genieten van het luisteren naar zijn slogan.

Het punt is dat, hoewel zijn nadrukkelijke 'wauw' een groot deel uitmaakt van elke rol, zijn lijnen over het algemeen niet zo uitgebreid zijn. Dus toen een fan rekende, bleek Owen een aardige cent te krijgen voor één enkel woord.

Dat wil zeggen, als hij daadwerkelijk factureert voor elk van zijn acteeroptredens op basis van zijn gesproken woorden, en niet op andere aspecten van acteren als non-verbale signalen en zo.

Toch is het een indrukwekkende glimp van wat voor soort sterrenkracht Owen heeft, zelfs als fans hem de laatste tijd in de maling nemen over zijn beweringen dat hij een "alleenstaande vader" is wanneer hij een van zijn drie kinderen niet ziet.

Fans zeggen dat Owen $ 135.000 verdiende met 'Wow'

Een fan die de inkomsten van Owen in de loop der jaren heeft afgebroken, heeft statistieken bijgehouden over hoe vaak hij 'wauw' zei. De concentratie van 'wauw' op de rest van zijn lijnen was behoorlijk indrukwekkend; 102 keer in 47 films.

Dus toen fans het geldbedrag namen dat Owen naar verluidt per film had verdiend, en het vervolgens nog meer opsplitsten op basis van het aantal woorden dat hij in elke film zei, leek hij ongeveer $ 1324 per woord te verdienen.

Vanwege de verhouding van 'wauw' tot de andere woorden, komt de wiskunde uit op ongeveer $ 135K per uitroep.

Fans vonden de inzinking zowel hilarisch als vertederend. Er is tenslotte een specifieke subset van Owen Wilson-fans die dol zijn op zijn uiting van het woord 'wauw', ongeacht de context of het filmgenre.

Zeg Owen Wilson in elke film wow?

Terwijl fans misschien geobsedeerd zijn door te wachten om te zien of Owen in elke film waarin hij speelt wow zal zeggen, zullen ze in een paar gevallen teleurgesteld zijn. Wilson zegt niet altijd wow. Zijn eigenlijke regels hangen immers af van het script -- of een regisseur die bereid is hem een niet-zo-creatieve richting op de set te laten nemen.

Aanbevolen: