Michael B. Jordan kreeg een waanzinnige hoeveelheid geld betaald om Alexa te spelen in de Amazon-commercial

Inhoudsopgave:

Michael B. Jordan kreeg een waanzinnige hoeveelheid geld betaald om Alexa te spelen in de Amazon-commercial
Michael B. Jordan kreeg een waanzinnige hoeveelheid geld betaald om Alexa te spelen in de Amazon-commercial
Anonim

In 2021 speelde Black Panther-ster Michael B. Jordan de hoofdrol in een Amazon-commercial die op de achterkant van zijn titel People's Sexiest Man Alive stond. Het maakte een plons tijdens de Super Bowl van vorig jaar, ongetwijfeld vanwege de populariteit van de acteur. In de advertentie staat een Alexa-gebruiker die zich de acteur voorstelt als een van de "prachtige schepen" voor Amazon's AI. De vrouw denkt aan Jordan nadat ze de afbeelding van de ster heeft gezien in een busadvertentie voor zijn actiefilm Tom Clancy's Without Remorse, een verdubbeling van de promotie gezien de film werd gedistribueerd door Amazon Studios.

Naar verluidt nam Jordan maar liefst een geweldig cijfer mee naar huis voor deze commercial van 90 seconden, waardoor zijn toch al aanzienlijke vermogen toenam…

Hoeveel werd Michael B. Jordan betaald om te schitteren in de Alexa-advertentie van Amazon?

Het exacte bedrag dat Jordan heeft ontvangen voor de Alexa-advertentie is niet bekendgemaakt. Verschillende bronnen speculeren dat de acteur een zevencijferig cijfer voor de clip had kunnen pakken, hoewel dit nooit is bevestigd.

De advertentie 'Alexa's Body', naar een concept gemaakt door het populaire reclamebureau Lucky Generals (ook achter de Amazon Super Bowl-commercial 'Alexa Loses Her Voice' van 2018), uitgezonden tijdens Super Bowl LV. Het werk werd geregisseerd door Wayne McCalmmy bij Hungry Man en ontving een Emmy-knik in de categorie Outstanding Commercial.

Er wordt geschat dat 30 seconden tv tijdens de rust van de wedstrijd $ 5 miljoen zou verkopen, wat betekent dat het uitzenden van de Alexa-advertentie ongeveer $ 15 miljoen zou hebben gekost.

Amazon is pas de afgelopen jaren toegetreden tot de Super Bowl-advertentiemarkt en heeft grote sterren ondertekend om in hun clips te verschijnen.

In 2018 was de Alexa-advertentie te zien met een met sterren bezaaid ensemble, waaronder rapper Cardi B, chef-kok Gordon Ramsay, Oscar-winnende acteur Anthony Hopkins en Pitch Perfect-ster Rebel Wilson. Dit jaar boekte de online retailer-gigant nog een Marvel-ster. Deze keer was het de beurt aan Scarlett Johansson om samen met haar man, SNL-komiek Colin Jost, een bijzonder intuïtieve Alexa te promoten.

Hoeveel is het vermogen van Michael B. Jordan?

De MCU-acteur die ook de hoofdrol speelt in de Rocky-franchise met zijn stint op Creed en zijn vervolg, heeft een nettowaarde van $ 25 miljoen, volgens de Celebrity Net Worth-website.

Hoewel het niet duidelijk is hoeveel hij ontving van de Amazon-advertentie, kreeg Jordan maar liefst $ 15 miljoen betaald voor de hoofdrol in Amazon's Without Remorse, waar hij te zien is tegenover Rocketman's Jamie Bell en Anne Boleyn's Jodie Turner-Smith.

Voor het hernemen van de rol van Creed in Creed II van 2018 verdiende Jordan naar verluidt tussen de $ 3-4 miljoen en het is veilig om aan te nemen dat hij een redelijk bedrag heeft gekregen voor de rol van Erik 'Killmonger' Stevens in Black Panther, uitgebracht dat hetzelfde jaar.

Michael B. Jordan werd in 2020 uitgeroepen tot meest sexy man ter wereld

In 2020 verdiende de acteur de titel van People's Sexiest Man Alive, wat misschien verklaart waarom hij werd gecast in de Amazon Alexa-commercial.

"Het was een cool gevoel", reageerde Jordan destijds op de aankondiging. "Het is een goede club om deel van uit te maken."

De acteur legde uit dat het feit dat hij de Sexiest Man Alive werd genoemd, hem gegarandeerd een doelwit zou maken voor zijn vrienden om de spot mee te drijven.

"Ik denk dat ik van iedereen het meeste verdriet zal krijgen. Van mijn agenten tot mijn beste vrienden, iedereen van mijn mannelijke vrienden. Iedereen in de groepschat. De groepschat wordt gek als dit komt naar buiten", zei hij. "Ik bedoel, de grappen houden niet op, dus het wordt mooi… Het wordt vermakelijk, geloof me."

Ten slotte onthulde de acteur dat zijn moeder behoorlijk enthousiast was over zijn prestatie als een oude People-lezer.

"Ik denk dat mijn moeder het meest opgewonden is, alleen maar omdat… weet je, ze volgt het al heel lang, geloof ik religieus", zei hij.

"Toen mijn grootmoeder nog leefde, verzamelde ze het, en mijn moeder leest het natuurlijk veel en verzamelt ze en mijn tantes ook, dus ik denk dat veel van de oudere vrouwen in mijn familie zeker trots op deze."

Wat doet Michael B. Jordan nu?

Er lijken voorlopig geen Amazon-commercials meer te zijn in de toekomst van Jordanië, maar de acteur keert terug naar de Rocky-franchise met het derde deel in de Creed-saga.

De release in 2023, Creed III, waarin Jordan niet alleen terugkeert in de titulaire rol, maar ook voor het eerst produceert en achter de camera stapt. Het regiedebuut van Jordan zal ook twee Marvel-sterren bevatten, Tessa Thompson, onlangs te zien in Thor: Love and Thunder, en Loki's Jonathan Majors, evenals Phylicia Rashad.

"Regie is altijd een ambitie geweest, maar de timing moest goed zijn", vertelde Jordan in 2021 aan Variety.

"Creed III is dat moment - een tijd in mijn leven waarin ik zekerder ben geworden van wie ik ben, met keuzevrijheid in mijn eigen verhaal, persoonlijk volwassener ben geworden, professioneel gegroeid en heb geleerd van de groten als Ryan Coogler, meest recentelijk Denzel Washington, en andere topregisseurs die ik respecteer. Allemaal zaken die de tafel dekken voor dit moment."

Aanbevolen: