Trolls Brand Khloé Kardashian's Camo Look 'Tone Deaf

Trolls Brand Khloé Kardashian's Camo Look 'Tone Deaf
Trolls Brand Khloé Kardashian's Camo Look 'Tone Deaf
Anonim

Khloé Kardashian maakte sommige fans boos toen ze woensdagochtend een volledige camouflage-outfit schudde op foto's die werden gedeeld.

De 37-jarige Keeping Up With The Kardashians-ster deelde een foto op Instagram met een camouflagejack, broek en laarzen. De oprichter van Good American trok haar haar in een lange vlecht naar achteren terwijl ze poseerde op een feest in het herenhuis van Kylie Jenner in Holmby Hills, Californië.

De beelden lijken flashbacks te zijn van Kylie's 24e verjaardagsfeestje dat eind augustus plaatsvond.

Khloé versierd met een oogverblindende diamanten ter waarde van $ 1 miljoen.

Haar enorme diamanten ketting om haar nek heeft een waarde van rond de $400K. De bijpassende diamanten oorbellen en diamanten eeuwigheidsband worden geschat op $ 300K elk.

In haar laatste afbeelding werd Khloé gezien in een chique pose terwijl haar moeder Kris de foto bombardeerde. In haar bijschrift zei de moeder tegen True Thompson: "Ik bespioneer mijn moeder."

Maar sommige boze commentatoren waren woedend dat Khloe 'militair uniform' droeg.

"TOON-DOOF VEEL?!?! Mensen verliezen alles door de c-19, Afghanistan slacht vrouwen af, maar KoKo is 'klaar voor oorlog?' WTH is er mis met haar en haar walgelijke familie!!!!!!!!" een louche opmerking gelezen.

"Wat gaat ze zo gekleed doen? Oh ja, doe het uit, trek een andere outfit aan en maak nog een foto. Mijn god, wat een leeg leven heeft deze vrouw", voegde een tweede eraan toe.

"Wat ongevoelig van haar… Kardashians leven in hun eigen kleine wereld en hebben geen idee wat er daarbuiten gebeurt", merkte een derde op.

Maar sommigen kwamen in de verdediging van de Kardashian.

"Het enige wat ze deed was een camouflageoutfit dragen. Wie niet?" een commentaar gelezen.

Vorige maand verdedigde Khloé zichzelf nadat ze werd gespot met baby-papa Tristan Thompson op de verrassingsverjaardag van LeBron James' vrouw Savannah.

The Revenge Body-presentator reageerde op een fan toen er een video verscheen van de twee samen.

"Als je te lang aardig speelt, beginnen ze over je heen te stappen. een beetje schelden kan niemand kwaad!" een account genaamd Khlocaine getweet.

"Feiten!!!! Omdat ze zoveel andere mensen een ander soort genade en begrip geven. Ik word bekritiseerd en beoordeeld voor elk f ding. Ik denk dat ik wat meer moet gaan snappen, " de moeder - die True, 3 deelt, met Tristan reageerde terug.

Khloé twitterde later: "HA! sommigen van jullie verzinnen echt alles en zweren dat het de waarheid is alsof je weet wat er aan de hand is. De waarheid is nooit goed genoeg… of sappig genoeg. Dus je creëert een verhaal dat past bij wat je kiest te geloven."

Aanbevolen: