Waarom Khloé Kardashian niet echt 'Khloé en Lamar' wilde doen

Inhoudsopgave:

Waarom Khloé Kardashian niet echt 'Khloé en Lamar' wilde doen
Waarom Khloé Kardashian niet echt 'Khloé en Lamar' wilde doen
Anonim

In september 2009 trouwde Khloé Kardashian met basketballer Lamar Odom, slechts een maand nadat de twee elkaar ontmoetten. Het paar beleefde een relatie vol ups en downs, en jaren later geloven sommige fans dat Lamar Khloé's soulmate is - de enige die echt van haar houdt. In 2011 speelden de twee in een realityshow genaamd Khloé And Lamar, een spin-off van Khloé's familieshow Keeping Up With the Kardashians. De show duurde niet lang en hoewel sommige fans er dol op waren, heeft Khloé sindsdien onthuld dat ze zich toch nooit voor de show wilde aanmelden.

Destijds waren de Kardashians niet zo beroemd als nu, maar hoewel extra publiciteit welkom was geweest, wilde Khloé echt niet deelnemen aan de spin-off. Lees verder om erachter te komen waarom ze Khloé And Lamar niet wilde doen, maar waarom ze uiteindelijk toch bij haar toenmalige echtgenoot intekende.

Ze was niet geïnteresseerd in de spin-off

Khloé Kardashian liet fans binnen in haar pasgetrouwde leven met voormalige echtgenoot Lamar Odom toen ze begon met het filmen van Khloé & Lamar, een spin-off van de realityshow van haar familie Keeping Up With the Kardashians. Destijds was de show van haar familie in zijn derde seizoen en Khloé was net een begrip aan het worden, samen met haar zussen Kim en Kourtney.

Volgens het tijdschrift Grazia was Khloé helemaal niet geïnteresseerd in de spin-off. Haar redenering? "Het was veel te veel." Ze had haar handen vol aan de realityshow van haar familie.

We weten dat Khloé een aantal van de meest iconische dialooglijnen in de show had, dus we zijn blij dat ze haar alles in het filmen heeft gestopt!

Het was Lamars beslissing

Dus als Khloé de show niet wilde doen, waarom deed ze dat dan? In een interview met The Hollywood Reporter gaf de realityster toe dat ze erin meeging omdat haar man het wilde doen en ze probeerde hem gelukkig te maken.

“Hij verkocht het aan E!, en ik liet het gebeuren omdat ik wilde dat hij gelukkig was', bekende ze in het interview. Het huwelijk draait tenslotte om compromissen!

Khloé heeft het geannuleerd

Khloé & Lamar debuteerde in 2011 en duurde twee seizoenen voordat het werd geannuleerd. Zoals je misschien al geraden had, was Khloé zelf degene die het annuleerde, omdat ze het in de eerste plaats nooit wilde doen.

Hoewel de show fans een kijkje gaf in Khloé's relatie met Lamar, viel het uiteindelijk niet goed bij critici en kreeg het een beoordeling van 3,2 op IMDb. Dat gezegd hebbende, Keeping Up With the Kardashians heeft een IMDb-score van 2,8 en het is een van de bepalende reality-tv-shows van het afgelopen decennium.

Hun uiteindelijke splitsing

Twee jaar nadat Khloé & Lamar debuteerden, stopte het stel ermee. Khloé reflecteerde op haar breuk met haar ex in een interview met Complex in 2015, en onthulde dat ze Odom eigenlijk niet wilde verlaten, maar hij gaf haar niet veel keus.

Toen haar werd gevraagd naar haar gevoelens voor hem na de splitsing, onthulde Khloé dat ze hem miste: "Oh mijn god, ik mis hem elke dag", zei ze (via Cheat Sheet). "Ik mis wat we hadden; dingen die we samen moeten doen zijn slechts herinneringen. Ik vind het leuk om terug te kijken en vast te houden aan die dingen. Ik mis het absoluut, en soms word ik zo sentimenteel en zo verdrietig, maar dit moest om de een of andere reden gebeuren. Ik zal het in de loop van de tijd uitzoeken; iemand zal me dat antwoord uiteindelijk geven. Ik zou het heel raar vinden als ik het niet zou missen.”

Er waren delen van KUWTK die ze niet wilde filmen

Khloé is altijd een van de meest gewillige deelnemers aan het tv-programma van haar familie geweest, dus hoewel ze niet graag Khloé & Lamar speelde, was ze toegewijd aan Keeping Up With the Kardashians. Dat gezegd hebbende, zijn er nog steeds momenten waarvan ze wenste dat ze privé werden gehouden in plaats van gefilmd zodat de wereld ze kon zien.

Khloé schreef voor Glamour en vertelde over enkele van de ervaringen die ze niet wilde delen.'Dingen zoals de overval van Kim of de overgang van Caitlyn? Dat is het soort dingen waarvan we zouden willen dat we het nooit hadden gefilmd.” Ze voegde er vervolgens aan toe dat de kijkers van de show de familie bekritiseren als ze te veel delen, maar ze ook aanvallen als ze niet genoeg delen, waardoor het voelt als een "catch-22"-situatie.

Tranen toen KUWTK eindigde

Khloe Kardashian Cerying
Khloe Kardashian Cerying

Toen Op de hoogte blijven van de Kardashians in 2021 eindelijk een einde kwam, was Khloé een van de meest emotionele familieleden. Nogmaals, dit bevestigt hoeveel ze van filmen hield en hoeveel van zichzelf ze in de show stopte.

"Ik beschouw jullie als mijn tweede familie en ik weet dat we allemaal heel dankbaar zijn", vertelde ze de crew door tranen nadat Kris Jenner had aangekondigd dat de show ten einde liep.

Aanbevolen: