Khloe Kardashian gebrandmerkt "Tone Deaf" na het delen van haar COVID-haarverlies

Khloe Kardashian gebrandmerkt "Tone Deaf" na het delen van haar COVID-haarverlies
Khloe Kardashian gebrandmerkt "Tone Deaf" na het delen van haar COVID-haarverlies
Anonim

Realityster Khloe Kardashian ligt onder vuur vanwege haar "toondove" opmerkingen over de worstelingen waarmee ze te maken kreeg tijdens haar strijd tegen COVID-19.

Tijdens een recente Twitter Space-chat met haar fans, 29 september, opende Khloe Kardashian haar worstelingen. De Keeping Up With The Kardashians-ster worstelde met COVID tijdens de opnames voor het laatste seizoen van de show, maart 2020, en daarom onder de publieke belangstelling.

Het filmen van de serie in zulke enge en verwarrende tijden bleek echter een welkome afleiding te zijn voor de jongste Kardashian. Ze legde uit: "Het gaf ons iets te doen, en hoewel het zo'n enge tijd was, was het fijn om die afleiding te hebben. Maar ja, wij allemaal - nu is het een beetje ons nieuwe normaal - maar toen waren we nerveus en zo bang. Niemand wist wat er gebeurde."

Toen ze over haar symptomen sprak, schetste Kardashian dat ze last had van elk denkbaar symptoom van het virus, behalve het verlies van smaak en geur. Het was echter één specifieke opmerking hierover die fans woedend maakte op de realityster.

Over het collageenmerk Dose & Co legde Kardashian uit hoe haar door COVID veroorzaakte haaruitval haar leven had beïnvloed.

Ze verklaarde: "Mijn haar viel echt uit door COVID. Dus daarna was het echt een worsteling voor een minuut."

Als een wereldwijde woordvoerder van het merk, vervolgde ze om te pleiten voor Dose & Co. Ze benadrukte hoeveel hun collageenpoeder had geholpen bij het herstellen van haar natuurlijke haar, omdat ze zei dat het haar had geholpen "zo, zo veel."

Kardashian ging toen door met het promoten van het merk zoals ze zei: "Ik doe het poeder, gewoon omdat we dat al zo lang hadden, en ik neem zoveel vitamines per dag, het is gewoon zo gemakkelijk voor mij."

Na de Twitter Space-chat waren fans echter woedend op Kardashian. Velen noemden haar 'toondoof' en 'ongevoelig' en benadrukten hoeveel geluk ze had gehad om te herstellen van het virus. Ze beweerden dat de 'strijd' van de realityster oppervlakkig was geweest in vergelijking met de ervaringen van degenen die vrienden en familieleden hadden verloren door COVID.

Een Twitter-gebruiker zei bijvoorbeeld: "Ze is echt b over haaruitval tijdens COVID? huil me een rivier … duizenden hebben hun leven verloren, en ze huilt b/c als [sic] haar? GTFO Begrijp nog steeds niet waarom mensen de Kardashians geld blijven verdienen."

Terwijl een ander eraan toevoegde: Snif! Wauw, het is net alsof je moeder, zus, vader of broer verliest. Die Kardashians kunnen echt vertellen over de (de grote ongewassen) slechtste momenten van mensen.”

Anderen trollen Kardashian omdat ze beweerden dat haar haaruitval waarschijnlijker was door de "kleur, extensions en extreme kapsels" die ze vaak aantrok.

Aanbevolen: