Love Island' Stars Feud Na Molly Mae's "Tone-Deaf" Armoede Opmerkingen

Inhoudsopgave:

Love Island' Stars Feud Na Molly Mae's "Tone-Deaf" Armoede Opmerkingen
Love Island' Stars Feud Na Molly Mae's "Tone-Deaf" Armoede Opmerkingen
Anonim

‘Love Island’-ster Molly Mae’s ‘toondove’ opmerkingen over leven in armoede hebben geleid tot een woordenstrijd onder haar mede ‘Love Island’-alumni. Mae's goede vriend Maura Higgins sloeg Shaugna Phillips van seizoen 6 dicht nadat ze de behoefte voelde om haar stuk van twee pence toe te voegen aan de controverse op Twitter.

Mae, creatief directeur van het Britse merk PrettyLittleThing – een rol waarmee ze een salaris van zeven cijfers verdient – veroorzaakte verontwaardiging met haar uitspraken in een recent interview voor de YouTube-serie 'The Diary of a CEO'.

Molly Mae werd bekritiseerd omdat ze erop stond dat armoede geen obstakel zou zijn als iemand hard genoeg zou werken

De ex-realityster stond erop: Je krijgt één leven en het is aan jou wat je ermee doet. Je kunt letterlijk alle kanten op.”

“Toen ik daar in het verleden over sprak, kreeg ik een beetje een klap, met mensen die zeiden: "Het is gemakkelijk voor jou om dat te zeggen omdat je niet in armoede bent opgegroeid, dus voor jou om te zitten en zeggen dat we allemaal dezelfde 24 uur in een dag hebben, klopt niet." Maar technisch gezien klopt wat ik zeg. Wij wel.”

“Ik begrijp dat we allemaal verschillende achtergronden hebben en we zijn allemaal op verschillende manieren opgevoed en we hebben verschillende financiële situaties, maar ik denk dat als je iets maar genoeg wilt, je het kunt bereiken.”

“Het hangt er gewoon van af hoe ver je wilt gaan om te komen waar je in de toekomst wilt zijn. En ik zal tot het uiterste gaan… Ik heb mijn uiterste best gedaan om te komen waar ik nu ben.”

Fans waren woedend over Molly's beweringen en hekelden haar omdat ze de strijd van degenen die in armoede vastzitten afwees, terwijl ze zelf uit een bevoorrechte achtergrond komt. Een Twitter-gebruiker noemde haar zelfs "Margaret thatcher with a fake tan."

Shaugna Phillips noemde Molly's opmerkingen 'dom' waardoor Maura Higgins reageerde

Geprikkeld door zulke reacties, sprong Phillips vervolgens aan boord van de kritiekentrein en schreef: "Molly Mae is jong, die heel snel veel succes heeft gehad, en niet veel "leven"…"

"Dus ik kan begrijpen waarom ze die mening heeft. We zeggen allemaal dingen als we jonger zijn en kijken terug en denken "nou, dat was stom" lol. Geen schaduw, ik wil in haar bubbel leven."

Dit kroop duidelijk onder de huid van Higgins die, vastbesloten om haar beste vriend te verdedigen, terugsloeg: "Je weet toch als iemand in deze branche hoe eenzaam en eng het kan zijn als het hele internet je in de maling neemt."

"Uw [sic] heeft recht op uw mening, ja, maar het verbaast me echt dat u hier commentaar op geeft."

Phillips probeerde snel de situatie te verspreiden en antwoordde "100%! Daarom heb ik dit ter verdediging van haar getweet", tweette Shaughna. "Ze is jong en succesvol, het is niet haar schuld dat ze die opvattingen heeft. Zoals ik al zei, geen schaduw, gewoon lol."

Ze grapte later tegen haar volgers: "Nee, ik moet leren om gewoon mijn mond te houden, ik erger me aan mezelf lol."

Aanbevolen: