BTS kan mogelijk verplichte militaire dienstneming ontwijken

Inhoudsopgave:

BTS kan mogelijk verplichte militaire dienstneming ontwijken
BTS kan mogelijk verplichte militaire dienstneming ontwijken
Anonim

Populaire K-Pop-groep BTS werkt aan een enorm plan dat het leven van elk lid van de band beïnvloedt, en het heeft absoluut niets te maken met muziek of touren. Ze proberen onder de verplichte militaire dienst uit te komen, en het blijkt een ingewikkelde zaak te zijn.

Elk lid van de massale hitsensatie BTS is een man met Zuid-Koreaanse afkomst, en volgens de regels in hun cultuur en hun land betekent dit dat ze allemaal moeten deelnemen aan verplichte militaire dienst. Van ze wordt verwacht dat ze elk 2 jaar van hun leven aan militaire dienst besteden voordat ze 30 jaar oud zijn, en de tijd tikt door voor deze getalenteerde muzikanten.

Zuid-Korea erkent vrijstellingen voor mensen met een handicap, evenals voor atleten, en de band probeert een speciale vrijstelling te krijgen omdat ze muzikant zijn.

Het blijkt niet erg gemakkelijk te zijn.

Verplichte militairen

In Zuid-Korea moeten alle mannen dienst nemen in het leger en twee jaar van hun leven bijdragen aan de dienst. Ondanks het feit dat ze echt diepe connecties en respect voor hun vaderland hebben, zijn de jongens in BTS terughoudend om afstand te doen van hun enorm succesvolle carrières om dienst te nemen in het leger, en ze weten niet zeker of dit iets is dat ze zelfs kunnen gemakkelijk coördineren.

De regels zijn echter de regels, en tenzij ze de geldende regels aanvechten, is hun lot bezegeld. Ze worden naar hun diep gevoel van patriottisme getrokken en het gewicht van hun verplichting is zwaar, maar BTS zoekt speciale vrijstelling en vervolgt deze zaak. De Nationale Defensiecommissie van Zuid-Korea houdt vandaag een hoorzitting om te beslissen over het lot van de leden van de groep, en ze nemen een interessant standpunt in.

Economische overwegingen

De jongens van BTS hebben hier goed over nagedacht, en hoe graag ze ook zouden willen ingrijpen om hun land te dienen als dat nodig is, ze geloven echt dat ze een speciale vrijstellingsstatus verdienen, en het draait allemaal om de wiskunde.

Atleten zijn vrijgesteld vanwege de infusie van contant geld dat ze in de Zuid-Koreaanse economie brengen, en BTS herinnert ambtenaren aan hun waarde. Bronnen onthullen dat ze "naar schatting in totaal 5 miljard dollar per jaar in de economie van Zuid-Korea hebben gebracht". Hun succes is ongeëvenaard en ze hebben een verbazingwekkende hoeveelheid interesse in het toerisme in Zuid-Korea opgewekt. Er is ook onthuld dat er in december 2020 een wet is aangenomen die de leeftijd voor indiensttreding verhoogde van 28 naar 30, als een speciale knipoog naar Jin, die dat jaar 29 was geworden.

BTS hoopt nu dat de overwegingen nog een stap verder kunnen worden gebracht en dat ze helemaal kunnen worden vrijgesteld.

Het vonnis zal binnenkort bekend zijn.

Aanbevolen: