Cardi B probeert een rechtszaak van $ 5 miljoen te ontwijken, daarbij verwijzend naar COVID-risico's en haar pasgeborene voorkomt dat ze vliegt

Inhoudsopgave:

Cardi B probeert een rechtszaak van $ 5 miljoen te ontwijken, daarbij verwijzend naar COVID-risico's en haar pasgeborene voorkomt dat ze vliegt
Cardi B probeert een rechtszaak van $ 5 miljoen te ontwijken, daarbij verwijzend naar COVID-risico's en haar pasgeborene voorkomt dat ze vliegt
Anonim

Cardi B stond klaar om een 4-jarige rechtszaak aan te pakken door naar de rechtbank te gaan, maar heeft nu om meer tijd gevraagd, daarbij aanhalend dat ze een pasgeboren baby heeft en dat het niet veilig is voor haar om nu met haar kind te reizen, te midden van de vierde golf van de wereldwijde pandemie. Ze staart momenteel naar een rechtszaak van $ 5 miljoen die is aangespannen door een man genaamd Kevin Brophy, die beweert dat zijn afbeelding door Cardi is gebruikt voor persoonlijk gewin, zonder zijn toestemming.

De juridische actie tegen Cardi B dateert van de release van haar Gangsta B!tch Music Vol. 1 album, waarin ze besloot een afbeelding te gebruiken van een man met een uitgebreide en unieke tatoeage op zijn rug. Het beeld was ongelooflijk suggestief, en de tatoeage is er een die gemakkelijk kan worden gebruikt om die man te identificeren als Kevin Brophy.

Cardi B probeert de rechtbank te ontwijken

Brophy beweert dat toen Cardi B deze zeer uitbuitende afbeelding op de hoes van haar album Gangsta B!tch Music Volume 1 gebruikte, ze dit zonder zijn toestemming deed. Hij is zelfs naar voren gekomen om aan te geven dat hij er niet mee instemde dat deze foto überhaupt werd genomen, laat staan dat hij door Cardi B werd gebruikt om enorme winsten te behalen. Brophy gaat nog een stap verder en zegt dat het gebruik van deze afbeelding een zeer nadelige invloed op zijn leven had en hij eist schadevergoeding.

Brophy heeft 4 jaar geleden juridische stappen ondernomen tegen Card B, en hij was zo dicht bij een oplossing van deze zaak, aangezien zijn zittingsdatum nu net om de hoek staat.

Misschien.

Cardi B is net bevallen van haar tweede kind op 4 september, en ze denkt dat dat een goede reden is om de rechtbankdatum over te slaan en naar de toekomst te schuiven, vooral omdat ze denkt dat het niet veilig is om haar pasgeboren baby om met haar mee te reizen tijdens de 4e golf van een wereldwijde pandemie.

Zal dit werken?

De meesten zijn het erover eens dat Cardi B een solide argument heeft, en het is onwaarschijnlijk dat een rechter haar zou willen dwingen om met zo'n jong kind te reizen. Het aantal wilde covid-virussen blijft stijgen.

Maar dat is misschien niet genoeg om haar hofdatum uit te stellen.

Als Cardi B's bedoelingen waren om deze zaak in de ijskast te zetten, zou ze misschien voor een verrassing komen te staan, aangezien er sinds het begin van de pandemie een reeks rechtszaken is gehoord via online deelname, en dit zou heel goed kunnen vallen binnen die categorie.

Cardi B zit nu mooi met een nettowaarde van iets meer dan $ 40 miljoen, dus ze zou het zich zeker kunnen veroorloven om de rechtszaak van $ 5 miljoen te schikken, als ze zo geneigd was.

Of de rechter zal instemmen met het uitstellen van de datum van de rechtbank naar de toekomst, moet nog worden vastgesteld.

Aanbevolen: