Chrissy Teigen en John Legend laten veel geld vallen om het publiek te ontwijken

Inhoudsopgave:

Chrissy Teigen en John Legend laten veel geld vallen om het publiek te ontwijken
Chrissy Teigen en John Legend laten veel geld vallen om het publiek te ontwijken
Anonim

Chrissy Teigen en John Legend nemen de wereldwijde pandemie zeer serieus. Ze houden zich niet alleen aan alle regels voor social distancing, maskering en vaccinatie, maar nemen ook zelf de veiligheidsmaatregelen in handen. In een poging om van hun sociale leven te blijven genieten terwijl ze gezondheidsrisico's minimaliseren, kozen ze ervoor om heel veel geld te dumpen om helemaal geen interactie met het publiek te hebben.

Teigen en Legend bundelden hun kinderen en gingen opgewonden op pad om Radio City's Christmas Spectacular bij te wonen, maar ze waren gefixeerd op het vermijden van alle interacties met andere mensen. Ze schrokken nauwelijks toen ze de hele rij stoelen achter hen kochten, om er zeker van te zijn dat niemand in hun richting ademde.

Een hele rij stoelen uitkopen

Chrissy Teigen en John Legend willen duidelijk op veilig spelen als het gaat om COVID-19. Ze kozen er selectief voor om Radio City Hall bij te wonen, dat niet zo toevallig de volledige vaccinatie van al zijn gasten verplicht voordat ze binnenkomen. Dit hete beroemdheidspaar oefende een overvloed aan voorzichtigheid en gooide veel geld om elke stoel in de rij achter hen uit te kopen. Met een gecombineerd vermogen van $ 75 miljoen, deinsde dit gezin nauwelijks terug toen ze gretig alle stoelen opslokten in de rij van een van de populairste vakantieattracties van New York. Hun orkeststoelen waren vrij en met een duidelijke rij achter hen voelde het praktisch als een privéshow voor deze familie.

Little Luna en Miles werden binnengeleid zonder enig publiek te ontmoeten, en de enige persoon in de buurt van een van hen was een enkelvoudig beveiligingsdetail waarmee ze regelmatig contact hebben. Geld was geen probleem als het om persoonlijke veiligheid ging.

Blijf weg van het publiek

Chrissy Teigen en John Legend hebben duidelijk laten zien dat ze tijdens de aanhoudende pandemie niets met het publiek te maken willen hebben. Ze lieten niet alleen heel veel geld vallen voor hun persoonlijke ruimte, ze zorgden er ook voor dat hun in- en uitgang zorgvuldig werd gecoördineerd. Ze leken zo gefixeerd om ervoor te zorgen dat niemand in de buurt van hen kwam, dat John Legend, die notoir zwermen fans aantrekt, de show 10 minuten voordat het zelfs eindigde verliet, waardoor zijn vrouw en kinderen een soepelere uitgang konden krijgen, zonder de paparazzi op hun hielen.

In overeenstemming met hun thema van het uitvoeren van alle mogelijke veiligheidsmaatregelen, hield het gezin hun maskers op voor de duur van hun verblijf, ook al was dit niet vereist voor de locatie.

Veel mensen hadden moeite met het vinden van beschikbare plaatsen voor deze dure voorstelling… nu weten ze waarom.

Aanbevolen: