Naomi Campbell's miljardair ex-vriend heeft haar aangeklaagd voor $ 3 miljoen, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Naomi Campbell's miljardair ex-vriend heeft haar aangeklaagd voor $ 3 miljoen, hier is waarom
Naomi Campbell's miljardair ex-vriend heeft haar aangeklaagd voor $ 3 miljoen, hier is waarom
Anonim

In september 2020 klaagde Vladimir Doronin, de miljardair van Naomi Campbell, haar aan voor $ 3 miljoen. Het was niet de eerste keer dat het supermodel verstrikt raakte in een juridisch schandaal. De gastheer van No Filter with Naomi werd in het verleden vaak in verband gebracht met woede-uitbarstingen en was tussen 1998 en 2015 vier keer veroordeeld voor fysieke mishandeling. berucht afgewerkt in een Dolce & Gabbana couture-jurk.

In 2010 getuigde ze ook tijdens het proces voor oorlogsmisdaden tegen de voormalige president van Liberia, Charles Taylor. Daar zei ze met name de iconische regel: "Ik ben gemaakt om hier te zijn. Het is duidelijk dat ik dit gewoon wil afronden en verder wil gaan met mijn leven. Dit is een vreselijk ongemak voor mij." Campbell is nu 51 en een nieuwe moeder van een dochtertje en heeft een nieuwe weg ingeslagen. Haar juridische geschil met haar ex riep echter nieuwe zorgen op bij fans. Hier is het echte verhaal achter die multi- miljoen dollar rechtszaak.

Inside Campbell en Doronin's 5-jarige relatie

Campbell en Doronin begonnen in 2008 te daten. De twee leerden elkaar dat jaar op het filmfestival van Cannes kennen. Het jaar daarop scheidde de 58-jarige vastgoedontwikkelaar van zijn 21-jarige vrouw, Ekaterina Doronina, met wie hij een volwassen dochter genaamd Katya deelt. Toen hem werd gevraagd naar de relatie van het supermodel en de Russische oligarch, zei hun vriend tegen New York Post: "Het kan niet alleen om het geld gaan, het gaat om het spel. Het is een machtsding."

Campbell had eerder gedate met andere rijke mannen, waaronder voormalig F1-baas Flavio Briatore, oliemagnaat Badr Jafar, ex-voorzitter van Philip Morris International Louis Camilleri en Toyota-erfgenaam Hassan Jameel die ook met Rihanna uitging. De oprichter van Fashion for Relief was ook verloofd met Adam Clayton van U2 en had banden met andere beroemde persoonlijkheden zoals Leonardo DiCaprio, Sean 'Puff Daddy' Combs, Mike Tyson, Liam Payne en meer.

Het was met Doronin dat vrienden die dicht bij het model stonden, dachten dat ze "een beetje meer balans, een beetje meer discipline" had. Ze zeiden: 'De dingen waren besteld toen Naomi bij hem was.' Vijf jaar lang genoten de twee van uitbundige dates over de hele wereld. Ze werden vaak gespot op jachten of samen naar prestigieuze evenementen. De Russische miljardair schonk Campbell zelfs een vakantiehuis met 25 slaapkamers in de vorm van het Egyptische oog van Horus voor haar 41e verjaardag. Het is op het Cleopatra-eiland in de Turkse Golf van Gökova.

Campbell gaf Doronin ook een extravagant 50ste verjaardagsfeestje. Ze verhuurde het hele 15e-eeuwse Mehrangarh Fort in Jodhpur, India. Het was een met sterren bezaaid evenement met 200 internationale gasten die via 13 gecharterde vliegtuigen werden overgezet. Diana Ross kreeg ongeveer $ 700.000 betaald om op het feest te zingen. Hun gedeelde liefde voor luxe maakte ze compatibel, in ieder geval voor het publiek. In 2013 gingen ze uit elkaar vanwege verschillen in hun levensstijl.

"Vlad wilde niet dat ze werkte", zei een insider. "Ze wist dat als ze zou blijven werken, het op haar werk of haar persoonlijke leven zou komen. En haar persoonlijke leven lijkt de tol te hebben geëist." Campbell opende onlangs over het moeten "opofferen van het vinden van een zielsverwant" voor haar carrière. De bron zei ook dat Doronin, voordat ze hun splitsing definitief maakten, al was gespot met het Chinese model Luo Zilin op Ibiza. Toen besloot het topmodel ermee op te houden. Om het nog erger te maken, had ze de voormalige Miss Universe China begeleid in de Britse realityshow The Face.

De waarheid achter de rechtszaak van $ 3 miljoen

De waarheid is dat Campbell Doronin als eerste aanklaagde. In februari 2020 diende ze papieren in in Londen "om een aantal van haar spullen terug te krijgen die in zijn bezit zijn", zei een bron dicht bij Kenia's nieuw aangestelde toerismeambassadeur."Ze vraagt al jaren om deze dingen, maar ze hebben recentelijk geen gesprek gehad. En toen ging hij dit doen." Ze onthulden ook dat Campbell niet woedend was over de situatie. Het was eigenlijk andersom.

De miljardair beweerde dat het model hem de leningen die hij haar in de loop van hun relatie had geleend, niet had terugbetaald. Hij zei ook dat ze nog enkele van zijn eigendommen had die hij op $ 3 miljoen schatte. Doronins advocaat Paul M. O'Connor III zei dat zijn cliënt had geprobeerd om "een reeks lopende geschillen" met Campbell onder vier ogen op te lossen. "Helaas was dat, ondanks de inspanningen van onze klant, niet mogelijk, en het zoeken naar een oplossing via het juridische systeem is de enige overgebleven optie", voegde hij eraan toe. Er zijn geen updates over of het is geregeld of niet. Ondertussen denken sommige fans dat het gewoon een rijke versie is van kleinzielig zijn tegen een ex.

Aanbevolen: