Drake-fans smeken de rapper om Steph Curry's moeder mee uit te vragen

Drake-fans smeken de rapper om Steph Curry's moeder mee uit te vragen
Drake-fans smeken de rapper om Steph Curry's moeder mee uit te vragen
Anonim

Vorige maand werd bekend dat Dell en Sonya Curry zouden gaan scheiden na 33 jaar huwelijk.

Sonya en Dell, die in een gezamenlijke verklaring aan People spraken, zeiden dat "na het verkennen van een proefscheiding in het afgelopen jaar en veel nadenken, we hebben besloten ons huwelijk te beëindigen."

"Omdat dit gepaard gaat met veel verdriet, is onze focus en ons verlangen gericht op het voortdurende geluk van onze familie", vervolgde de verklaring. "We zijn zo dankbaar voor alle vele zegeningen en successen! We blijven toegewijd aan en ondersteunend aan onze kinderen en kleinkinderen en zullen op verbonden paden blijven. We vragen dat onze privacy wordt gerespecteerd en bidden voor onze familie terwijl we verder gaan."

Sonya trekt al jaren de aandacht van sportfans, en velen waren verheugd over het feit dat de 'MILF'-moeder van basketballegende Steph Curry vrijgezel was.

Maar de meeste fans hebben natuurlijk geen toegang tot schoonheid als Sonya Curry.

Rapster Drake is al jaren goede vrienden met de Curry's - en veel commentatoren op sociale media beweren

de Canandiër flirtte vroeger met Sonya.

Twittergebruikers smeekten de Grammy-winnende artiest om eindelijk zijn foto te maken.

Eén persoon schreef: "Drake staat op het punt contact te zoeken met moeder Steph Curry."

"Drake moet Steph Curry's moeder nu mee uit vragen," zei een ander.

Maar helaas voor degenen die een "Draya" liefdesverbinding willen, is Sonya naar verluidt iemand aan het zien.

Sonya's vervreemde echtgenoot Dell heeft de moeder van drie ervan beschuldigd vals te spelen en een relatie te hebben met een voormalig New England Patriots tight end.

In documenten die zijn verkregen door TMZ Sports, zegt Steph Curry's vader dat Sonya een relatie heeft gehad met Steven Johnson - een 6e ronde keuze in de 1988 NFL Draft.

In de documenten zegt Dell dat Sonya "haar buitenechtelijke affaire met meneer Johnson begon tijdens het huwelijk en voorafgaand aan de scheidingsdatum, en ze loog tegen [Dell] elke keer dat ze hem bedroog."

Dell beschuldigde Sonya ervan bij Johnson in Tennessee te wonen en zou daarom geen recht moeten hebben op alimentatie.

Sonya vocht terug in het beantwoorden van documenten waarin ze beweerde dat ze momenteel alleen woont omdat Dell haar niet toestaat om in hun ouderlijk huis te wonen.

Ze bevestigde dat ze een relatie had, maar ontkende Dell te hebben bedrogen en verklaarde dat de relatie "maanden nadat" begon, zij en Dell in maart 2020 instemden om juridisch uit elkaar te gaan.

Sonya beschuldigde Dell er ook van haar tijdens het huwelijk te hebben bedrogen en beweerde dat het een publiek geheim was dat hij contact had met verschillende vrouwen.

Sonya, 55, diende op 14 juni een scheidingspapieren in in North Carolina nadat ze in 1988 met Dell trouwde.

Naast hun Golden State Warriors-supersterzoon Steph, 33, hebben ze ook nog een zoon Seth, 31, die voor meerdere NBA-franchises heeft gespeeld.

Sonya en Dell zijn ook ouders van dochter Sydel, 26.

Aanbevolen: