Zendaya-fans willen het MET-gala annuleren omdat ze niet aanwezig zal zijn

Inhoudsopgave:

Zendaya-fans willen het MET-gala annuleren omdat ze niet aanwezig zal zijn
Zendaya-fans willen het MET-gala annuleren omdat ze niet aanwezig zal zijn
Anonim

Zendaya staat erom bekend elke rode loper-look te rocken, vooral tijdens het bijwonen van het buitengewone Met Gala. Toen het nieuws bekend werd dat ze het niet zou halen sinds ze haar show Euphoria aan het filmen is, waren de fans woedend.

Deze HBO Max-serie zit midden in de opnames voor seizoen twee, dus de 25-jarige actrice zal dit jaar de grootste avond in de mode missen. Ze onthulde het nieuws aan haar Dune costar, Timothée Chalamet, die ook co-voorzitter is van het Met Gala 2021.

"Ik kan er helaas niet bij zijn omdat ik voor Euphoria ga werken", vervolgde Zendaya en legde uit: "Ik heb mijn vrije tijd om hier te komen en deze filmfestivalervaring van Venetië te doen, wat echt, echt bijzonder. Mijn fans zullen erg boos op me zijn, "vertelde Zendaya woensdag aan Extra TV. Chalamet, 25, onderbrak: "Bummer, bummer."

Ter ere van het feit dat Zendaya er dit jaar niet bij kon zijn, kijken we terug naar enkele van haar beste Met-looks.

Zendaya's Met Gala kijkt door de jaren heen

Het is geen Met Gala zonder Zendaya.

De koningin verslaat elke keer.

Zendaya kondigt aan dat ze er niet bij kan zijn

"Extra tv-presentator Cheslie Kryst onthulde dat haar favoriete Zendaya Met Gala-look haar verlichte Assepoester-baljurk was, gemaakt door haar stylist Law Roach, het team van Tommy Hilfiger, en hun samenwerking met Hussein Chalayan in 2019. "Zeer stressvolle," Zendaya herinnerde zich: "Die heeft me bijna uitgeschakeld."

Het Met Gala van 2020 werd geannuleerd vanwege de pandemie en vervolgens verplaatst naar mei 2021 en vervolgens verschoven naar de huidige datum: 13 september 2021. Fans annuleren liever het hele evenement dan naar een Met Gala te kijken zonder dit mode-icoon.

Fans willen het Met Gala annuleren

Een fan zei: "zendaya gaat niet naar het met gala, dus in mijn ogen is het dit jaar afgelast."

Een gebruiker schreef: "Ik zal elke met gala-look citeren met "zendaya zou het beter hebben gedaan" BEKIJK MIJ."

Een ander twitterde: "gooi het hele met gala weg, want zendaya zal er blijkbaar niet zijn. opeens kan het me niet schelen."

Zendaya die niet naar het Met Gala gaat, is als een beginnende quarterback die de Super Bowl mist. Fans moeten nog 365 dagen wachten om Zendaya zoals gewoonlijk de rode loper te zien verscheuren.

Aanbevolen: