Michelle Branch gearresteerd voor het slaan van vervreemde echtgenoot te midden van Split

Inhoudsopgave:

Michelle Branch gearresteerd voor het slaan van vervreemde echtgenoot te midden van Split
Michelle Branch gearresteerd voor het slaan van vervreemde echtgenoot te midden van Split
Anonim

In de vroege jaren 2000 was Michelle Branch overal - letterlijk overal, haar hit die haar talloze fans opleverde. Na die grote prestatie leek Michelle echter uit het zicht te verdwijnen.

In haar tijd, enigszins buiten de schijnwerpers, trouwde Michelle met een bandlid, kreeg een dochter en scheidde later.

Fans dachten echter dat ze haar happy end had gevonden met Patrick Carney, maar na drie jaar huwelijk lijkt het erop dat ze op weg zijn naar een echtscheiding.

De zangeres beschuldigde haar man van bedrog in een nu verwijderde tweet

Zangeres Michelle Branch en haar man Patrick Carney zijn naar verluidt op weg naar een echtscheiding. Het paar, dat elkaar in 2015 ontmoette en in 2019 trouwde, en er waren geen tekenen van problemen in het paradijs tot een niet zo cryptische tweet van Branch.

News.com.au meldde dat Michelle een tweet plaatste, die sindsdien is verwijderd, met de mededeling: "Ik heb net ontdekt dat mijn man me bedroog met [naam] terwijl ik thuis was met onze 6 maanden oude dochter. emoji]."

News heeft de naam van de andere partij geredigeerd, maar andere screenshots van de tweet noemen Patrick's 'manager Haley McDonald van Full Stop Management'.

Een fysieke woordenwisseling resulteerde in haar arrestatie

In de nasleep van Branch's tweet lijken zij en Patrick ruzie te hebben gehad. De politie werd naar het huis van het paar geroepen voor een "mogelijke huiselijke onrust", en Michelle werd gearresteerd, volgens TMZ.

TMZ meldde dat Michelle toegaf haar vervreemde echtgenoot een of twee keer te hebben geslagen, maar ze wijzen erop dat Carney geen "zichtbare verwondingen" had. Op haar boekingsfoto heeft Michelle een rode vlek op haar gezicht, maar het is onduidelijk waardoor de vlek mogelijk is ontstaan.

Hoewel Branch korte tijd in hechtenis was, werd haar borgtocht vastgesteld en werd ze later vrijgelaten; TMZ suggereert dat ze vervroegd is vrijgelaten vanwege het feit dat ze haar baby borstvoeding geeft.

Michelle Branch en Patrick Carney hebben samen twee kinderen

Michelle Branch deelt één kind (dat nu in haar tienerjaren is) met haar ex-man, Teddy Landau. Zij en aanstaande ex Patrick Carney hebben twee kinderen; een zoon geboren in 2018 en een dochter geboren in februari 2022.

Tussen haar twee succesvolle zwangerschappen door kreeg Michelle een miskraam, die ze eind 2020 deelde.

Aanbevolen: