Wat fans denken over de relatie van Alexandra Daddario met haar oudere vriend, Andrew Form

Inhoudsopgave:

Wat fans denken over de relatie van Alexandra Daddario met haar oudere vriend, Andrew Form
Wat fans denken over de relatie van Alexandra Daddario met haar oudere vriend, Andrew Form
Anonim

Hoewel er een tijd was dat Alexandra Daddario nog vrijgezel was, zijn die dagen voorbij. Hoewel Alexandra schijnbaar moest vechten voor haar sterrenrol op True Detective, hoefde ze waarschijnlijk niet al te hard te werken om Andrew Form te strikken. In feite zou het niet verwonderlijk zijn als Alexandra nauwelijks voor een van de mannen in zijn romantische geschiedenis hoefde te werken. Dit komt omdat ze niet alleen een van de mooiste vrouwen is die momenteel in Hollywood werkt, maar ze is ook bruisend en ongelooflijk sympathiek. Haar nieuwe vriend daarentegen lijkt een beetje gemengde reactie te krijgen van Alexandra's die-hard fans. Het meeste hiervan heeft te maken met het feit dat Andrew 52 is en Alexandra pas 35… Ja… een groot leeftijdsverschil. Net als haar tegenhanger van White Lotus, Sydney Sweeney (wiens vriend onthulling veel fans boos maakte), is er een hoop reactie geweest op Alexandra's keuze voor een man. Het feit dat het bij Alexandra allemaal om het plaatsen van PDA-zware foto's van haar en haar veel oudere vriend gaat, helpt natuurlijk niet om de stormachtige wateren te kalmeren. Dit is wat haar fans echt zeggen over haar nieuwe relatie met de filmproducent.[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CU-wHDAvRo0/[/EMBED_INSTA]

Wie is de vriend van Alexandra Daddario, Andrew Form?

Voordat we over hun relatie kunnen praten, moeten we erachter komen wie precies het nieuwe vriendje van Alexandra Daddario is. Andrew Form is een veelgeprezen filmproducent die samenwerkte met Bradley Fuller en Transformers-regisseur Michael Bay om het productiebedrijf Platinum Dunes op te richten. Sindsdien heeft hij de hand gehad in tal van films met een groot budget, zoals Teenage Mutant Ninja Turtles en een enorm assortiment horrorfilms. Het lijkt zelfs alsof horrorfilms Andrews sterkste kant zijn, aangezien hij een producer en uitvoerend producent is geweest van films als de Texas Chainsaw Massacre, Nightmare On Elm Street en de remakes van Friday The 13th. Daarnaast is hij ook een van de leidende talenten achter The Purge-films en zelfs A Quiet Place en A Quiet Place Part 2.

Gezien Andrew's hoge profiel in Hollywood, is het niet verwonderlijk dat hij Alexandra Daddario ontmoette. Hoewel hun leeftijdsverschil een beetje eigenaardig is, is Andrew eerder in verband gebracht met jonge Hollywood-sterretjes. Namelijk Jordana Brewster, met wie hij feitelijk trouwde en een zoon kreeg.

Ja, Alexandra heeft zichzelf een gescheiden vader in de steek gelaten.

Het paar werd voor het eerst samen gespot in mei 2021, maar het lijkt erop dat ze al sinds begin april aan het daten zijn. En sindsdien is het paar heel snel heet en zwaar geworden. Er lijkt geen week voorbij te gaan dat Alexandra geen foto plaatst van haar knuffelend met Andrew. Terwijl sommige van hun foto's samen zijn waarop ze extravagante dingen doen, zijn andere gewoon afbeeldingen van hen die elkaars hand vasthouden of aan het water zitten met bijschriften die hun scherts of kleine romantische bevestigingen bevatten. Het is allemaal heel schattig en dit heeft ervoor gezorgd dat fans… heel kleurrijk…

De fans zijn jaloers op Alexandra en Andrew of worden afgeschrikt door hun leeftijdsverschil

Natuurlijk delen fans graag hun gedachten in het openbaar in de bijschriften van een Instagram-account van beroemdheden. Gezien het feit dat Alexandra een paar foto's met haar en haar veel oudere vriend heeft gepost, is er een vrij voor de hand liggende en enigszins consistente reactie van fans geweest. Hoewel er meer dan genoeg ondersteunende fans zijn (zelfs als ze een beetje jaloers zijn), zijn velen van degenen die de tijd nemen om iets te schrijven degenen met negatieve gedachten. De meest voorkomende kritiek heeft te maken met Alexandra's keuze om bij een oudere man te zijn.

Een Instagram-gebruiker schreef: "Ik denk dat er een aantal kinderproblemen moeten zijn waardoor je in de ogen en ziel van deze oudere man kijkt en voelt dat je verliefd bent. Serieus. Liefde is liefde, maar verdomd."

Een ander schreef: "Is die vent je oom?"

En een andere, hardere Instagram-gebruiker zei: "De man is in de vijftig en maakt alleen klotefilms zoals de zuivering, TMNT en remakes van Friday 13th, serieus, de wereld deprimeert me met hoe verknoeid het is. Een normale jongedame doet dat met een man die twee keer zo oud is als zij, ze worden gemeden, maar het is oké voor een beroemdheid ffs…"

Hoewel er meer dan genoeg negatieve reacties van fans zijn, lijkt onschuldige jaloezie de meest voorkomende te zijn. Alexandra Daddario wordt immers gezien als een totale snack. Tegelijkertijd het benaderbare buurmeisje en ook een sekssymbool voor een hele generatie. Daarom zijn er veel reacties op haar Instagram (evenals op Twitter) in de trant van "Ik weet nu wie de gelukkigste man in leven is", of "Deze foto maakt me kapot", of zelfs "Als ik in je ster zou spelen." ogen, ik zou er niet zo verveeld uitzien" (verwijzend naar een foto van Alexandra en Andrew waar hij op dit moment niet lijkt te zijn).

De slimste fans lijken degenen te zijn die opmerkingen schrijven als: "Ik ben hier voor het commentaargedeelte". Ze weten dat ze een show zullen krijgen… zelfs als het een beetje wanhopig en deprimerend is. Wat Alexandra betreft, het lijkt hoogst onwaarschijnlijk dat het haar iets kan schelen wat een van haar fans denkt. Ze lijkt tenslotte halsoverkop verliefd op Andrew en is niet bang om het de wereld toe te schreeuwen… Haar overvloedige PDA-foto's op Insta lijken dat te bewijzen…

Aanbevolen: