Daniel Radcliffe vertelt fans dat hij niet op Elijah Wood lijkt

Inhoudsopgave:

Daniel Radcliffe vertelt fans dat hij niet op Elijah Wood lijkt
Daniel Radcliffe vertelt fans dat hij niet op Elijah Wood lijkt
Anonim

Vaak zeggen mensen dat ze een dubbelganger hebben en op een beroemdheid lijken.

Maar soms zijn het twee beroemde mensen die op elkaar lijken - of in ieder geval volgens fans.

Daniel Radcliffe heeft vaak gehoord dat mensen denken dat hij en 'Lord of the Rings'-acteur Elijah Wood een tweeling zijn, maar hij is het daar niet mee eens.

Radcliffe zegt dat hij niet denkt dat ze op elkaar lijken

Daniel Radcliffe & Elijah Wood poseren
Daniel Radcliffe & Elijah Wood poseren

Radcliffe beantwoordde een aantal vaak gegooglede vragen voor het tijdschrift Wired en besprak hoe mensen vaak wijzen op overeenkomsten tussen hem en Wood.

Mensen hebben de twee vaak voor elkaar aangezien en in de loop der jaren hebben ze verhalen over de ontmoetingen gedeeld.

Wood vertelde Empire Magazine ooit dat hij met iemand in een lift zat en ze noemden hem Harry Potter, en Radcliffe zegt dat mensen "Lord of the Rings!" zullen schreeuwen. naar hem.

Ze geven allebei toe degenen te corrigeren die hen per ongeluk identificeren.

Radcliffe zei dat, hoewel de vergelijkingen nu al meer dan tien jaar aan de gang zijn, hij het niet ziet.

“Het idee van mij en Elijah Wood is hetzelfde…we lijken eigenlijk niet zo op elkaar.”

De gepensioneerde Harry Potter zegt dat hij denkt te begrijpen waarom mensen dat zeggen, en dat komt omdat ze allebei een paar bepaalde kenmerken delen.

"Maar als je je al onze samenstellende delen voorstelt, zijn we gewoon korte, bleke, blauwe ogen, grote ogen, bruinharige mensen."

Hij staat open voor de hoofdrol in een film met Wood

Maar alleen omdat hij niet zoveel in de "twinning"-theorie gelooft als sommige fans, wil dat nog niet zeggen dat Radcliffe niet bereid is om het idee te koesteren.

Hij zegt dat hij graag een film met Wood zou willen maken waarin ze opnemen hoe mensen zeggen dat ze op elkaar lijken.

“Ik zou heel graag in een film willen spelen met Elijah Wood. Op dit moment voelt het alsof het iets zou moeten zijn dat bewust gebruik maakt van de manier waarop de wereld ons ziet als verbonden en op elkaar lijkend, zei hij.

Radcliffe nodigde vervolgens mensen uit om ideeën te pitchen voor een project waar de twee samen in zouden kunnen schitteren.

"Ik sta erg open voor pitches. Je kunt dat op geen enkele manier doen omdat ik niet op sociale media zit, maar als het goed is, raak ik het."

Aanbevolen: