Een lijst van alle beroemdheden waarmee Kim Kardashian ruzie heeft gehad

Inhoudsopgave:

Een lijst van alle beroemdheden waarmee Kim Kardashian ruzie heeft gehad
Een lijst van alle beroemdheden waarmee Kim Kardashian ruzie heeft gehad
Anonim

Het is 'eenzaam aan de top', behalve als het gaat om het hebben van vijanden. 'Zwaar is het hoofd dat de kroon draagt', toch? Als je de koningin bent, zoals Kim K, begeert iedereen en hun moeder jouw macht. De familie Kardashian-Jenner is ongetwijfeld een van de machtigste en beroemdste families in de Verenigde Staten, en misschien zelfs van de wereld. Dienovereenkomstig uiten een overvloed aan mensen afkeer van de clan, en Kim Kardashian is het voornaamste doelwit.

Talloze publieke figuren zijn uit de schaduw gestapt om Kim te begroeten met hun moordende veroordelingen en hatelijke sentimenten. Een ruzie werd bloedig, letterlijk! Misschien heb je zelfs een hekel aan Kim K… als dat het geval is, kun je net zo goed een nummer nemen en achteraan in de rij gaan staan!

Blijf lezen om meer te weten te komen over de menigte beroemdheden waarmee Kim Kardashian-West ruzie heeft gemaakt.

12 Kim vs. Paris Hilton

Kim en Paris Hilton hadden een geweldige relatie, maar werden uiteindelijk vijanden. Hun vete begon in 2008. Er ontstonden problemen nadat Hilton publiekelijk had gezegd dat ze Kims billen niet wilde hebben, omdat ze 'grof' waren. Hilton maakte het nog erger door te zeggen: "Het doet me denken aan kwark in een grote vuilniszak." Toen, in 2011, stormde Hilton een interview uit nadat haar was gevraagd of ze het gevoel had dat Kim haar spotlight had weggevaagd.

In 2018, nadat Kim foto's had gedeeld met IG van haar halfnaakte lichaam, bedekt met bloemen, ging Hilton naar IG. Paris wees erop dat ze eerst een bloemenshoot deed: "Ik ben dol op deze foto's die ik vorig jaar heb gemaakt met de ongelooflijk getalenteerde @BrendanForbes. ? iconic ?". Competitie of jaloezie? Jij bent de rechter.

11 Kim vs. Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar was een van de celebs die Kim op Valentijnsdag in 2018 een "hater" noemde. Het was schijnbaar omdat de veelgeprezen Buffy the Vampire Slayer-actrice publiekelijk beloofde haar Vogue-abonnement op te schorten omdat Kim en Kanye West op de omslag.

Sommigen zouden kunnen beweren dat Kanye en Kim het verdienden om op de cover van een modeblad te staan; Gellar was het daar echter duidelijk niet mee eens. Kim en Kanye hebben nooit gereageerd op Gellar's diss, dus wie weet waar dit slechte bloed vandaan komt - misschien had Gellar haar oog op Kanye en Kim dook naar binnen en greep hem als eerste! Hopelijk komen we er op een dag achter.

10 Kim vs. Taylor Swift

In 2016 bracht Kim's echtgenoot, Kanye West, een nummer uit genaamd "Famous", met de regels: "Ik heb het gevoel dat ik en Taylor misschien nog steeds seks hebben / waarom? Ik heb die bi beroemd gemaakt.” Taylor Swift beweerde dat de teksten haar beledigden, maar Kimye beweerde dat ze het de hele tijd had geweten. Maanden later lekte Kim audio-opnames van Swift die schijnbaar de teksten goedkeurden.

Swift bracht later haar plaat Reputation uit, die vol staat met duidelijke verwijzingen naar het rundvlees. Kim zei onlangs in een interview: "we zijn allemaal verder gegaan" en ze is "eroverheen" - ze becommentarieerde de kwestie met Swift. Op de vraag of ze liever vastzit in een lift met Drake of Swift, zei Kim Swift.

9 Kim vs. Piers Morgan

Nadat Kim in 2018 een naaktfoto (maar gecensureerd) had gepost, deelde Piers Morgan diepe gevoelens en zei: "Ik vind het zielig. Als ik nu met Kim in een kamer zou zijn, zou ik zeggen: 'Laat het allemaal weg, je bent een moeder van drie kinderen - het is gênant.' Stel je voor dat je een moeder bent en denkt: 'Ooh, ik moet mijn borsten en flits laten zien mijn achterste op sociale media.' Zo beschamend - heb wat sociaal fatsoen!"

O ja, daar ging hij! Hoe denk je dat Kim reageerde op Morgans verhitte opmerkingen? Nou, stijlvol! Kim reageerde door de omroep/journalist een fles parfum te sturen (ze stuurde parfum naar iedereen op haar "haters"-lijst.)

8 Kim vs. Chelsea Handler

Chelsea Handler, je herinnert je misschien, zei dat Donald Trump de president van de VS is vanwege de Kardashians. Dat kan de envelop een beetje verleggen, maar zij is niet de enige persoon die die verklaring aflegt. Kim zei in een interview dat ze niet boos is op Handler - "Ik bedoel, ik heb haar gezien, ik heb met haar gesproken, het is allemaal goed", merkte ze op.

Khloé Kardashian, aan de andere kant, was terughoudend om Handler zo gemakkelijk van de haak te laten slaan. "Maar dat is wat ik niet leuk vind aan sommige mensen," zei ze. "Ze willen al deze onzin in het openbaar praten, maar als ze ons zien, zijn ze boos! Het is gek. Daar hou ik niet van."

7 Kim vs. Drake

Vraag je je af waarom Kim niet met Drake in een lift zou willen zitten? Nou, herinner je je Drake's nummer "In My Feelings" nog? Het gerucht gaat dat het nummer ging over zijn affaire met Kim. De hook van het nummer begint met de balk: "Kiki, do you love me?" En 'Kiki' is toevallig de bekende familiebijnaam van Kim.

Let wel, de drie wonen in dezelfde buurt. Als gevolg van het nummer begon Kanye zijn eigen Twitter-tirade. Kim sprong in met een tweet die de "Young Money"-rapper waarschuwde om haar of haar familie niet te "bedreigen". Drake verklaarde zelfs in een interview met Complex in 2019 dat hij en Kanye nooit op goede voet zouden kunnen staan.

6 Kim vs. Tyson Beckford

Kim's statische met het supermodel, Tyson Beckford, begon toen hij een opmerking achterliet onder een foto die ze plaatste, waarin stond: "Sorry dat ik er persoonlijk niet om geef Ze is niet echt, dokter heeft het verpest op haar rechterheup." Oh, geloof maar dat Kim daar niets om gaf - niet een beetje!

Als gevolg daarvan vuurde Kim terug met: "Zus, we weten allemaal waarom je er niets om geeft", waarmee hij afleidde dat het model/de acteur homoseksueel is. De strijd was zo afleidend dat het CNN ertoe aanzette een moeilijke vraag te stellen: "Wat is erger: body-shaming van een homofobe prik?" Welke voel je het meest steken?

5 Kim vs. Roze

Weet je nog dat het hele internet uit elkaar viel nadat Kim die foto plaatste met de zwarte balken die bepaalde lichaamsdelen afschermden? Wel, Pink koos ervoor om Kim te schaduwen voor het plaatsen van de gecensureerde afbeelding. De zangeres uitte: “Shout out naar alle vrouwen, over de hele wereld, met behulp van hun hersenen, hun kracht, hun arbeidsethos, hun talent, hun ‘magie’ waarmee ze zijn geboren, die alleen zij bezitten. Het mag nooit breng je net zoveel 'aandacht' of bankbiljetten als het gebruik van je lichaam, je geslacht, je kont en kont, maar vrouwen zoals jij hebben dat soort 'aandacht' niet nodig.'

Pink vervolgde: "Op de stille momenten zul je iets voelen dat dieper is dan de vluchtige opwinding als gevolg van aandacht, je zult iets voelen dat trots en zelfrespect wordt genoemd. Blijf weerstand bieden aan de drang om toe te geven. Je zult nooit moet je domme excuses voor jezelf verzinnen."

Pink onthulde later dat het allemaal bedoeld was als een snauw naar Kim toe. Kim heeft nooit gereageerd.

4 Kim vs. Naya Rivera

Naya Rivera van Glee liet een opmerking achter onder Kim's beruchte, halfnaakte Paper-tijdschriftomslag en zei: "Normaal gesproken doe ik dat niet. Maar… je bent iemands moeder." Zoals je je kunt voorstellen, oogstte de opmerking niet veel liefde van de 'Kardashiverse'.

Naar verluidt liet Kim Jonathan Cheban los en wees hem naar Rivera. In een lange tirade wees hij op Rivera's escalerende fysieke overeenkomsten met Kim, waarbij hij uitdrukte: "We weten allemaal dat je Kim wilt zijn, maar je snapt het niet, en de enige dekking die je zult sieren is de Single White Female 2 rechtstreeks naar de dvd-box."

3 Kim vs. Lindsay Lohan

Nadat Kim een foto had geplaatst waarop ze een cultureel conceptueel kapsel droeg, zei Lindsay Lohan: "Ik ben in de war." Kim verspilde geen tijd en antwoordde snel: "Weet je wat verwarrend is … je plotselinge buitenlandse accent!" Au! Ronde 1 gaat naar Kim K.

Het lijkt erop dat beide partijen nog steeds perplex staan! Toen ze op Watch What Happens Live verscheen, zei Lohan dat het niet haar bedoeling was om Kim in de schaduw te stellen en oprecht in de war was door het kapsel. Kim zei dat het geschil overhyped is: "Geen drama, ik vind haar leuk, het is gemakkelijk."

2 Kim vs. Brandy's broer

In 2018 schoot Kim terug nadat Ray J een aantal verrassende beschuldigingen had geuit over hun vorige seksleven. Hij beweerde dat Kim "$ 75.000 per jaar aan strings uitgeeft, stopt voor snacks halverwege de seks, en heeft een enorme Louis Vuitton-koffer vol "seksspeeltjes".

Ray J legt uit: "Kim en ik hadden leuke tijden - marathonsessies. Maar ze hield er niet van om te zweten en zou stoppen om haar make-up op te doen als ze dat deed. Ze zag er graag dope uit tijdens seks, de juiste verlichting, de sfeer bepalen. Ze was wild - er was een rode Louis Vuitton-koffer met seksspeeltjes."

Als reactie op de overweldigende beweringen sprong Kim op Twitter om een fan te antwoorden die liet doorschemeren dat de kritiek van de zanger het gevolg was van het feit dat hij 'lijdde aan een laag zelfbeeld'. Kim antwoordde: “Of laat zien dat hij een pathologische leugenaar is! Geloof je dit verhaal echt? Het is te grappig voor mij!"

1 Kim vs. Haar zus, Kourtney

Op de première van KUWTK seizoen 18 kregen Kim, 39, en Kourtney, 40, een strijdlustige ruzie als gevolg van Kourtney's grenzen als het gaat om het opnemen van de realityshow. Nadat Kimmy haar grote zus ervan beschuldigde een zwakke arbeidsethos te hebben, werd de strijd heviger. Kourtney beweerde dat ze haar kookpunt had bereikt en de twee zussen raakten verwikkeld in een fysieke vechtpartij.

Daarna werden bloed en schrammen op Kims arm gezien. “Ik denk dat Kim en ik allebei echt verbaasd zijn over hoe de dingen zo snel escaleerden. We weten eigenlijk niet waar dit allemaal vandaan komt. We weten dat er de laatste tijd wrijving is geweest, maar ik denk niet dat iemand van ons wist dat het zo erg en zwaar was", zei Khloé. "Het is echt verrassend dat het zo ver is gegaan."

Aanbevolen: