Dit is hoe Selena Gomez haar nettowaarde van $ 75 miljoen verhoogt

Inhoudsopgave:

Dit is hoe Selena Gomez haar nettowaarde van $ 75 miljoen verhoogt
Dit is hoe Selena Gomez haar nettowaarde van $ 75 miljoen verhoogt
Anonim

Ze is misschien begonnen als een kindsterretje (ze was een aantal jaren een Disney-actrice), maar Selena Gomez is nu helemaal volwassen en klaar om de wereld te veroveren. Nadat ze in het verleden met verschillende gezondheidsproblemen te maken heeft gehad en haar relatie in het openbaar heeft laten zien, beleeft Gomez een heropleving terwijl ze zowel acteren als muziek zij aan zij blijft nastreven.

Gomez is toevallig ook een slimme zakenvrouw en ze lijkt een goede positie te hebben om haar nettowaarde van $ 75 miljoen in een mum van tijd aanzienlijk te verhogen.

Hier is hoe ze haar rijkdom in het verleden vergaarde

Wat Gomez onderscheidt van andere sterren van haar leeftijd, is dat ze het allemaal kon. Toen ze jonger was, brak ze Hollywood binnen als actrice, met in de hoofdrollen Disney's The Suite Life of Zack & Cody, Hannah Montana en natuurlijk Wizards of Waverly Place. Nadat hij Disney had verlaten, streefde Gomez ook naar andere acteeroptredens en boekte hij rollen in films als Neighbours 2: Sorority Rising, The Fundamentals of Caring en In Dubious Battle. Om nog maar te zwijgen, ze werd ook bekend door het uiten van Mavis in de Hotel Transylvania-franchise.

Tegelijkertijd wijdde Gomez zich ook aan het maken van muziek. Tot op de dag van vandaag staat ze bekend om hits als I t Ain’t Me, Same Old Love, Back to You, Good for You en Lose You to Love Me. Ondertussen omvatten haar meest gestreamde nummers ook Taki Taki (DJ Snake feat. Gomez, Cardi B & Ozuna) met 870 miljoen streams, Wolves (met Marshmello) met 634 miljoen streams, en It Ain't Me (met Kygo), die heeft 630 miljoen streams.

Ze blijft vandaag muziek uitbrengen

Onlangs bracht Gomez haar allereerste Spaanse EP uit, getiteld Revelación. Het album is een echt liefdeswerk voor de zanger, die er sinds 2011 aan heeft gewerkt. ' vertelde ze aan GRAMMY.com. “Ik ben dankbaar dat ik heb gewacht, want tien jaar geleden zou het een heel ander project zijn geweest. Een deel van de muziek waaraan ik de afgelopen jaren heb gewerkt, leidde op een natuurlijke manier tot de Rauw Alejandro.

Gomez werkte ook samen met een Spaanse leraar tijdens het opnemen van de nummers. "Ik sprak vloeiend tot ik zeven was", vertelde ze ook aan Rolling Stone. “Het verkennen van deze kant van mij was ronduit geweldig. Het stelde me echt in staat om mijn stem naar een andere plek te brengen.” Na de release van de EP hebben haar twee nummers, Baila Conmigo en De Una Vez, de top 5 van Billboard's Latin Chart bereikt.

Ondertussen gingen fans ook los nadat Gomez in 2020 samenwerkte met de Koreaanse popgroep BLACKPINK aan het nummer Ice Cream. Omdat ze midden in de pandemie aan het nummer werkten, kon Gomez alleen via Facetime met de groep samenwerken."Het is ook een leerproces geweest omdat de taal nieuw was", vertelde de zanger aan ETimes. "Maar op de een of andere manier passen onze verschillende stijlen, samen met hun energie … we gewoon perfect bij elkaar." Volgens Billboard werd de single in de eerste week van release 18,3 miljoen keer gestreamd in de VS.

Ze deed ook wat werk achter de schermen

Misschien zijn velen zich er niet van bewust dat Gomez tegenwoordig achter de schermen druk bezig is geweest met enkele van de meest populaire shows. Zo is ze bijvoorbeeld uitvoerend producent van de Netflix-serie 13 Reasons Why, een bewerking van een roman van Asher.

Het project werd naar Gomez gebracht door haar moeder, Mandy Teefey, rond de tijd dat het bedoeld was om te worden verfilmd. Toen het op Gomez aankwam, koos ze er echter voor om er een serie van te maken, hoewel ze nooit van plan was om er zelf in te spelen. "Ik ken de sekte die het heeft, en dat is de reden waarom ik er niet bij wilde zijn", vertelde ze aan The Hollywood Reporter. Naast 13 Reasons Why produceerde Gomez ook de documentaireserie Living Undocumented voor Netflix.

Ze speelt ook in een veelgeprezen serie

Vandaag kunnen fans Gomez vangen in de nieuwe Hulu-serie Only Murders in the Building. In de show speelt ze een moordmysterie speurder naast veteraan acteurs Steve Martin en Martin Short. Voor Martin was het een droom die uitkwam als Gomez ermee instemde om aan boord te komen.

“Je krijgt een lijst met namen, weet je, je denkt: Natuurlijk, ze zouden goed zijn, ze zouden goed zijn, en dan zeggen ze: 'Hoe zit het met Selena Gomez?' en het is gewoon -ja, natuurlijk, 'zei hij tegen Vogue. "We wisten dat ze de show op zoveel manieren zou verbeteren, met als belangrijkste talent." Op dit moment heeft de serie een score van 100% op Rotten Tomatoes.

Ze heeft ook andere zakelijke ondernemingen nagestreefd

Ondanks haar drukke schema heeft Gomez ook de tijd gevonden om andere interesses buiten muziek, film en televisie na te streven. Om te beginnen lanceerde ze haar eigen make-uplijn genaamd Rare Beauty. Met dit bedrijf wilde ze de onrealistische schoonheidsnormen aanpakken die al jaren worden gepromoot. “Ik heb jaren van mijn leven geprobeerd om op andere mensen te lijken. Ik zou een afbeelding zien, en ik zou zeggen: 'Mijn god, waarom zie ik er niet zo uit?'", legde ze uit, "niets van dat alles was goed voor mij."

Meer recentelijk werd Gomez ook investeerder en mede-eigenaar van Serendipity Brands, dat bekend staat om zijn New Yorkse restaurant Serendipity3. Het restaurant serveert nu een Selena-ijscoupe, met Gomez's eigen smaak Cookies & Cream Remix. Het is duidelijk dat ze niets kan doen.

Aanbevolen: