Khloe Kardashian had bijna een 'hartaanval' bij MET

Inhoudsopgave:

Khloe Kardashian had bijna een 'hartaanval' bij MET
Khloe Kardashian had bijna een 'hartaanval' bij MET
Anonim

Khloe Kardashian verscheen gisteravond voor het eerst op het MET Gala, maar de realityster geeft toe dat het meer zenuwslopend was dan wat dan ook. Khloe zweert zelfs dat ze op een gegeven moment dacht dat ze een hartaanval kreeg.

De oprichter van Good American wendde zich tot Twitter om te luchten over haar bezorgdheid over het evenement. "Moet ik toegeven dat ik vanavond bijna een hartaanval kreeg op dat tapijt?" vroeg ze aan haar volgers. "Mijn angst was door het dak!"

Khloe richtte vervolgens de aandacht op haar prachtige outfit. "Ik ben zo ongelooflijk vereerd dat ik werd uitgenodigd voor de MET met @Moschino", tweette ze. "@ITSJEREMYSCOTT ontwierp mijn jurk in ongeveer 10 dagen."

Khloe omarmde het thema "Gilded Glamour" van het Gala - letterlijk - door een glinsterende, gouden jurk te rocken, ontworpen door Jeremy Scott van Moschino. Ze accessoriseerde de strakke look met dramatische zwarte handschoenen, wat bijdroeg aan het oude Hollywood-glamourgevoel van de look.

Waarom Khloe eerder werd uitgesloten van de Met

Hoewel Khloe's zussen en moeder al jaren regelmatig aanwezig zijn bij de MET, was dit haar eerste keer. Voorafgaand aan dit jaar zijn er verschillende geruchten geweest die proberen uit te leggen waarom Khloe in het verleden is weggelaten.

Een rapport van Radar Online beweerde dat Vogue's hoofdredacteur (en krachtig mode-icoon) Anna Wintour zei dat Khloe "te C-lijst" was voor het evenement en dat ze op de backlist stond van het ontvangen van een uitnodiging.

Het is onduidelijk wat er dit jaar voor Khloe veranderde, maar alle Kardashian-Jenner-dames waren aanwezig bij de MET van 2022. De outfit van Kim is misschien wel de meest opvallende, aangezien de oprichter van SKIMS zei dat ze bijna 20 pond was afgevallen om in een van Marilyn Monroe's oude jurken te passen.

Khloe's bekentenis over haar intense angst bij de MET is niet de eerste keer dat ze zich onlangs openstelt over haar geestelijke gezondheid. Eerder deze maand onthulde ze dat het posten op sociale media haar angst geeft.

Kris vertelde de camera's later dat Khloe altijd extra gevoelig is geweest voor publieke controle. "Ik denk dat elke keer dat je in de publieke belangstelling staat, het je gewoon openstelt voor onderzoek en kritiek op elk klein ding," zei Kris. "En ik denk dat ze dat bij Khloé wel internaliseert."

Er is echter één ding minder waar de familie Kardashian-Jenner zich zorgen over hoeft te maken: de rechtszaak wegens laster die is aangespannen door Blac Chyna. Gisteren koos de jury de kant van de beroemde familie en werd de zaak van een miljoen dollar afgewezen.

Aanbevolen: