Hoe verdiende 'Real Housewives Of Miami'-ster Lea Black haar nettowaarde van $ 85 miljoen?

Inhoudsopgave:

Hoe verdiende 'Real Housewives Of Miami'-ster Lea Black haar nettowaarde van $ 85 miljoen?
Hoe verdiende 'Real Housewives Of Miami'-ster Lea Black haar nettowaarde van $ 85 miljoen?
Anonim

Het is niet elke dag dat je een voormalige huisvrouw vindt die bijna 100 miljoen dollar waard is, maar Lea Black heeft schijnbaar de hack gevonden en is goed op weg naar de klasse van sterren ter waarde van negen cijfers. Lisa Lea Haller, in de volksmond bekend als Lea Black, werd geboren op 23 april 1956 in Texas. Ze is vooral bekend als zakenvrouw, realityster, filantroop, moeder en echtgenote. Lea's meest populaire reality-tv-optreden kwam in 2011 toen ze werd gecast als lid van The Real Housewives of Miami.

Lea staat ook bekend om haar huwelijk met strafrechtadvocaat Roy Black, die William Kennedy Smith op beroemde wijze vertegenwoordigde in een proces van aanranding in 1991. Buiten haar huwelijk heeft Lea een indrukwekkende zakelijke portefeuille voor zichzelf gecreëerd, waardoor haar geschatte vermogen op ongeveer $ 85 miljoen komt. Wil je weten hoe ze zo rijk is geworden? Blijf scrollen om erachter te komen.

9 Lea Black speelde de hoofdrol in 'Real Housewives Of Miami'

Lea vergaarde een meerderheid van haar vermogen tijdens het verschijnen op de Bravo realityshow The Real Housewives Of Miami, tussen 2011 en 2013. Tijdens haar tijd in de show was Lea naar verluidt een van de best betaalde castleden. Hoewel de show nogal snel eindigde, kon Lea er het beste van maken.

8 Ze maakte gastoptredens in andere shows

Naast haar rol in The Real Housewives Of Miami, heeft Lea ook als gastster gediend in een aantal shows. Tussen 2017 en 2018 was ze te zien in verschillende afleveringen van Flipping Out, een realityshow van Jeff Lewis. De realityster was ook ooit te gast op Lewis' Sirius XM-podcast. Lea verdiende ongetwijfeld een redelijk bedrag aan deze optredens, wat haar toch al indrukwekkende vermogen nog verder uitbreidde.

7 Beauty Company

Naast haar succesvolle televisiecarrière is Lea Black ook een ervaren zakenvrouw. De realityster lanceerde haar eerste schoonheidslijn, Lea Costmetics International Inc., in het midden van de jaren 80. Sindsdien heeft het bedrijf meer dan 400 verschillende schoonheidsproducten geproduceerd. Als ze ziet hoe goed het bedrijf het doet, harkt Lea ongetwijfeld elk jaar miljoenen dollars op haar bankrekening.

6 Cosmeticabedrijf

In 2010 werkte Lea samen met de stylist van Oprah Winfrey, Andre Walker, om een nieuw cosmeticabedrijf te lanceren. De cosmeticalijn is op zichzelf succesvol geworden en heeft haar vermogen exponentieel vergroot. Het bedrijf vond enorm succes na de lancering en heeft van Lea een begrip gemaakt in de schoonheidsindustrie.

5 Ze heeft een website voor schoonheid en huidverzorging

Lea Black's beauty- en huidverzorgingswebsite en online winkel, "Lea Black Beauty", is ook een andere belangrijke bron van inkomsten voor de realityster. De website toont het brede scala aan producten die beschikbaar zijn voor aankoop. Met het enorme verkeer dat de website krijgt, lijdt het geen twijfel dat Lea een aanzienlijke hoeveelheid geld van deze weg krijgt.

4 Advies en Lifestyle Columns

Lea heeft advies- en lifestyle-columns geschreven voor tal van tijdschriften en websites, waaronder OK Magazine, Palm Beach Woman en The Huffington Post. Met al deze moet een aanzienlijke hoeveelheid geld komen die bijdraagt aan haar vermogen.

3 Ze is een auteur

De mooie realityster heeft het ook goed gedaan als auteur met een flink aantal boeken op haar naam. Dit omvatte Red Carpets & White Lies, Little Black Book en Beauty From Within. De inkomsten uit deze boeken kunnen behoorlijk oplopen. Het is duidelijk dat ze veel geld verdient met haar carrière als auteur.

2 Ze host een podcastshow

Naast haar vele inkomstenstromen heeft Lea zich ook verdiept in de audiomediascene. De realityster lanceerde enkele jaren geleden haar populaire webserie, Lunch with Lea, als podcast. Lea heeft sindsdien de show gehost die onderwerpen behandelt variërend van entertainmentnieuws, populaire roddels over beroemdheden, reality-tv-shows, politiek, mode, schoonheid, motiverende tips en carrièretips. Met hoe goed de podcast het in de loop van de tijd heeft gedaan, kunnen we ons alleen maar voorstellen hoeveel geld Lea ermee verdient.

1 Haar vastgoedinvesteringen

De reality-ster is een geweldige zakelijke goeroe, zozeer zelfs dat ze zich zelfs in onroerend goed heeft gediversifieerd. In 2004 kochten Lea en haar man Roy een huis in Hollywood Hills van 3,536 vierkante meter voor $ 1,76 miljoen. Twee jaar later zetten ze het op de markt voor een vraagprijs van 2,895 miljoen dollar. In 2011 betaalde het paar $ 7,1 miljoen voor een herenhuis in Miami. In juni 2021 vermeldde het paar het huis voor $ 34 miljoen, bijna 5 keer het bedrag dat ze betaalden om het te kopen.

De tv-ster en haar man hebben ook huizen in Coral Gables en Key Largo. Desalniettemin geniet de beeldschone actrice met al haar verdiensten van een zalig leven met haar man en kind, waarbij ze de wereld stap voor stap overneemt.

Aanbevolen: