Hoe het leven van Danica Patrick is veranderd sinds ze met pensioen is gegaan bij NASCAR

Inhoudsopgave:

Hoe het leven van Danica Patrick is veranderd sinds ze met pensioen is gegaan bij NASCAR
Hoe het leven van Danica Patrick is veranderd sinds ze met pensioen is gegaan bij NASCAR
Anonim

Danica Patrick staat erom bekend vele records te vestigen en nog meer barrières te doorbreken met haar prestaties op het circuit. De nu gepensioneerde professionele autocoureur werd de eerste vrouw die de Indy Japan 300 won in 2008 en ook de pole position bij de Daytona 500. Dit maakt haar natuurlijk een van de meest succesvolle vrouwen in de geschiedenis van NASCAR.

Van haar benoeming tot een van de meest invloedrijke mensen van Time magazine in 2010 tot haar samenwerking met GoDaddy naast Superbowl-commercials, Danica's prestaties gaan maar door. De atleet besloot echter dat het tijd was om een stap terug te doen in 2018 toen ze afscheid nam van NASCARDaarna ging Patrick van Danica verder met het creëren van een mooi leven voor zichzelf. Hier is een kijkje in haar leven na haar pensionering.

8 Danica werkte als analist bij SRX

Zelfs na haar pensionering in 2018 bleef Danica verbonden met de sportindustrie. In april 2021 keerde ze terug naar het circuit, maar deze keer in een andere hoedanigheid. De voormalige atleet diende als analist voor SRX Superstar Racing Experiences, een nieuwe raceserie met gepensioneerde coureurs uit verschillende racedisciplines. Elke coureur-analist nam deel aan twee races en Patrick liep voorop tijdens de eerste twee races van het seizoen. Gezien haar ervaring als chauffeur en als presentator, was Patrick's rol als analist absoluut logisch. Wie kan beter het seizoen leiden dat de kampioen zelf is?

7 Ze richtte haar aandacht op haar wijnbedrijf

Met pensioen ging Patrick meer tijd om zich te concentreren op andere facetten van haar leven, waaronder haar wijnhandel. Danica, een beruchte wijndrinker, kocht Somnium Vineyard, een landgoed van 24 hectare waar ze fruit verbouwt om wijnen te maken. Tegenwoordig produceert de wijngaard alles wat nodig is om wijn te maken en van alles wat we kunnen zien, is ze trots op hoe ver het bedrijf is gekomen. Op Nationale Wijndag plaatste Danica een foto van zichzelf met twee van de wijnmerken die ze maakt: Somnium-wijn en Danica Rosé-wijn, een Amerikaanse en de andere Franse.

6 Het partnerschap met Fresh n Lean

Een ander ding dat de voormalige atleet schijnbaar interesseert, is het leiden van een gezonde levensstijl, vandaar haar milde obsessie met gezond leven en fitness. Het was dan ook geen verrassing toen Patrick aankondigde dat ze een goedkeuring had gekregen van het gezonde voedingsmerk Fresh n Lean. Over wat haar beslissing deed besluiten, zei ze ooit: Eén ding is altijd belangrijk voor me geweest, namelijk eten. Mezelf voeden met dingen waar ik veel energie van krijg is essentieel voor mij. Voor mij was er een groot verschil toen ik stopte met het eten van gluten en zuivel; die verandering gaf mijn energie een boost. Daarom eet ik voedsel uit het Paleo-ma altijdplan van Fresh N 'Lean; die ma altijden volgen die voedingsrichtlijn.”

5 Ze vond weer liefde

Na haar pensionering vond Danica de liefde bij de mede-oprichter van Freshly, Carter Comstock. Nadat ze in april 2021 officieel Instagram werd, was de voormalige atleet niet verlegen om geliefde foto's van zichzelf en Comstock met fans te delen. Als deze foto's iets te bieden hebben, zijn Danica en Comstock extreem verliefd en lijkt vakantie een van de favoriete dingen van het paar te zijn om te doen. Voor Comstock had Danica meer dan twee jaar een relatie met de quarterback Aaron Rodgers van Green Bay Packers voordat hij in juli 2020 uit elkaar ging.

4 Haar podcast, behoorlijk intens

In augustus 2019 lanceerde Patrick haar podcast, Pretty Intense, waar ze gesprekken leidt over het leven en zelfbewustzijn met gasten. Nieuwe afleveringen van de podcast zijn elke donderdag beschikbaar en zijn beschikbaar op streamingplatforms zoals Spotify, YouTube en Apple podcasts. Sinds de lancering van de show heeft Danica een aantal gasten van alle kanten ontvangen. Dit omvat professionele atleten, bedrijfsleiders, topkoks, voedings- en welzijnsexperts, maar ook entertainers, muzikanten en iedereen met de intense drive om hun dromen na te jagen en te winnen. Met 106 afleveringen en nog veel meer, blijft Danica dit platform gebruiken om mensen te inspireren hun dromen te verwezenlijken, zowel professioneel als persoonlijk.

3 Hosting- en uitzendtaken

In 2018, een paar dagen voor haar laatste race, werd Danica de eerste vrouw die de ESPY-awards mocht ontvangen. Ze keerde terug naar het hosten van taken in 2019 toen ze een baan als host en studio-analist opnam bij Mike Tirico op NBC Sports. Over een vrouw met veel talenten gesproken!

2 Fitness- en wellnessboek, behoorlijk intens

Alles wat Danica doet is behoorlijk intens! De topsporter begon op 14-jarige leeftijd met sporten en heeft sindsdien een regelmatig dieet en trainingsroutine gevolgd. Als een manier om fans een beetje in haar wereld te brengen, bracht Danica Pretty Intense uit, een 90-dagen boek over geest-lichaam en voedselplan in 2017. Het boek benadrukte een driedelig plan om niet het lichaam maar de algehele levensstijl van lezers te veranderen. Vandaag de dag gaat Danica nog steeds door met trainen en moedigt ze fans aan om hun eigen fitnessreis te beginnen.

1 Vrienden en familie

Temidden van haar drukke schema, is één van de dingen die Danica na haar pensionering graag deed, tijd doorbrengen met haar familie en vrienden. De voormalige atleet deelt vaak foto's van zichzelf die tijdens verschillende activiteiten met vrienden rondhangt. NASCAR is misschien niet meer in beeld, maar het is duidelijk dat Danica zichzelf nog steeds soepel door het leven drijft en ze lijkt te genieten van elk moment van deze nieuwe fase!

Aanbevolen: